Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בוחן אפשרות לקחת מהם 2 רכבים בליסינג תפעולי.

אשמח לשמוע חוות דעת לגבי ההתנהלות של החברה ולגבי השרות שהיא נותנת.

פורסם

נשמע לך רעיון טוב לקחת רכבים בליסינג מחברה שאף אחד לא שמע עליה?

הם בטח רוצים (כמו כל חברות הליסינג) פיקדון של 3-6 חודשים או לחלפין תשלום 3-6 החודשים האחרונים מראש.

קח בחשבון שאם הם פושטים רגל אז מגיע גרר של הוצל"פ ולוקח את הרכבים ואיבדת את הסכום הנ"ל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הם מפרסמים גם כאן בפורום

תראה איך אתה זוכה להנחות המוצעות על ידיהם לקוראי הפורום החביבים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ליס4יו היא אכן חברת ליסינג שהיא חלק מקבוצת הרכב של קרסו. זאת חברה חדשה יחסית שנוצרה לאחר שקרסו קנו כמה חברות ליסינג קטנות (אמפא-ליס, משקי-ליס ועוד אחת ששכחתי) ואיחדו אותם תחת ליס4יו. בפורום הם מפרסמים את פעילות מכירת הרכב שלהם ולא את פעילות הליסינג התפעולי. ההנחה שאתם רואים בפרסומת היא לרכישה של רכב משומש ולא לעסקת ליסינג.

אני לא יודע להגיד איך השירות שהם נותנים בליסינג התפעולי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה שהיא "מקבוצת" קרסו לא אומר שקרסו אחראים ליציבות הפיננסית שלהם.

ככה זה חברה בע"מ.

בדומה ל"טאו" שהיא אמנם של בן-דב אבל...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

wil

בקבוצת קרסו חברות לא קרסו וגם לא יקרסו.

זו אצולת ממון שהשם חשוב להם .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני קניתי רכב בקרסו (ליסינג פרטי) דרך חברת Lease4u. קיבלתי שירות מעולה ויעיל. הרכב הגיע אלי מוקדם מהצפוי כמו שביקשתי למרות שמראש אמרו לי שיכול להיות שהרכב יגיע תוך 14 ימי עסקים כפי שמופיע בחוזה. הכסף יורד בזמן כפי שסוכם מראש. בקיצור כמו שאמרתי שירות מעולה ויעיל. יכול לשלוח לך בפרטי פרטים של סוכנת שלהם באיזור חיפה והקריות.

Nissan Note Acenta 2011

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם

קנינו רכב דרך חברת  ליספוריו ולצערי זאת הייתה חווית קניה מאכזבת אחרי שהובטח לנו שהרכב מעולה ואין צורך ללכת לבדיקה כי היא נעשתה דרך החברה. יום למחרת  גילינו שהרכב תקול ונדלקת בו מנורת חום מנוע. כאשר פנינו  לחברה הם אמרו שיבדקו מה ניתן לעשות  הם התעלמו מאיתנו  הפקירו אותנו לא חזרו אלינו והשאירו אותנו  עם רכב מושבת.

הבן שלי בן 17 חווה עוגמת נפש רצינית בקניית הרכב הראשון שלו ולמד שיעור חשוב לחיים בהתנהלות מסוג זה. 

פורסם

מצער מה שקרה לך והלקח הוא כמובן תמיד לקחת לבדיקה מטעמך, אבל לא ברור למה הקפצת שרשור מלפני 9 שנים העוסק בלקיחת רכב בליסינג מהחברה...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

לא עבדתי איתם אבל קיבלתי הצעות ועברתי על ההסכם. על פניו היה נראה הוגן וסביר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...