Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] - Nissan 370Z 2013

Alex_b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה עוד יותר מעניין אם היה טידה-R, או מיקרה-R, או.. :-D

לפני שהוצגה הניסאן טידה, ניסאן הציגה קונספט שנראה ככה, אבל לא הגיע לייצור (אבל רק מראה איך היתה נראית טידה קרבית)

nissansport05_03_w800.jpg

nissansport05_07_w800.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אפשר כבר לקרוא לה 390Z:-o (ואני עדיין תוהה לאיפה לעזאזל ה-360Z נעלמה...).

המכונית הזו מדהימה. היא נראת כ"כ מוחצנת וכ"כ שובבה, שהיא מזכירה לי את מלכת הכתה, שאפילו היום, כמה שנים אחרי, לא מודעת לקיומי. בקיצור, למרות שאני מאוד אוהב סולידיות, במקרה הזה "אאלץ" לחרוג ממנהגי.

הצבע הזה, הישבן הזה...כבר לא צריך לראות פורנו יותר, אפשר פשוט לגשת לסוכנות של ניסאן/אינפניטי ולראות את ה-Z370 או אחותה הבכורה GT37 COUPE S:(.

או אם בא לך להתפרע אפשר לקפוץ להרצליה פיתוח ולהציץ לGT-R מתחת לחצאית

אגב ה"טידה-R" הזאת מזכירה לי CORSA/ASTRA OPC

פורסם
לפני שהוצגה הניסאן טידה, ניסאן הציגה קונספט שנראה ככה, אבל לא הגיע לייצור (אבל רק מראה איך היתה נראית טידה קרבית)

nissansport05_03_w800.jpg

nissansport05_07_w800.jpg

מפתה :drool:

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה פנים של Z370. מה זה הזוועה הזאת?! וזאת עוד אמורה להיות מכונית מכוונת נהג.

מה זה כל הכפתורים האלו?! הכפתורים שעל ההגה בכלל... (כן גם כשפרארי עושים את זה, אבל להם נוותר).

ושמישהו יסביר לי למה אני צריך שעון מתח טעינה בדיוק?! מה זה נותן?!

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אפשר כבר לקרוא לה 390Z:-o (ואני עדיין תוהה לאיפה לעזאזל ה-360Z נעלמה...)

השם מתיחס לנפח המנוע, Z350 = מנוע 3.5, Z370 = מנוע 3.7

פורסם
לא הבנתי את הבדיחה...

מה זה 370Z בגרסת R?! בשביל זה יש את ה-GTR, בקיצור.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה רק אני או שהם הלכו אחורה ל-350 עם הגריל הזה?

זה לא רק אתה הם באמת הלכו אחורה אבל זה חיובי.

רכב מדהים, מאוזן, סקסי, חזק ושובב.

רק חבל שהוא עולה בארץ 330,000 ש"ח ובארה"ב 141,000 ש"ח.

אחרי התלבטות סופר ארוכה והתחבטויות אין סופיות החלטתי להמתין במקום לקרוע את עצמי כספית.

הדגם החדש לא משנה במיוחד (או כמעט בכלל) את ה370 הקיימת.

מעניין איך זה ישפיע על המחירים של ה370Z (החדשות הנוכחיות ולא יד2) שכבר יש במלאי של ניסאן.

אם הרכב, בגרסה הידנית PACK היה עולה 250-280 הייתי הולך מחר וקונה אותו. כמוני עוד רבים (כולל חבר טוב).

פורסם

כן,

ההצעה הכי נמוכה אחרי מיקוחים אינסופיים ל370Z בגרסת PACK COUPE (זה היה לפחות לפני שנה) ידנית:

335,000 ש"ח

ציטוט "גם אם תקנו שניכם אין פה מקום למשחק נוסף במחיר".

לגבי ביטוח מצאתי חברה מומלצת שנתנה הצעה של 17.5 אלף סה"כ.

אני נהג מתחת לגיל 24. בכל הסוכנויות האחרות קיבלתי הצעה של 23-25 וצפונה.

שתשאר בינתיים בסוכנות...

פורסם
מה זה 370Z בגרסת R?! בשביל זה יש את ה-GTR, בקיצור.

אתה מצחיק אתה יודע? הרי מישהו באיזשהו פורום בחו"ל רשם אפילו בצחוק: "חבל שאין ל-JUKE גרסת R" ונחש מה? היום הרכב הזה מיוצר ונוסע על הכביש באיזשהו מקום בעולם.

ועם תשאל אותי מה הייתי מעדיף, GT-R או ניסאן 370Z-R נחש מה הייתה התשובה שלי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...