Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה הקעקועים בביתנו.

שניים מהם של אשתי (אני מניח שניתן לזהות איזה :-D) ואחד שלי- סימן של מזל תאומים, על כתף שמאל.

הקעקועים של אשתי הם על גב יד ימין ועל כתף ימין. הסיפור הוא שבחודש שקדם לקעקוע על הכתף, לאשתי היו סיוטים, וכשהייתה מתעוררת, זה הסימן שהיא הייתה זוכרת.

באותה תקופה היא הייתה באילת, ובהחלטה די ספונטנית היא החליטה לעשות קעקוע נוסף (השלישי במספר, יש לה גם טרייבל על קרסול רגל שמאל), וזו הצורה שנבחרה.

הסיוטים אגב, פסקו מאז.

אצלי מתבשל כבר די הרבה זמן רעיון לקעקוע נוסף, על חלקה האחורי של הרגל, בין הקרסול לברך, של סמל להקת לד זפלין. אני מבטיח לעדכו כשהיום הזה יגיע :wink:

IMG_1562.jpg

לד זפלין.png

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
....אבל כשיש ג'וק בראש עושים לטאה על היד.

מסכים אם כל מילה. פלוס מינוס המהות של קעקועים לטעמי. אני אישית בא למקעקע עם רעיון, הוא צייר אותו, ויאללה. אני לא מביא שום סקיצה, למקעקע שלי יש יד מאוד חופשית עם הציור מבחינתי, כי מעבר לקונספט, אני שואף לשאת איתי משהו מאוד ייחודי שהוא יצירה יחודית למקעקע ולי. אחרי כמה שיחות איתו כבר (אני כבר חצי בן בית בסטודיו) הוא כר אמר שהוא חושב שהוא לא משקיע ככה בקעקועים של מי שטוחן לו את השכל על שטויות.

נ.ב.

חשוב לי ציין שהתמונה על הגב היא סקיצה עדיין, וככל הנראה הקעקוע הבא שלי (או שרוול אמריקנה, נראה). אנחנו עדיין עובדים על הפיתוח רעיון כי מדובר על משהו מאוד שונה מרוב הדברים שנעשים היום מבחינת טכניקה. מה שהועלה היה הקעקוע בין השכמות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

פעם היו לי מחשבות רציניות לגבי אחד, חשבתי על הדמות של V מוי פור ונדטה אבל ירדתי מזה כי אני מפחד איך שזה ישאר לי בעתיד, מה אני אחשוב ואני לא צריך עוד דברים על הראש.

החלטות אמיצות לקחתם. מעריץ את האומנות הזאת !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
הנה הקעקועים שלי הם קצת עתיקים ואולי יקבלו ריענון כשאני אעשה את הקעקוע ה-5 בקרוב.

(השדון החושב כנראה חושב איזה קעקוע יכסה אותו)

ה 5 הגיע חם מהתנור.

IMG_0437.jpg

פורסם
תתחדש.

אני הולך להפגין בורות מסויימת, אבל האם השערות יחזרו לגדול? באותו קצב?

יגדלו בטוח ובאותה כמות.

כי אם קעקועים היו מונעים משערות לגדול הענף היה פורח יותר.

פורסם

לא מזמן עשיתי את הקעקוע השני שלי... ואת הראשון כמובן תיקנתי, היה "קצת" עקום.

חושב על רעיון חדש לשכמה השניה. הבעיה אצלי שכל קעקוע חייב להיות עם משמעות...

photo.jpg

photo1.JPG

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
אומנם יקח קצת זמן, אבל בסוף יגדלו :-P

תתחדש על הקעקוע! ברגע שמתחילים, קשה להפסיק...:roll:

התחלתי ליפניי יותר מ 20 שנה :lol:.

רק בשנים האחרונות עשיתי קעקועים על כף היד ובמקומות בולטים.

בצעירותי עם הקעקועים היו בולטים זה מכניס אותך לנישה מסויימת.

היום כבר אין בעיה כזו, יש לי קעקוע על גב היד.

IMG_0456.jpg

פורסם
ה 5 הגיע חם מהתנור.

טוב אני בדרך כלל נמנע מלכתוב דברים כאלו אבל, אלא אם התמונה ממש מעוותת, אני חושב שאתה ממש חייב להחליף מקעקע. אני מקווה שאתה לא נעלב או נפגע אבל הקעקוע לא עשוי ברמה. הקווים של הבחור גובלים בזוועה, בעגה של המקעקעים הבחור מוגדר כscratcher. סתם מתוך עניין ורצון להשוות עלויות, כמה זמן לקח לך הקעקוע וכמה הוא עלה?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
טוב אני בדרך כלל נמנע מלכתוב דברים כאלו אבל, אלא אם התמונה ממש מעוותת, אני חושב שאתה ממש חייב להחליף מקעקע. אני מקווה שאתה לא נעלב או נפגע אבל הקעקוע לא עשוי ברמה. הקווים של הבחור גובלים בזוועה, בעגה של המקעקעים הבחור מוגדר כscratcher. סתם מתוך עניין ורצון להשוות עלויות, כמה זמן לקח לך הקעקוע וכמה הוא עלה?

אם אתה מדבר על לטאה אתה צודק אבל המקום בעייתי והרבה לא הסכימו לקעקע שם.

אם אתה מדבר על האלקמינו אתה טועה ובגדול הקעקוע ניראה מושלם ויעידו על כך אנשים שראו את הקעקוע במציאות, נחכה לאחר ההגלדה ואז נעלה תמונה יותר איכותית.

המקעקע עבד בצורה מדהימה והוציא מתמונה סקיצה מדוייקת,

הכי חשוב שאני מבסוט כי אני הולך להיסחב עם זה כל יום.

(דרך אגב זה לא אותו המקעקע הלטאה כבר בת 5 ומקבלת תיקונים מידיי פעם כי המקום בעייתי ונמחקים קווים.)

פורסם
אם אתה מדבר על לטאה אתה צודק אבל המקום בעייתי והרבה לא הסכימו לקעקע שם.

אם אתה מדבר על האלקמינו אתה טועה ובגדול הקעקוע ניראה מושלם ויעידו על כך אנשים שראו את הקעקוע במציאות, נחכה לאחר ההגלדה ואז נעלה תמונה יותר איכותית.

המקעקע עבד בצורה מדהימה והוציא מתמונה סקיצה מדוייקת,

הכי חשוב שאני מבסוט כי אני הולך להיסחב עם זה כל יום.

(דרך אגב זה לא אותו המקעקע הלטאה כבר בת 5 ומקבלת תיקונים מידיי פעם כי המקום בעייתי ונמחקים קווים.)

בכף היד יש בעיה כי יש פגמנטים של צבע ש"מוחקים" את הקעקוע, המקום הכי בעייתי מבחינת "המחיקה" הוא זה:

vkwh2ljnozvw.jpg

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...