Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול מכסים על צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח שיהיה כדאי גם אחרי ביטול המכסים. תצטרך אישור של מכון התקנים שיעלה לך כמו שני צמיגים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נכון להיום לא ניתן לשחרר צמיגים גם אם הם מיבואים באופן סדיר לישראל.

יש צורך לקבל אישור ממכון התקנים רק שבשביל זה צריך להביא את הצמיג אבל לא ניתן לשחרר אותו.

מבולבלים? גם אני.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא יודע לגבי צמיגים אבל אני הבאתי מחו"ל ז'קט מעור דיי יקר ושילמתי עליו רק מע"מ .

כנראה שהחוק תקף גם על יבוא אישי.

פורסם

לדעתי לא שווה לייבא מחו"ל צמיגים בודדים, בלי קשר למכס ולאישורים. פשוט מחיר המשלוח יצא מאוד יקר כי הצמיגים כבדים ותופסים הרבה מקום.

פורסם
לא יודע לגבי צמיגים אבל אני הבאתי מחו"ל ז'קט מעור דיי יקר ושילמתי עליו רק מע"מ .

כנראה שהחוק תקף גם על יבוא אישי.

התמזל מזלך, החוק עדיין לא תקף על יבוא אישי.

פורסם

האם צפוייה ירידה כלשהי במחירי הצמיגים בעקבות ביטול מס יבוא עליהם?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלעד - אם אני זוכר נכון , ברשימה של המוצרים הפטורים ממכס שפורסמה הצמיגים הופיעו יחד עם פרטי לבוש .

אני מניח שאם הם הופיעו ביחד אז החוק החדש תקף לשניהם באותה המידה.

אני הזמנתי את הפריט דרך חברת בלדרות , לולא החוק אין ספק שהיה נלקח לי מכס , זה לא עניין של מזל לדעתי. 

פורסם

שלום,

קצת מאחורי הקלעים..8)

לא חושב שמחירים יירדו להיפך הם יעלו מכמה סיבות:

1. יבואנים רבים במיוחד של צמיגים אסייתים כולל אחת שהיא ציבורית וניתן לראות, סיימו את השנה בלי רווחים בגלל שולי רווח קטנים שלא מגלמים את ההוצאות האמיתיות כולל אלו הלא מתוכננות (השהיות וכו') פשוט מרחץ דמים בינם לבין עצמם וכדי להמשיך להתקיים הם יהיו חייבים לעשות שפור כמו שאומרים אצלנו ולעלות את המחירים ב 2012.

2. חומרי הגלם יעלו ובטוח,כול כותרת קטנה ביותר עם צמד המילים "מיצרי הורמוז" מקפיצה את הנפט בכמה סנטים, ומי שלא יודע נפט קונים בחוזים עתידים מה שאומר שגם שאם בעוד חודש המחיר יירד ל 80 דולר חבית, עדיין המחיר של הצמיגים יעלה שכן כבר שילמו על הנפט בינואר,כנ"ל לגבי שערי מטבע.

3.המשך לסעיף 1, הלקוחות שלנו (AKA הפנצרמאכרים) חייבים להבין השנה שהם צריכים להתפרנס יותר, אי אפשר להרוויח 50 ש"ח לצמיג יש מינימום (וכמובן מקסימום) שאדם שעובד בעבודה כזו ירוויח.והשנה ייפול האסימון , ולמי שלא העסק שלו כבר על המדף או שלא תראו אצלו מותגים אלא רק "שמינג מונג" מתוצרת סין.

4.לא מאמין שהמדינה תוותר כל כך מהר על 12%...

ירון-צמיגי גודייר

פורסם

הסיפורים של עליות וחוזים עתידיים זה המצאה של סוחרי ישראל,

מיצרי הרננדז וכל הסיפורים האלה זה משהו שקורה היום, הצמיגים שבארץ יוצרו לפני חצי שנה כך שהמחירים של הנפט היום לא רלוונטיים.

את התשלום לצמיגים כבר שילמת אז מה הקשר חוזים עתידיים?

מיצרי הרננדז צריכם להשפיע על מחירי הצמיגים בכל העולם, אם כך מדוע יש הבדל ניכר בין מחירים בישראל למחירים בעולם?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

2. חומרי הגלם יעלו ובטוח,כול כותרת קטנה ביותר עם צמד המילים "מיצרי הורמוז" מקפיצה את הנפט בכמה סנטים, ומי שלא יודע נפט קונים בחוזים עתידים מה שאומר שגם שאם בעוד חודש המחיר יירד ל 80 דולר חבית, עדיין המחיר של הצמיגים יעלה שכן כבר שילמו על הנפט בינואר,כנ"ל לגבי שערי מטבע.

לא מסכים איתך בכלל ! !

לפי מה שכתבת שזה אמור לפעול גם להפך מה קורה במצב שקונים חבית ב-80 דולר ולאחר חודש מחיר חבית עולה ל-85 דולר?

מחיר הצמיגים נשאר אותו דבר? הרי יש "חוזים עתידיים" ,ייצרו את הצמיגים כאשר חבית הייתה עולה 80 דולר נכון?

אז למה עדין מעלים באותו רגע את מחיר הצמיגים למרות שההוצאות על הייצור היו נמוכות יותר מבהווה?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...