Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מיצובישי קולט 96 ידנית(דגם ישן). כשחזרתי בפעם האחרונה לרכב דוושת הקלאץ' התרככה ממש, הפרדת ההילוכים נעשית רק כשהדוושה ממש קרובה לרצפה וההילוכים נכנסים בצורה קשה או שאי אפשר להכניס אותם בכלל.

מה יכולה להיות הבעיה? האם הלך הקלאץ'?

תודה

פורסם

שלום

לא הלך הקלץ, הדושה מפעילה משאבה היד. השולחת שמן למשאבה המורכבת על הגיר ומפעילה את הקלץ, כנראה אחת המשאבות או שתיהן התקלקלו ונכנס אויר למערכת, כתוצאה מכך הדושה רכה והקלץ לא מפריד. אם תוציא את האויר תוכל לנסוע זמן קצר עד שהבעיה תתוקן.

בברכת הנותן מקבל

פורסם

בתור התחלה פשוט פמפמ את הדושה של הקלץ הרבה פעמים עד שתרגיש שהדושה מתקשה.

הרבה פעמים זה עוזר לזמן קצר המאפשר נסיעה למוסך.

אם יש לך מישהו שיעזור לך. אחד מכם יפמפמ ויחזיק את הדושה לחוצה

, והשני בעזרת מפתח מתאים יפתח ויסגור את בורג ניקוז האויר הנמצא על המשאבה התחתונה המורכבת על הגיר.

יש לחזור על פעולה זו עד שכל האויר יצא והדושה תתקשה. אם אחת מהמשאבות נוזלת יתכן שלא תצליחו במשימה.

בברכת הנותן מקבל

פורסם

קרה לי מקרה דומה בס. לאנסר שהייתה לי הזמנו.

התברר שהלכה משאבת קלאצ' תחתונה..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...