Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצה לרפאל. אוכל מעולה, מבחר יינות מכובד מאוד ואפשר לבקש לשבת בשולחן בחדר נפרד, עשינו את זה פעם לאירוע קטן (4 אנשים) והיה הכי טוב שאפשר לבקש.

וזהירות עם הלחם, לא ישאר מקום לעיקריות:wink:

TFSI Power

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאוד ממליץ על אדורה - קטנה, אלגנטית, לא יקרה במיוחד, אוכל מאוד מוקפד

באותה מידה גם על טשרניחובסקי 6 בתל אביב (אותו סגנון, מחיר טיפה יותר יקר)

סגנון שונה אבל מאוד מומלצת כמובן זאת רפאל (אישית אני מאוד אוהב).

לגבי היין - המלצה אישית היא להביא יין איכותי מהבית ואז גם מסעדה ללא תפריט יינות גדול תתאים.

אני שמח שאתם גם ממליצים על רפאל אבל תתיחסו בבקשה גם לשתי המקומות הנוספים שרשמתי.

פורסם

הטעם עדין בפה מאתמול בלילה...אז המומלצת שלי זאת"פריים גריל" מבחר בשרים ענק יש שם מנה שניקראת"סטייק לפמפה" פשוט מעדן מלכים+קליפות תפוחי אדמה

שלא נדבר על השירות.. אדיב מקצועי ו ממנהל המקום שיורד אל העם כמו שאומרים באמת בלי שום אינטרס מי שיכנס ואוהב בשר לא יתאכזב אחרת המנה עלי.חח..

(בתור אחד שמכיר טוב מאד את תחום הבשר) נ.ב יש גם מקום לעישון בתוך המסעדה רק חלק אחר..ובר מצויין

טיילת הרברט סמואל ת"א

פורסם
אני שמח שאתם גם ממליצים על רפאל אבל תתיחסו בבקשה גם לשתי המקומות הנוספים שרשמתי.

בטשרניחובסקי 6 יצא לי להיות לא מעט פעמים עקב הכרות עם הבעלים.

יש פלוסים ויש מינוסים למקום.

הפלוסים הם שבדרך כלל האוכל מעולה, ובזמן האחרון הבעלים הוא זה שמבשל, וכשזה קורה באמת שקשה ליפול.

בנוסף בדרך כלל לא מלא שם והאווירה שקטה ונעימה, מה שיכול להתאים לארוחה רומנטית. יש גם מבחר יינות לא רע בכלל.

המינוסים הם מחירים קצת יותר גבוהים ממה שמצפים מהמסעדה. בנוסף קרה כבר שהיה קצת אי-יציבות ברמת האוכל כתוצאה מהחלפת שפים כנראה. בדרך כלל היה טוב מאוד, לפעמים נהדר ומידי פעם בינוני.

TFSI Power

• תוכן חדש...