Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיאסטה שלי הגיע ל30K וזה הזמן לעשות לה את הטיפול לפי הספר.

הגעתי למוסך מורשה מאזדה\פורד, נאמר לי שיש צורך להחליף שמן מנוע ומסנן שמן ומזגן.

כמובן, באם יהיה צורך בדברים נוספים לפי מצבם יוחלפו בהתאם.

הורדו גלגלים והסתבר שצריך להחליף דיסקיות בלם קדמיות ולחרוט צלחות. לדברי המוסכניק הם לא יחזיקו עוד 15K, עד הטיפול הבא, אלא יותר קרוב ל7.5K. הוא הציע אם אני רוצה לחזור עוד 7.5K לשם ביצוע ההחלפה או להחליפם עכשיו במועד הטיפול. אישרתי להחליפם. נאמר לי שמסנן המזגן בסדר ואין טעם להחליפו אך מסנן האוויר מלוכלך ויש להחליפו (לפי ספר הרכב רשום שיש להחליפו כל 60K, כמובן מצויין שבתנאים קשים יש להקדים ההחלפה).

לכשבאו להוציא החלקים, הסתבר שאין להם את החלקים לפיסאטה (כנראה לא יצא להם לטפל הרבה ברכב כזה) הוחלף שמן ומסנן שמן. אך מסנן אוויר ודיסקיות הם יאלצו להזמין ואני יאלץ לחזור אליהם במועד אחר.

חוץ מהעניין הזה, הטיפול היה מקצועי והתרשמתי לטובה מהמוסך והעובדים. כמו כן, ליווה אותי כל הזמן נציג השירות של המוסך שעדכן אותי בהתקדמות העבודה.

המחיר שבקבלה הוא לא סופי מבחינת הנחה שאני מניח שתהיה על עניין ההגעה הכפולה למוסך שלא באשמתי.

אשמח לשמוע את דעתכם.

Fiesta.jpg

פורסם

מעניין, מסנן השמן זהה לדגמים הישנים יותר?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

או שזהה או שזה כן היה להם במלאי. בטיפול קודם אצלהם, של 15K. הוחלפו שמן ומסנן ואז לא נתקלתי בבעיה של זמינות חלפים.

פורסם

מה זה "מנוי מועדון"?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השבוע עשיתי טיפול זהה (30K) לפיאסטה שברשותי. על מסנן מזגן אף אחד לא דיבר איתי, במקום זה החליפו לי נוזל בלמים!

השאלה היא האם לפי הוראות יצרן באמת צריך בפיאסטה להחליף נוזל בלמים כל 30K או שהשחילו לי את האלמנט :shock:

גם אצלי הוחלפו רפידות קדמיות וחרטו צלחות, ראיתי בעין שלא נשאר שם הרבה "בשר". העלות בסה"כ היתה אותו הדבר רק שאצלך החליפו מסנן אוויר ואצלי נוזל בלמים.

פורסם

נוזל בלמים מומלץ להחליף אחת לשנתיים או אם הרכב נוסע בדרכים הרריות ובמצבים שישנם לחיצות מרובות על דוושת הבלם או אז, מומלץ להחליף את הנוזל אחת לשנה (ככה זה כתוב בספר הרכב).

אצלי בכל אופן הראו לי את מסנן והוא היה מטונף בהחלט.

פורסם

זה לא נורמלי החלפת רפידות חריטה של צלחות +טיפול 10 אלף של שמן ופילטר אויר ב1650.

450 ש"ח על רפידות ?! פשוט כואב הלב איזה גנבים יש בארץ

פורסם

זב גם המחיר לרפידות לסוזוקי סוויפט אחרי מעמ יוצא בערך 470 לרפידות

שיגיד תודה שלא אמרו לו שאי אפשר לחרוט והיו מחליפים לו צלחות {בסוזוקי זוג צלחות עולה 1000 שח}

קשה באימונים קל בים

פורסם

יצא לי 1600 ש"ח אחרי הנחה! :shock: והטיפול כמו אצלך, למעט העובדה שאצלי החליפו נוזל בלמים ואצלך מסנן אוויר. המוסך והעבודה נראו מאוד מקצועיים אבל אין ספק שהמחיר מופקע, רק על שמן מנוע חייבו אותי 262 ש"ח (!). בשנה שעברה מחיר הטיפול הראשון היה 399 ש"ח ועוד נתנו לי שובר הנחה של 200 ש"ח לטיפול הבא, נראה לי שלקראת הפעם הבאה אני אעשה סקר שוק.

פורסם

למעוניינים, רציתי לעדכן שהיום חזרתי למוסך כדי לסיים את טיפול ה30K.

הוחלף מסנן אוויר והורכבו דיסקיות בילום קדמיות, החלקים שהיו חסרים במלאי בביקורי הקודם במוסך.

לא בוצעה חריטה לצלחות בילום קדמיות, נאמר שלא צריך. בוצעה נסיעת מבחן ונאמר שהכל תקין.

החשבון, 1300 ש"ח סופי. מינוס חריטת צלחות שלא בוצעה ומינוס 10% כהטבת חבר מועדון (כל זה כמובן ירד מהמחיר המפורט בהצעה הסרוקה למעלה).

• תוכן חדש...