Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם אגזוז חדש

Bonkers
שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

מדובר על פיגו 206 XS 2001 8V ידנית

אבא שלי התעצבן מהרעש של האגזוז שהיה (הוא אמר שזה נשמע שיש חור באגזוז למרות שאני אהבתי את איך שזה נשמע, ואני לא מהערסים שאוהבים אגזוז לחץ על הבימבה שלהם)

בכל מקרה הוא הלך למוסכניק שלו שסידר לו אגזוז (לא בהסכמתי כמובן ולפי מה שהבנתי 300 כולל הכל )

הבעיה שהמנוע נשמע מאז מאוד מאוד עמום וחנוק (על סלד 4K במקום צליל פתוח הוא נשמע חצי מת ואני מרגיש שהוא עוד שניה גוסס לי בידיים)

הסתכלתי מתחת לאוטו לראות את האגזוז והוא נראה יחסית קטן (לעומת 206 רגילה 1.4 שהצצתי מתחת וראיתי אגזוז הרבה יותר רחב)

וגם כשדפקתי עם הציפורניים על האגזוז היה רעש עמום כאילו זה פלסטיק/חלודה (לא יודע ממש איך לתאר את זה) מה שעל אגזוז אחר (על הסיויק שיש לנו) שהבאתי נקישה שמעו שזה פח חלול ולא עמום

גם הצבע שלו לא היה נראה כמו שאר האגזוזים שראיתי בצורה רנדומלית מתחת לכמה מכוניות (נראה חלוד וישן)

אז אחרי כל הסיפור כמה שאלות:

1- האם יש דבר כזה אגזוז שלא מתאים לאוטו? כלומר לא סתם אני מרגיש שהאוטו לא נושם טוב מאז

2- איך נראה אגזוז מקורי של 206 כזו?

3- האם המחיר שנלקח על האגזוז לא מעלה נורה אדומה? (למרות שאבא שלי מכיר אותו וכו' וכו')

תודה ושבת שלום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעש חזק זה לא היה, היה רעש של משהו שפשוט נושם

לשם השוואה - אני לפעמים אוסף את אבא טרמפ ואני יודע שהוא לא סובל מוזיקה על גבוה אז אני שם על ווליום 7 מ50, ודבר ראשון שהוא עושה זה להנמיך עוד

השאלה אם יש דבר כזה אגזוז שלא מתאים לאוטו?

יכול ליהיות באמת שהאגזוז חונק את המנוע או שזה באמת פסיכולוגי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...