Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב מפנק - עד 75,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני חייל משוחרר ( תודה לאל !!! ).

אשמח אם תנסו לעזור לי למצוא את הייעוד שלי ...

אז ככה - אני בחור די גבוה , 1.84 ... חשוב שהרכב יהיה נוח ומרווח מספיק בעיקר מאחורה. דבר נוסף חשוב לא פחות - אבזור.

האבזור כל כך חשוב לי ... בנוסף , שהרכב לא יהיה חלש ... לא פחות מ-100 כ''ס.

בהתחלה פזלתי לכיוון הסיאט איביזה .. נסעתי לאולם התצוגה , אבל ממש לא התחברתי אליה , הריפרנס הוא דגם שנראה מאוד פשוט ... ומרגיש גם פשוט.

חשוב לי שהרכב יהיה שנתון 2010 ולא פחות ... חשבתי אולי על האופציה של הפיאט בראבו 2010 - הדגם 120 כ''ס ... איך ההתנהגות של הגיר הרובוטי ?

איך גם הפונטו איבו ?

או שבכלל שניהם לא משהו בכלל ?

אגב - לא משנה לי אוטומט או ידני.

אשמח לתגובות !!!

פורסם

הפונטו איבו מאוד מרווחת ובטיחותית, הענין הוא שאתה צריך לחפש את הדגם החזק יותר (למולטי אייר אין לך מספיק תקציב לדעתי). לדעתי גם העיצוב של הרכב הזה מאוד מרשים. לדעתי לא כדאי ללכת על הבראבו, עדיף פונטו כי היא מספיק גדולה ומרווחת.

לגבי אופציות נוספות, תחפש פאביה TSI למשל אם לא התחברת לאיביזה.

פורסם

כדאי לך לנסות גולף 1.6 ידנית, הדגם החדש שנמכר מ-2009 לא מאוד מאובזר אבל מהדגם הישן יש דגמי GT שהגיעו מאוד מאובזרים, לדעתי הכי מתאים לך זה ה-1.6 הידני.

העניין היחיד הוא שתצטרך לעשות פשרות בעניין השנתון, הדרישות שנתת עם תקציב כזה הן הגיוניות לרכב מ-2009 או 2008 אבל לא לרכב מ-2010.

לגבי הבראבו, לדעתי רכב נהדר עם הגיר הידני, הרובוטי אמנם עדיף על זה של טויוטה, פיג'ו והונדה אך עדיין לא מצטיין והוא לא תחליף אמיתי לגיר אוטומטי.

שבת שלום.

• תוכן חדש...