Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

למי שזוכר יש ברשותי מוטורולה אטריקס שנקנה מאורנג' (+מסלול טוב) בנובמבר2011 לאחר המון התלבטויות שהיו לי אם זה אייפון או אנדרואיד.

היום אני שמח מאד שזה אנדרואיד ולא אייפון, אני גם שמח שבחרתי במוטורולה אטריקס כי זה באמת אחלה מכשיר שמתפקד, מרגיש ונראה יופי.

מספר שאלות שיש לי אחרי חודשיים של ממש הפיכת הרשת, משום מה, וזה מאד! מעצבן אותי, כל המדריכים ברשת שיש גם באתר איי-אנדרואיד וגם אלו שבאנגלית הם מדריכים לאנשים שכבר כאילו יודעים משהו, אני לא יודע כלום וגם אחרי קריאת המדריכים אני לא מבין כלום!

1. מה זה לעזעזל רוט - ROOT? הבנתי שזה פתוח "גישות" במכשיר, גישות של מה? מה אני צריך את זה ומה זה יתן?

2. מה זה בוטלואודר - BOOTLOADER? מי זה? מה הוא עושה? ולמה למיטב הבנתי במוטורולות\או רק באטריקס הוא מגיע נעול\מוצפן? ומה זה יתן אם אני אפרוץ אותו?

3. מה זה רום? הבנתי שזה סוג של מערכת הפעלה לאנדרואיד, יש 1000000000 סוגים ומליון התקנות שכל אחת נקראת אחרת, בסופו של דבר מצפיות ביוטיוב לא הבנתי מה ההבדל בין MIUI לבין ALIEN-ROM לבין עוד משהו ששמעתי עליו לבין מה שלי יש (רום של אורנג' בגרסא 2.2.2), ההבדל היחיד שראיתי זה אייקונים וצבעים שונים שאת זה אני יכול לשנות דרך GOLAUNCER שהורדתי מהמרקט.

4. איפה לעזעזל נשמרים אנשי הקשר? אין לי כרטיס זיכרון במכשיר (הוא לא שרד את המעבר מהנוקיה למוטורולה והתפגר אחרי שבועיים) אם אני מחליף מכשיר היום, איך אני מעביר אנשי קשר? אם מת לי המכשיר\נגנב\טבע איך אני אמור לשחזר אותם? הורדתי אפליקציה של גיבוי-אנשי-קשר, היא גיבתה בקובץ אחד בשם CRV אני חושב וגם שמרתי העתק במחשב, מה עושים עם הקובץ הזה?

5. במידה ונגמר לי הזיכרון במכשיר (16GB) מה עושים? מה מוחקים? יש לי על המכשיר 5 תמונות ו3 שירים ומותקנים כ100אפליקציות\משחקים ופעם אחרונה שבדקתי התפלאתי שנשאר לי במכשיר 4 ג'יגה פנויים!

6. איפה שמורים לי כל ה100 אפליקציות ? אם אני מחליף מכשיר אני צריך לשחזר אחד-אחד? הבנתי משהו דרך חשבון של מוטורולה שרצו שאני ארשם בהתחלה, אם אני מחליף מכשיר בכלל מחברה אחרת מה עושים אז?

7. מה זה מוטובלור? MOTOBLUR?

8. בכרטיס סים שלי מופעלת נעילת קוד PIN, שאני מדליק את המכשיר אני מגיע למסך שהוא רוצה שאני אבטל את הנעילת מכשיר (החלקת האצבע לצד המסך) ורק אז מופיע לי לוח המספרים להזין את הקוד-PIN, אם אני מחכה כדקה ורק אז מבטל את הנעילת מכשיר (החלקת האצבע לצד המסך) אז המכשיר מדלג על הנעילת כרטיס סים ומכניס אותי למסך הבית הרגיל אבל ללא רשת! ואין שום אפשרות לחייג\לקבל שיחות, האפשרות היחידה להכניס קוד-PIN זה לכבות את הפלאפון ולהפעיל מחדש, למה זה ככה?

9. מה זה ריקוברי? הבנתי שלפני שעושים את הרוט הזה ולפני שמתקינים רום צריך לגבות את הכל בריקוברי, נכנסתי לריקוברי (לחיצה על כפתור ווליום-מינוס בהדלקת המכשיר) ושם הגעתי לBACKUP\RECOVERY ומשם לא מצאתי אפשרות של BACKUP ונתקעתי.

