Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אמא מוכרת את המאזדה mpv שעושה אחד לשבע והיא רוצה אוטו קטן וחסכוני, היא ננעלה על הסיריון שעושה בתוך העיר אחד לאחד עשרה ובמחוץ לעיר אחד לשש עשרה אם אני לא טועה.

ניסיתי להוציא אותה מזה כי לא מתחשק לי לנסוע בבימבה ואחריי חיפוש קל ראיתי שיש את הסוזוקי ליאנה שעולה סך הכל איזה אלפיים יותר ועושה צריכת דלק מחוץ לעיר טובה יותר, בערך אחד לתשע עשרה.

מדובר על שנתון 2007. אני אשמח לשמוע חוות דעת של חברי פורום ואוליי יש מכוניות שלא ידעתי עליהן שיהיו טובות יותר.

אז בכל אופן הצעות וחוות דעת יתקבלו בברכה!!

נ.ב שכחי לציין אבל באוטו יהיו ילדים קטנים ובטיחות נורא חשובה!

פורסם

דבר ראשון,אתה מדבר על צריכת הדלק של הרכב לפי נתוני היצרן שהם תמיד שונים מהמציאות,מכיוון שצריכת הדלק הזו נמדדת בתנאי מעבדה אז יהיה שוני בין הצריכה בפועל לבי הצריכה שהיצרן מצהיר עליה,דבר שני זרוק מבט לכיוון ההונדה ג'אז,עושה נהיגה משולבת אמיתית של 1ל15 1ל14,ואם אתה רוצה משהו גדול יותר אז אם תוסיף סביבות 10-15 גג תקבל הונדה סיוויק מודל 06-07 רכב גדול חזק ודיי חסכוני,1-11.

שני הרכבים יתנו לך אמינות מעולה,בתנאי שלא התעללו בהם בעבר.

פורסם

משה, לגבי הליאנה הרכב מומלץ מאוד, וגם חסכוני ביחס לקטגוריה אך שתכח מצריכת דלק של 1 ל 19.

בנסיה משולבת הרכב עושה 1 ל 13.5 / 14 ובנסיעה מאומצת בתוך העיר הרכב עושה 1 ל 10.5 / 11 . שים לב שאני גר בחיפה מרובת העליות כך שאם אתה גר באיזור ללא עליות רבות כמו חיפה ייתכן והליאנה תהיה אף יותר חסכונית.

• תוכן חדש...