Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חשבתי שהעסק הרבה יותר זול אבל כנראה שאני חי בסרט.

בגדול רציתי לקנות רדיו דיסק חדש ואולי לשדרג שני רמקולים לחדשים ואפילו חשבתי לבדוק לגבי דיבורית בולוטוס, איך להכניס הכל ביחד ולאיזה מחיר אני מגיע.

בקיצור נראה לי שמנושא הדיבורית אני יורד כרגע מה שאני כן רוצה זה לקנות רדיו דיסק פשוט ונחמד עם זוג רמקולים נחמדים(הכל פשוט נחמד חחחח) אני לא אוהב לשמוע מוזיקה כל כך חזק סתם הרמקולים הישנים ממש פצועים והחלטתי לשדרג מעט.

אם להיות אמיתי התקציב הוא נמוך מאוד אבל ישתפר בעתיד כלומר אולי עדיף כרגע רק רדיו דיסק ורק אחר כך רמקולים וכן הלאה.

התקציב נראה לי 500 שקל בערך.

תודה רבה לעוזרים!!!

פורסם

איזה רדיו דיסק יש לך כרגע?

בתקציב הנל אתה יכול להכניס רדיו דיסק פיוניר פשוט, או למשהו מתקדם יותר ביד שניה. כמו קלריון CZ500

פורסם

ציין מה יש לך באוטו שנדע מה זה "לשדרג"

אם אתה רוצה רמקולים פשוטים יחסית שיעשו את העבודה יש לך של פיוניר ושל JBL במחירים בין 200 ל400 שקלים.

בקשר לHU (רדיו דיסק) אני לא יודע מה יש לך עכשיו אבל אתה יכול ללכת על משהו פשוט של פניור (עד 400 שח)

או על מערכת של חברה לא מוכרת שיכולה לעלות גם 200-300.

אבל! אם אתה מתכנן להגדיל את התקציב לסביבות ה 1000 זה כבר יכול להיות יותר טוב ועדיף לחכות.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

עם אני הייתי אתה הייתי קונה רדיו דיסק משומש ומנסה לארגן עוד איזה 150 שקל(650 תקציב כללי )

למשל רדיו דיסק 300 שקל ועוד רמקולים 6*9 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729845

אבל לפני הכול איפה הרמקולים הולכים לשבת ומה הגודל שאתה יכול להכניס שם יכול להיות ל 6*9

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

• תוכן חדש...