10. הבנתי שאפשר לעשות למעבד של המכשיר אוברקלוק, מה זה נותן? יתן בהמשך יותר תמיכה למשחקים? מה ההשלכות? מתחמם יותר כמו במחשב?

אני חושב שזהו בנתיים, אשמח להתייחסות לכל שאלה שלי אני מעוניין למצות את המכשיר ולא מצליח בגלל חוסר ידע.

תודה מראש ומצטער על האורך.

אוהד!

*כן חיפשתי בגוגל, הכל.

פורסם

1. אם אתה לא יודע, כנראה שאתה לא צריך. אם אתה ממש רוצה לדעת, קרא פה מה זה נותן לך.

2. זה מישהו שבא להרוס לך את כל הכיף. אם אתה מתקין קרנל שלא חתום ע"י מוטורולה הוא לא נותן למכשיר לעלות.

לפרוץ אי אפשר, אבל מוטורולה הואילו בטובם לאפשר פתיחה שלו. בעקבות זאת אפשר לשים קרנלים מבושלים.

3. מפתח לקח את המערכת, מחק כמה דברים, הוסיף כמה דברים והופה - רום. לפעמים זה דברים בקטנה ולפעמים זה שינויי מערכת שאי אפשר לחיות בלעדיהם אחרי שהכרת אותם.

4. נסה ללחוץ על כפתור הcontacts פעם הבאה שאתה פותח את גוגל על המחשב.

5. בוכים בעיקר, אלא אם יש לך microSD slot. תחבר למחשב ותראה מה הולך שם עם WinDirStat.

6. סביר להניח שב/system/app/ או ב/data/app/. אפשר לגבות ולשחזר את כולם במכה עם תוכנות גיבוי בעלות הרשאות רוט.

7. השטויות שמוטורולה שמו שם כדי לייחד את המכשירים שלהם.

8. לא יודע, לי זה נשמע כמו סים טיפש.

9. ריקוברי זה תפריט שמשמש לשחזור של מכשיר הלכה לו המערכת. בד"כ בריקוברי שמגיע עם המכשיר אין אפשרויות גיבוי/שחזור (nandroid). אפשר לשדרג את הריקוברי.

10. המכשיר שלך יעבוד יותר מהר, משחקים שקירטעו עלולים לא לקרטע. התחממות כמעט ואין, אלא אם אתה עושה OC של 150%+. הנזק העיקרי הוא זלילת סוללה.

בiandroid יש מילון, הייתי ממליץ לעבור עליו.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

קודם כל תודה רבה!

אכן קראתי את כל המילון בIANDROID וגם שם אפילו במושגים הפשוטים ביותר יש מילים או קיצורי אותיות שלא הבנתי במה מדובר.

טוב, אז על מנת להתקין רום טוב יותר מהרום של המפעילה אורנג' בגרסא 2.2.2 אני צריך לעשות למכשיר ROOT,

מהאתר שנתת וה-10 סיבות למה צריך ROOT לא מצאתי סיבה מספיק מעניינת ששווה להתעסק עם זה.

אבל, אשמח לקבל המלצה לרום הכי טוב שקיים היום או לחילופין, מה כבר יש באותו רום כפי שאמרת (psychuil) שאני לא יוכל להסתדר בלעדיו ואני לא יודע שזה קיים?

עוד שאלות בבקשה:

11. אני עדיין מחפש בכל הרשת אחר תיקון נורמלי וקל לעברית הפוכה עם מספרים RTL, מצאתי המון מדריכים וגם את קובץ ההתקנה hebFIX.EXE עם הסברים בעברית אבל גם שם נתקעתי כי רוצים גיבוי נאנדרואיד ושוב הגענו חזרה לרוט וריקוברי והתעסקויות מסוכנות, יש אלטרנטיבה אחרת?

12. אני מבין שברגע שתצא ICS באופן רשמי (מתי זה כבר יקרה? זה לא היה אמור להתחרות בIOS5? הרי שג'ובס מת הם דחו את ההכרזה מפאת הכבוד לא?) אז כל המשחקים עם הרומים נגמרים ולא צריך יותר לחפש רום ופריצות?

