Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

התקנתי מערכת ברכב "חדש" (מאזדה 323F שנת 97) נתקלתי בבעיה שמי גשם מגעים לקומפוננט והתושבת עץ של הרמקול.

את התושבת לא בעיה להחליף בימים הקרובים אני אכין חדשה, אבל מה לעשות עם הקומפוננט?

הקומפוננט חדש ולא זול (אודיסון ווצ'ה) אז חבל להרוס אותו, יש למישהו רעיונות איך אפשר להגן?

אני בשבועות הקרובים מתכוון לעשות איטום בדלתות אז חשבתי אולי לשים איזה צינור בעומק הרמקול וכמובן עם חתך 165מ''מ (גודל רמקול).

יש הצעות יותר טובות למישהו?

תודה לכולם!

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

הכוון שלך הוא נכון!

אני אתן לך דוגמא - לי יש (לאשתי יותר נכון יש) רנו מגאן 2 2008 והבעיות הן:

א. הרמקול 5.25 אינטש מותקן ישירות על הדיפון.

ב. הדיפון והדלת חשופים מאוד לחדירת מים ולכן לרמקול המקורי שאמור לשבת בדיפון יש מגן מים ייעודי.

אבל! בגלל שהתקנתי שם רמקולים 5.25 עם מגנט הרבה יותר גדול - נאלצנו לחתוך את מגן המים.

המתקין שעשה לי את העבודה בדלתות של הרכב ובקורות הינו מתקין על - והוא שם לי שם מגן מים חדש שבעצם עשוי מחתיכת חומר בידוד מחוזקת בפלסטיק גמיש.

אם אתה לא יודע איך לעשות זאת בעצמך אני יכול לאמר לך שלא מדובר במקרה שכזה בעבודה יקרה, להפך המחיר שהוצע לי כאן היה עממי מאוד וכלל בתוכו גם את השחלת החיווט לדלתות.

אני אשמח לתת לך פרטים נוספים אבל לצערי רק בהודעה פרטית אם תרצה, אנא, פנה אליי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפחות בכיוון הנכון :-D

אני עושה את כל ההתקנת מערכת לבד, אז בנתיים לא פונה למתקינים.

אז אני מחפש רעיונות כדי לממש :roll:

חשבתי גם על פלסטיק עם קצת איטום, אבל לא יודע איפה להשיג אחד כזה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

אתה מדבר על יריעות בידוד?

יש המון חומרים -

השניים הטובים ביותר שאני מכיר הם דיינאמאט אקסטרים וסקונד סקין דאמפליפייר פרו.

אני מכיר את שני היבואנים - היטב :-D אז גם כאן, אם אתה צריך עזרה נוספת, הודעה פרטית :?

אבל ברמת העקרון כדי למקם אותך קצת בכמויות החומר והמחירים ומה באמת כדאי לך לעשות:

אתה צריך מעט מאוד חומר, בגדול אתה יכול לרכוש או קיט רמקולים שנקרא speaker kit של דינאמאט אקסטרים - עולה בערך 120 שקלים וזה עדיין יותר מידי חומר לדעתי.

אתה יכול במקום זה לקנות יריעה אחת של דינאמאט אקסטרים או דמפליפייר, יריעה אחת של דיינאמאט צריכה לעלות 100 שקלים בערך היות וקיט באלק מלא מכיל בתוכו 9 יריעות ועולה 900 שקלים.

יש הרבה מאוד מתקינים בארץ שמשתמשים בדיינאמאט ואתה יכול פשוט לקפוץ לאחד ולשאול אם נשארו לו שאריות, להציע לו סכום סמלי וללכת מאושר לדרכך, תמיד יש שאריות כי זה חומר יקר ולכן לא זורקים.

--- לגבי מגן המים אתה יכול לנסות לקפוץ למפעל מתכת ולשאול אם יש להם שאריות של לוחית אלומיניום שאותה אתה יכול לבודד ולהצמיד ולהמשיך בדרכך.

יש לי רשימה ארוכה מאוד של מקומות שאני יכול להפנות אותך אליהם - לך תדע, אולי זה לא יעלה כלום חוץ מדלק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על כיוונים!

לגבי איטום אין לי בעיה, יש בבית 50 פיט מרובע :wink:

פשוט אני רוצה לעשות כמה דברים ביחד בדלת (איטום, התקנה, החלפת תושבות, ועוד...) , אז אני קודם מברר איך עדיף לבודד.

חשבתי אולי יש משהו שכבר מוכרים או מישהו עשה כבר פרויקטון לרכבו.

סוף סוף חידשתי את החתימה :lol: בקרוב אני אבוא למפגש (צפון). 8)

פורסם

היי

יש מצב לתמונה או שרטוט של חדירת מים? נראה לי יש לי רעיון.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

יש מצב, רק זה יקח קצת זמן, צריך לפרק דלת.

עקרונית זה קלאסי, דלת של מאזדה אם אתה מכיר עם טבעת עץ וקומפוננט.

המים יורדים מהזכוכית ישר על הרמקול.

פורסם

כן, הרמקול מתאים, רק שאין לי בכלל את המקוריים, גם לא היו.

תעשה חיתוך קטן בפח ותשים 6,5" שם.

או שתקנה 5X7" אבל לפי דעתי הם יותר יקרים.

פורסם

חוץ ממקורי יש לך עוד הרבה חברות.

קפוץ לאיזה חנות אודיו ותשאל רמקול 5X7" , יש אותם לחברות שונות.

דימה.

• תוכן חדש...