Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהללן

הונדה סיוויק זה קנייה כדאית בארץ?

התקציב הוא בין 100 אלף למאה שלושים

אבל אפשר קצת יותר

צריך מכונית קטנה יחסית

כרגע אני על אוטו ארוך יחסית

כרגע אני בתקווה יחסית שיעזרו לי פה יחסית

בקיצור תמליצו לי על אוטו

תודה

פורסם

הונדה סיוויק סדאן (4 דלתות) היא לא מכונית קטנה יחסית, היא בערך באותו אורך כמו מאזדה 3 או יונדאי i35. אם אתה מחפש רכב קצת יותר "קטן" אז יש לך את ההונדה סיוויק האצ'בק (5 דלתות) שגם נראית מעולה וגם קצרה יותר.

אני כמובן קצת משוחד, אבל לדעתי הונדה היא קנייה כדאית. הרכבים של הונדה כמעט בכל המקרים אמינים מאוד, שומרים יפה על הערך שלהם כמשומשות ומבוקשות בשוק.

פורסם

עפ״י מה שרשום באתר הונדה , המחירים של סיוויק 5 ד׳ ״החל מ135״

ולדעתי אין סיבה לרדת לסיוויק משומשת כשיש אופציות חדשות לגמרי כגון גולף,אוקטביה,ופוקוס בפחות מ130k.

V5

פורסם
עפ״י מה שרשום באתר הונדה , המחירים של סיוויק 5 ד׳ ״החל מ135״

ולדעתי אין סיבה לרדת לסיוויק משומשת כשיש אופציות חדשות לגמרי כגון גולף,אוקטביה,ופוקוס בפחות מ130k.

סבבה אני אבדוק את אלה

הם עושים טריידאין?

• תוכן חדש...