13. למה הזיכרון של המכשיר נקרא microSD-EX והכרטיס זיכרון נקרא MicroSD כמו שצריך להיות? מה זה microSD-EX? ומה זה התיקיה שלפני הmicroSD-EX? יש עוד זיכרון במכשיר?

14. למה אי אפשר להתקין אפליקציות על כרטיס זיכרון וזהו?

15. איך אפשר לשלוח קבצים "אחרים" דרך בלוטוס למכשיר אחר? ניסיתי לשלוח כמה קבצי התקנות של כמה משחקים אל מכשיר אחר (של חברה שלי לצורך העניין, גלקסי1, התאהבה במשחק WHERE'S MY WATER) ולא הייתה לי שום אפשרות לבצע שליחה, רק תמונות\שירים וקבצי מדיה למיניהם, כאשר אני לוחץ על הקובץ ומגיע לשיתוף, לא קיימת אפשרות בלוטוס ואין דבר כזה "שליחה" כמו שאני רגיל מהנוקיה.

תודה,

אוהד.

פורסם

מצטער אם אני מנצל"ש את השרשור אבל לא תמצא שמח ממני עכשיו, אחרי שרכשתי אייפון 4S, בשיא הרצינות צריך תואר של כבוד מהטכניון ע"מ להתעסק עם כל האנדרואידים האלה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הגיבוי NAND זה סה"כ גיבוי בכרטיס זכרון IMAGE של המערכת, כולל הכל. אומרים לך לעשות את זה כדי שאם במקרה והתיקון עברית לא יעבוד טוב, ומערכת הפעלה לא תצליח לעלות תוכל לשחזר הכל בידיוק כמו שזה היה רגע לפני שעשית את זה.

ROOT למכשיר זה בעצם לפתוח גישה של מנהל למכשיר. כלומר אתה יכול לשנות קבצי הפעלה של המכשיר.

אנשי הקשר שלך נשמרים ב אנשי קשר בגימייל.

רוב התוכנות שמותקנות מה MARKET מותקנות אוטומטית לאחר התקנה של רום חדש. שוב הכל ע"י החשבון שלך בגוגל. זה כל היופי בזה.

לגבי ה BOOTLOADER, תחשוב על זה בצורה הבאה, כשהמחשב שלך עולה יש מסך שחור שבודק זכרון מעבד, ואחרי זה מחפש מערכת הפעלה לעלות, אותו דבר עושה ה BOOTLOADER.

ה RECOVERY, זאת תוכנה שהיא לא תלויה ב רום, כלומר זה סוג של תוכנה שפועלת בפני עצמה, והיא יכולה להתקין דברים מהכרטיס זכרון, למחוק, לעשות שחזור הגדרות יצרן, עוד..

לגבי הזכרון, יש כרטיס זכרון פנימי, שאי אפשר להוציא , ויש את החיצוני שאפשר לשים במכשיר והוא נקרא EX, משם EXTERNAL.

סה"כ אנדרויד היא מערכת מאוד דינמית וניתנת להתאמה אישית , וזה לא כ"כ מסובך כמו שזה נשמע, פעם אחת תעשה את התהליך הזה ותראה שזה שטויות.

פורסם
אהלן!

1. מה זה לעזעזל רוט - ROOT? הבנתי שזה פתוח "גישות" במכשיר, גישות של מה? מה אני צריך את זה ומה זה יתן?

גישת מנהל ליתר דיוק, בדיוק כמו אדמיניסטרטור במחשב זה מאפשר גישה לשינוי קבצים במערכת הפעלה.

2. מה זה בוטלואודר - BOOTLOADER? מי זה? מה הוא עושה? ולמה למיטב הבנתי במוטורולות\או רק באטריקס הוא מגיע נעול\מוצפן? ומה זה יתן אם אני אפרוץ אותו?

זה כמו ביוס במחשב, הוא קובע איך המכשיר ידלק ובאיזה מצב.

