Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 שאלות לגבי מזדה לאנטיס [שנת 2004]

1) איך בודקים במוסך אם יש בריחה של אויר בצינורות [עם מד לחץ מיוחד או שפשוט בודקים בשמיעה, ועוברים עם היד], והאם תקלה כזאת יכולה להתפס בשוגג כתקלת ממיר קטליטי ??

2) לא מזמן הוחלפו כל החגורות, ובחורף הנוכחי כשנה אחרי, התחילו רעשים של ציוצים מהירים כאלה [אני חושב שזה מהחגורות]

קודם כל יתכן שזה רעש מהשסתומים כי לא בוצעה בדיקת מרווחים בשימסים ?

ודבר שני, האם זה רעש מהחגורות - ההסבר שקיבלתי שבחורף הגומי מתרחב והוא לא יושב טוב על הגלגלים ומחליק עד שהאוטו מתחמם... מה הגיוני ??

3) אם הנורה צ'ק אנג'ין של כביכול תקלת הממיר הקטלטי נדלקת אחרי מרחקים גדולים מאוד [400 ק"מ + ] וגם קרה שהיא נכבתה לי לבד [ואז נדלקה שוב לאחר 40 ק"מ] האם הממיר באמת תקול, או שיש בריחת אויר בסעפת איפשהו [אולי הממיר לא יושב טוב או שלא אטמו אותו טוב ] ?

יש להוסיף שביחד עם החגורות הוחלפה משאבת מים לחברה תחליפית גרמנית, והטמפ' העבודה ברכב מאט מתחת לאמצע [השאלה אם זה בגלל כמות השמן [שהיא קצת מעל לFULL, או שהאוטו לא מגיע לטמפרטורת העבודה שלו מסיבה אחרת ?]

תודה רבה אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות עם התקלת ממיר הזאת..

פורסם

מקפיץ את הדיון

אנשים בבקשה תענו מי שיודע, או היה לו ניסיון קודם עם זה

יש לי הרגשה שיש תקלה מכנית ואף מוסף גם מורשה לא מזהים נכון, ואני סתם הולך להחליף ממיר ב2500 שקל ואחרי שנה יתקלקל שוב..

• תוכן חדש...