Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמעט שנה שאני חונה בחניה הפרטית שלי, שפשפתי את האוטו כשלא חישבתי טוב כמה נשאר לי להתקדם..

אז לצורך המחשה ככה אני נכנס לחניה (אם הפנים פנימה):

איקס זה איפה ששיפשתי את האוטו, אני די "כנסנתי בעמוד" אבל זה היה ב1-2 קמ"ש וישר עצרתי אז באמת לא חמור, לא המשכתי לנסוע כמובן העיגול האדום זה העמוד והמלבן השחור זה החניה.

30w1rx0.png

וככה נראה השפשוף:

jq03lt.jpg

אני יודע שזה לא נראה חמור, אבל זה הרכב של ההורים שלי, אומנם אנחנו חיים במוטו כזה שהכל שייך לכולם (לא מתחשבנים זה שלי זה שלך) אבל ממש כואב לי הלב והייתי על סף דמעות כשזה קרה, אמא שלי לא מבינה ממה אני עושה עניין אבל אני בטוח שיש פה חברי פורום שיכולים להבין אותי כמה זה כואב.. אם מישהו אחר היה עושה לי את זה הייתי אומר לעצמי "לא אשמתי, לא יכולתי למנוע את זה" אבל כאן אני גרמתי לזה, ובמיוחד שהרכוש לא שלי מאוד כואב לי.

אחרי החפירה הזו אני אגיע לבקשה/שאלה

ניתן לעשות משהו בעניין? איפה שירד הצבע אני יודע שאין מה לעשות.. אבל מבחינת השפשופים אפשר איכשהו להעלים אותם? המלצות למקום טוב בצפון?

תודה מראש

פורסם

לפני שאתה מורח פוליש או ווקס עדיף לנקות את האיזור עם שמפו להורדת כתמי השפשוף השחורים.

אחרי הווקס, אתה יכול ללכת לכל מוסך פחחות או אפילו למורשה ולבקש טיפונת צבע שיתאים לקוד צבע של הרכב. לפני הצביעה חובה לנקות את האיזור עם כוהל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מכיר את ההרגשה - באמת קצת מבאס.

אם יש לך אפשרות פשוט תנסה להיכנס ברוורס לחניה.

כשאתה לומד להשתמש במראות כמו שצריך, החניה ממש פשוטה, ואתה רואה הכל ולא צריך לקחת סיכונים מיותרים.

פורסם
לפני שאתה מורח פוליש או ווקס עדיף לנקות את האיזור עם שמפו להורדת כתמי השפשוף השחורים.

.

איזה שמפו מתאים להורדת כתמי השפשוף?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כל שמפו רכב יתאים. השמפו רק יוריד שאריות צבע של הרכב שאיתו באת במגע לא שום דבר אחר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...