3. מה זה רום? הבנתי שזה סוג של מערכת הפעלה לאנדרואיד, יש 1000000000 סוגים ומליון התקנות שכל אחת נקראת אחרת, בסופו של דבר מצפיות ביוטיוב לא הבנתי מה ההבדל בין MIUI לבין ALIEN-ROM לבין עוד משהו ששמעתי עליו לבין מה שלי יש (רום של אורנג' בגרסא 2.2.2), ההבדל היחיד שראיתי זה אייקונים וצבעים שונים שאת זה אני יכול לשנות דרך GOLAUNCER שהורדתי מהמרקט.

כמו שאמרתה זו מערכת הפעלה, אם נניח את בצד את כול ההפצות הקטנון אז אין הרבה מבחר וסך הכול אולי תגיע ל5-10 רומים והשאר מתבססים עליהם.

את ALIEN אני לא מקיר אבל MIUI זה רום שונה לגמרי מהסטוק, סתם לדוגמה אין לו תפריט לאפליקציות כמו באייפון והכול מבוסס על שולחן עבודה.

4. איפה לעזעזל נשמרים אנשי הקשר? אין לי כרטיס זיכרון במכשיר (הוא לא שרד את המעבר מהנוקיה למוטורולה והתפגר אחרי שבועיים) אם אני מחליף מכשיר היום, איך אני מעביר אנשי קשר? אם מת לי המכשיר\נגנב\טבע איך אני אמור לשחזר אותם? הורדתי אפליקציה של גיבוי-אנשי-קשר, היא גיבתה בקובץ אחד בשם CRV אני חושב וגם שמרתי העתק במחשב, מה עושים עם הקובץ הזה?

5. במידה ונגמר לי הזיכרון במכשיר (16GB) מה עושים? מה מוחקים? יש לי על המכשיר 5 תמונות ו3 שירים ומותקנים כ100אפליקציות\משחקים ופעם אחרונה שבדקתי התפלאתי שנשאר לי במכשיר 4 ג'יגה פנויים!

אפשר להתקין אפליקציות על כרטיס חיצוני

6. איפה שמורים לי כל ה100 אפליקציות ? אם אני מחליף מכשיר אני צריך לשחזר אחד-אחד? הבנתי משהו דרך חשבון של מוטורולה שרצו שאני ארשם בהתחלה, אם אני מחליף מכשיר בכלל מחברה אחרת מה עושים אז?

לגבי חשבון של מוטורולה אין לי מושג, אבל אם תחליט להתקין רוט אז אחרי זה תוריד מהמרקט TITANIUM BACKUP וזה יגבה לך את כול המכשיר כולל אפליקציות בכרטיס.

7. מה זה מוטובלור? MOTOBLUR?

מצטער אין לי מוטורולה :)

8. בכרטיס סים שלי מופעלת נעילת קוד PIN, שאני מדליק את המכשיר אני מגיע למסך שהוא רוצה שאני אבטל את הנעילת מכשיר (החלקת האצבע לצד המסך) ורק אז מופיע לי לוח המספרים להזין את הקוד-PIN, אם אני מחכה כדקה ורק אז מבטל את הנעילת מכשיר (החלקת האצבע לצד המסך) אז המכשיר מדלג על הנעילת כרטיס סים ומכניס אותי למסך הבית הרגיל אבל ללא רשת! ואין שום אפשרות לחייג\לקבל שיחות, האפשרות היחידה להכניס קוד-PIN זה לכבות את הפלאפון ולהפעיל מחדש, למה זה ככה?

צריך לשלוח מייל לגוגל ולשאול אותם, תשתמש בנעילה הרגילה במקום.

9. מה זה ריקוברי? הבנתי שלפני שעושים את הרוט הזה ולפני שמתקינים רום צריך לגבות את הכל בריקוברי, נכנסתי לריקוברי (לחיצה על כפתור ווליום-מינוס בהדלקת המכשיר) ושם הגעתי לBACKUP\RECOVERY ומשם לא מצאתי אפשרות של BACKUP ונתקעתי.

זה מצב שיחזור למכשיר, לפני שתוכל להשתמש בו בצורה אנושית אתה צריך לצרוב אותו לאחד שמאפשר את כול פעולות הגיבוי\שחזור ועוד מלא אפשרויות.

מה שמגיע ברום המקורי מקסימום יספיק לך בשביל לשחזר הגדרות יצרן.

10. הבנתי שאפשר לעשות למעבד של המכשיר אוברקלוק, מה זה נותן? יתן בהמשך יותר תמיכה למשחקים? מה ההשלכות? מתחמם יותר כמו במחשב?

