Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כאמור, בכותרת - האם מישהו מהנוכחים יכול לספר על ניסיונו / היכרותו עם אמינות אלפא 159 2.2 סלספיד ?

שבת שלום,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי מציע לך לפנות לאחד המנהלים של מועדון אלפא ישראל כאן בפורום אני מאמין שהם יוכלו לתת לך את המידע האמין ביותר.

שבת שלום

פורסם

תודה. פירסמתי הודעה דומה בפורום אלפא רומאו ישראל.

בכל מקרה, ייתכן וקיימים כאן בעלי ניסיון שאינם מכירים / גולשים בפורום המועדון.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לפי הרשמים כאן, הרכב מאוד אמין, למעט אולי צורך לכוון את התיבה מידי פעם.

על כל פנים, נראה לי שהעיקר זה להתרגל לתיבה. בעיני, אין ספק שהרכב מוצלח, אף שמעולם לא היה בבעלותי. לטעמי בארץ הקודש הוא מתומחר גבוה מידי, אבל איזה רכב לא...

בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היה לי 159 2.2 סלספיד 2009. הרכב מאוד אמין היה לי רק תקלה אחת שהמיכל של המיים הכתומים (מפלסטיק) נסדק והוחלף באחריות. חוץ מזה הרכב מאוד אמין ובנוסף השירות של סמל"ת מעולה

נ.ב. היום אני נוסע בGT2010 כך שנשארתי עם אלפא ובאפריל כנראה אני מחליף לגולייטה תלתן ירוק.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

נ.ב. היום אני נוסע בGT2010 כך שנשארתי עם אלפא ובאפריל כנראה אני מחליף לגולייטה תלתן ירוק.

ג'ולייטה? תנחומיי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ג'ולייטה? תנחומיי.

את האמת אתה צודק לכן זה לא סגור. יש עוד אפשרויות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
ג'ולייטה? תנחומיי.

לא צריך להגזים:) בכל הקשור לעיצוב, זו אלפא אמיתית. אבל אנשים נוטים לשכוח (ואולי גם התמחור היקר מידי בארץ עוזר לכך) אבל הג'ולייטה תוכננה להיות בעיקר מתחרה לגולף על כל המשתמע מכך וגולף, היא מכונית טובה אך לא מהנה. אם כבר, הייתי ממתין לראות מה יהיה התמחור של הצמד טויוטה GT86 וסובארו BRZ, אלו אולי המכוניות הכי מעניינות לנהיגה בשנה הקרובה, לפחות עד להצגת המיאטה החדשה (תערוכת פריז?).

פורסם

נסעתי שנה באלפא 2.2 סלספיד, 2009.

עברתי לאחות עם המנוע הגדול יותר, 3.2 ליטר ידנית.

לדעתי ומניסיון של שנה- הרכב אמין.

חוויתי תקלה אחת שהחגורה האחורית נתקעה. הוחלפה בחדשה באחריות.

השירות של המרכזי בסמל"ת מצוין. אדיב מאוד ומקצועי.

כמו שמישהו כבר כתב, הדבר המרכזי שצריך להתרגל אליו זה הגיר. אני נסעתי במצב ידני, כלומר החלפה מההגה.

מחליף כמו גיר ידני (כמעט..) אבל בלי קלאץ. לא לכל אחד (למשל, לא לאשתי).

לגבי מחיר- אולי הרכב מתומחר גבוה. אבל ביד 2 המחירים נחתכים. את זה למדתי על בשרי שמכרתי.

אתה יכול לרכוש את הדגם המפואר, עור וכל התוספות, שמור בלי הרבה קילומטרים במחיר נוח יחסית. סבלנות ותמצא.

בהצלחה,

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

ל159 2.2 אין בעיות כרוניות מיוחדות.

שוק היד השניה התעורר מאוד לאחרונה עקב כמות המכירות של 2011.

באוטודיל ישנן מס' 159 3.2 במצב טוב- שווה בדיקה!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא צריך להגזים:) בכל הקשור לעיצוב, זו אלפא אמיתית. אבל אנשים נוטים לשכוח (ואולי גם התמחור היקר מידי בארץ עוזר לכך) אבל הג'ולייטה תוכננה להיות בעיקר מתחרה לגולף על כל המשתמע מכך וגולף, היא מכונית טובה אך לא מהנה. אם כבר, הייתי ממתין לראות מה יהיה התמחור של הצמד טויוטה GT86 וסובארו BRZ, אלו אולי המכוניות הכי מעניינות לנהיגה בשנה הקרובה, לפחות עד להצגת המיאטה החדשה (תערוכת פריז?).

250K שקלים - זה אזור התמחור שלהן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי מה שאני קורא - ה2.2 עושה 1:7 עד 1:8 בממוצע

ה3.2 צריכה להיות נבלה אמיתית - וכמו שאתה רואה כאן למשל:

http://www.kml.co.il/Car/%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%95_159_2009_980

כואב! 5.5 קילומטר לליטר - אווץ'!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפחות ב-156 2.5 (דניאל, זה צריך להיות מוכר לך מאיפשהו :wink: ) היצרן לא שיקר בנתון צריכת הדלק העירוני (1/6). המעורב היה כ-1/7.3 ק"מ/ל' במשך שנה וחצי משולבת. אני מניח שגם כאן הסטיות יהיו דומות. מחד יותר נפח (עוד 800 סמ"ק) ומשקל (עוד 400 ק"ג וזוג גלגלים מניעים נוסף), מאידך טכנולוגיה מתקדמת יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...