Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע אוקטביה 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שסקודה העלו את המחיר בסוף 2011 ב3000 שח הם נזכרו לעשות מבצע.

הייתי היום בראשון - סקודה והמחיר של אוקטביה 1.2 109,350 - לא ממש הנחה. יבדקו כמה אפשר להוריד עוד וידיעו.

האם מישהו יודע באמת מה המחיר לסופש הקרוב???

תודה , ניב

פורסם
לאחר שסקודה העלו את המחיר בסוף 2011 ב3000 שח הם נזכרו לעשות מבצע.

הייתי היום בראשון - סקודה והמחיר של אוקטביה 1.2 109,350 - לא ממש הנחה. יבדקו כמה אפשר להוריד עוד וידיעו.

האם מישהו יודע באמת מה המחיר לסופש הקרוב???

תודה , ניב

זה הדגם הידני?

דגם ה-1.2 זה הדגם הכי נמכר של האוקטביה כיום (להוציא מוניות דיזל) ולכן זו כנראה ההנחה למרות המחיר שנתת זה לדגם הידני והוא לא ממש נמכר. דגמים פחות נמכרים כמו דגם ה-1.8 מקבלים הנחה גדולה יותר+אבזור. אבל עיקר הסיבה למבצע זו תערוכת פרנקפורט שם נחשף לדגמים חדשים של סקודה (משפחתית/קומפקטית חדשה ואוקטביה קונספט).

פורסם

היית בתערוכת פרנקפורט? אני בספק.

בפרנקפורט הוצגה משפחתית קומפקטית - כזאת שתמותג בין הפאביה לאוקטביה, היא ממש לא האוקטביה החדשה או קשורה אליה בכלל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ניב, אין לי שמצון של מושג, עבר זמן מה מאז התעניינתי בה (ולבסוף נרכשה יטי ידנית).

בכל מקרה, תן לי לגשש ולראות - ואשוב עם תשובה עד סוף היום.

עריכה:

1.2TSI ידנית עם מערכת מולטימדיה או סאנרוף - שניהם התקנה מקומית - 109,315 ש"ח, על הכביש.

1.2TSI ידנית בלי מערכת מולטימדיה או סאנרוף - 106,815 ש"ח, על הכביש.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה RS , גם היטי באה בחשבון האמת עם הנחה לעניין (משלם מזומן) אוכל למתוח את עצמי קצת. ואם כבר אתה נוסע על יטי אשמח לשמוע התרשמות מיד ראשונה (O:

פורסם

היטי תחגוג בקרוב חודשיים ו-2500 ק"מ.

אעלה חוו"ד / רשמים מסודרים - עם תמונות - בהמשך (סופ"ש), ולאחר מכן עדכון נוסף לקראת 3000 ק"מ (עם הפתעה שצפויה היטי לקבל בימים הקרובים...).

אקצר ואומר שלאחר התלבטות קצרה בינה / אוקטביה 1.2TSI ידנית / אוקטביה 1.4TSI ידנית / פוקוס 1.6 ידנית - בחרנו ביטי 1.2TSI הידנית כמובן.

היטי מספקת חבילה נעימה, מגובשת ויחודית יותר לטעמנו - יחד עם תג מחיר אטרקטיבי מאוד ושירות זוועתי של דלק מוטורס (הבטיחו רכב לנסיעת מבחן תוך יומיים - ונזכרו בי אחרי חודש וחצי, לאחר שהוזמנה יטי, שגם קיבלתי לנסיעת מבחן מיד אחרי שהוצא רכב ההדגמה מהבונדד!).

קח בחשבון שהפוקוס בהחלט דינמית יותר - ומול האוקטביה היא גם נוחה, מאובזרת ובטוחה יותר.

מבחינת פרקטיות האוקטביה מועכת את כולן, היא פשוט כמה רמות מעל האופציות שצויינו כאן למעלה, ועם ה-1.4TSI היא גם החזקה והזריזה ביותר מבין השלוש - ובפער.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
היטי 1.2 ידנית נמכרת במחיר של 120,000 לפני הנחות

סלקום היקר, מתי בדקת זאת?

כשרכשנו את היטי (אוקטובר) המחיר היה 120K לפני אגרות רישוי ומיגון. על הכביש המחיר היה 123K, לפני תוספות (מגני בוץ / Whatever).

שבועיים לפני קבלת הרכב (סוף דצמבר), שקודה הודיעו על העלאת המחיר בכ-3K, משמע שעל הכביש זה יוצא סביב 126K - אלא אם המחיר הספיק לקפץ שוב בעקבות ביקוש וכדומה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
היית בתערוכת פרנקפורט? אני בספק.

בפרנקפורט הוצגה משפחתית קומפקטית - כזאת שתמותג בין הפאביה לאוקטביה, היא ממש לא האוקטביה החדשה או קשורה אליה בכלל.

התכוונתי לז'נבה כמובן.

פורסם

rs

לא בדקתי זאת לאחרונה

לא ידעתי שהמחיר השתנה

אגב, כשמדברים על עלותו של רכב כלשהו בדר"כ מתכוונים לעלות של הרכב עצמו

ללא הרישוי ושאר פיצוחים

• תוכן חדש...