אני חושב שזהו בנתיים, אשמח להתייחסות לכל שאלה שלי אני מעוניין למצות את המכשיר ולא מצליח בגלל חוסר ידע.

מהירות, מהירות ושום מהירות, חוץ מזה זה לא נותן כלום.

11. אני עדיין מחפש בכל הרשת אחר תיקון נורמלי וקל לעברית הפוכה עם מספרים RTL, מצאתי המון מדריכים וגם את קובץ ההתקנה hebFIX.EXE עם הסברים בעברית אבל גם שם נתקעתי כי רוצים גיבוי נאנדרואיד ושוב הגענו חזרה לרוט וריקוברי והתעסקויות מסוכנות, יש אלטרנטיבה אחרת?

רוט זה פעולה פשוטה ולא מסוכנת לאומת צריבה, גיבוי נאנדרויד תוכל לבצעה רק אחרי שתצרוב ריקוברי אחר.

בכללי חבל על הזמן תתקין רום תומך עברית כמו MUIU או CM7, כול התיקונים למיניהם רחוקים שנות אור מעברית נורמלית.

12. אני מבין שברגע שתצא ICS באופן רשמי (מתי זה כבר יקרה? זה לא היה אמור להתחרות בIOS5? הרי שג'ובס מת הם דחו את ההכרזה מפאת הכבוד לא?) אז כל המשחקים עם הרומים נגמרים ולא צריך יותר לחפש רום ופריצות?

כן ולא, אם כול מה שאתה צריך זה עברית אז כן, בשביל שאר הבונוסים עדיין תצטרך להחליף רום.

13. למה הזיכרון של המכשיר נקרא microSD-EX והכרטיס זיכרון נקרא MicroSD כמו שצריך להיות? מה זה microSD-EX? ומה זה התיקיה שלפני הmicroSD-EX? יש עוד זיכרון במכשיר?

יש INTERNAL SD שזה זכרון מובנה במכשיר ויש EXTERNAL SD שזה כרטיס חיצוני.

14. למה אי אפשר להתקין אפליקציות על כרטיס זיכרון וזהו?

כי גוגל כדומה לאפל אוהבים שעושים דברים בדרך שלם, אחרי רוט ועוד מיליון פעולות אפשר יהיה להתיקין אפליקציות על כרטיס חיצוני.

15. איך אפשר לשלוח קבצים "אחרים" דרך בלוטוס למכשיר אחר? ניסיתי לשלוח כמה קבצי התקנות של כמה משחקים אל מכשיר אחר (של חברה שלי לצורך העניין, גלקסי1, התאהבה במשחק WHERE'S MY WATER) ולא הייתה לי שום אפשרות לבצע שליחה, רק תמונות\שירים וקבצי מדיה למיניהם, כאשר אני לוחץ על הקובץ ומגיע לשיתוף, לא קיימת אפשרות בלוטוס ואין דבר כזה "שליחה" כמו שאני רגיל מהנוקיה.

אחרי שיהיה לך רוט , תוכל בעזרת תוכנה כמו ROOT EXPLORER לגשת לתיקית התוכנות ולשלוח את הקובץ APK.

תשובות

אודי A4

דימה.

פורסם
אים ילדים בני 10 מצלחים איתו ללא בעיות, מה זה אומר על רמת IQ של רוכשי 4S?

זה אומר שלרוכשים של 4S בניגוד לילדים בני 10 אין זמן להתעסק בשטויות והם רוצים מכשיר בשל שפשוט עובד.

או שהם מבינים קצת משמעויות כמו מה זה ROOT , ואת ההבדל בין קרנל לBOOTLOADER ומבינים שלהתעסק איתם - זה באמת שלא רעיון טוב.

עם כל הכבוד והבכי - חוץ מלהגיד "לא קניתי אייפון" לבחור הנ"ל - 3/4 מהבעיות לא היו קיימות עם אייפון - במיוחד בסנכרון וגיבויים.

רק השבוע קיבלתי מכשיר חדש לאשתי ורציתי להעביר את כל המידע מהמכשיר הנוכחי שלה לחדש ומשלי למכשיר הישן שלה.

אפילו הSAVE באמצע המשחק והSMSים שלא נקראו הועברו במלואם בלחיצת כפתור אחד , ללא קומבינות , ROOT , העתקת תיקיות או תוכנות מהMARKET עם הרשאות ברמת שערוריה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לגבי סעיף 8: האם החלפת כרטיס SIM? אם כן - יחד אתו קיבלת מעטפה ובה קודי ה-PIN וה-PUK שלו. הכנס למכשיר עם ה-PIN1, ואז (מנסיון במכשירים אחרים) הכנס להגדרות אבטחה או משהו כזה, הגדרות SIM ובקש לבטל אתה -PIN. תצטרך להכניסו פעם נוספת ו-הופ - הבעיה נתפרה. למיטב זכרוני ברירת המחדל של ה-PIN1 באורנג' הוא 1111, אבל עדיף לדבר עם השירות כדי לא להכניס PIN שגוי ולחסום את הכרטיס, מה שיצריך החלפתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכל מי שענה,

אני מבקש נא לא לגרור את השרשור הזה ולהכניס את האייפון עם ההשוואות, זה לא רלוונטי ובטח לא כיף לזרוע מלח על הפצעים, יש סיבה שלא רכשתי אייפון.

בקשר לכרטיס סים, אני חושב שלא הבנתם.

אני עם אותו כרטיס סים עוד מתקופת הנוקיה3100 שהייתה לי משהו כמו לפני 10 שנים.

שאני מדליק את המכשיר, אחרי הטעינה הארוכה (מאד! יש לציין) אני מגיע למסך נעילה שאני צריך לגלוש עם האצבע בשביל לפתוח אותה, ואז המכשיר מודיע בפני שכרטיס הסים נעול וצריך קוד PIN.

אם במידה ואני מחכה עם מסך הנעילה, ורק אחרי כדקה אני מחליט לגלוש עם האצבע בשביל לפתוח את המכשיר אז המכשיר מדלק על מסך ההודעה שכרטיס הסים נעול ונכנס ישר למסך הבית הראשי ללא רשת עם ציור של צלב-אדום ללא אפשרות שיחה.

משהו שמעניין אותי, ראיתי ביוטיוב ובשאר הפורום שקיימת אפשרות לעשות HD-MIRRORING, אני אשמח מאד לעשות את זה, יש למישהו מדריך מפורט איך עושים את זה? כל מה שמצאתי זה בתנאי שאני מתקין רום בשם DEODEX משהו כזה ובטח גם הוא בא בלי עברית אז אין מה לדבר על זה בכלל.

תודה,

אוהד.

פורסם

אוהד, התקדמת במכשיר, כדאי שתתקדם גם ב-SIM (ל-USIM, כלומר כרטיס תומך דור שלישי) - זה לא עולה כסף. למעשה כיום אורנג' מפיקה רק כרטיסים כאלה ובכל קניון ינפיקו לך אחד. אם יסרבו - הודע על אבדן כרטיס (בלבד, אחרת יחסמו לך את המכשיר המקושר לקו !!) ואז לא תהיה בעיה להנפיק SIM בכל דוכן של אורנג' בקניון. אם אני זוכר נכון אתה חיפאי - תוכל לעשות זאת בגרנד.

מעבר לכך - בדוק אם אתה יכול להרשות לעצמך חבילת גלישה. זו תשפר מאוד את חוית השימוש במכשיר, בעצם כל הטעם במכשיר כזה הוא החיבור לרשת בכל פינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי חבילת גלישה אני אפילו כותב דרך המכשיר כרגע, אני בפועל קיבלתי מאורנג במסגרת התכנית 3500דק לאורנג , 1000כל היעדים, 1000הודעות ו2גיגה אינטרנט.

יש מידע לגבי הhd-mirroring ?

תודה,

אוהד.

* עכשיו בדקתי, הסים שברשותי הוא usim, בדיוק כמו שרשום עליו.

פורסם

deodex זה פתיחת גישה לשינוי קבצי מערכת , מה שאתה מחפש זה רום תומך Webtop , היחיד שאני מקיר זה Adeo.

אבל זכור לי שאפשר לעשות DEODEX ידנית לכול רום, באסה שכול זה לא יעבוד בCM7 , אז או זה או עברית :(

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...