Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי רנו קליאו B 2002 ידנית.

הלכתי למוסך לא מזמן ואמרו לי שכשהאורות של הכרית אוויר+SERVICE פועלות זה אומר שיש בעיה בכריות אוויר והם לא יפעלו במקרה של תאונה.

קראתי באינטרנט שזו בעיה נפוצה ברנו קליאו וניתן לסדר את זה אם מנתקים את החיבור מתחת לכיסא הקדמי של הנוסע (לא של הנהג) ומחברים חזרה.

עשיתי את זה והבעיה ממשיכה.

אשמח לעזרה.:|

פורסם

יש גם מחבר מתכת לכסא הנהג.

ניתוק וחיבור בלבד לא מספיק, צריך לוודא שיש מגע טוב ויציב במחברים האלו. כלומר לנקות ולהדק אותם.

פורסם

אז ככה,

במוסך שהייתי בו הוא עשה סריקה עם מחשב והבעיה שכתובה היא: passanger seat airbag short ciruit.

כלומר, זאת הבעיה הנפוצה הזו ולא בעיה אחרת.

הסתכלתי גם בכיסא של הנהג וגם של הנוסע וניתקתי וחיברתי, הידקתי את הכבלים, הזזתי קצת והבעיה ממשיכה.:?

אשמח לשמוע עוד פתרונות...

נ.ב, זה שיש בעיה במגעים, זאת אומרת שהכרית אוויר לא תפתח או שהיא תפתח והמגעים רק מטעים את המחשב ואומרים שיש בעיה?

פורסם

המוסכניק אמר לי שאין לו מספיק זמן לזה באותו יום...

אני אסע מתישהו לסדר את זה... כמה זה אמור לעלות?

תודה.

פורסם

היי,

סורי על ההקפצה אבל הסתכלתי באינטרנט עוד פעם ומסתבר שהתעסקתי עם הקונקטור הלא נכון (האפור שבתמונה שצירפתי).:oops:

בכל מקרה,

אין מנתקים את הקונקטור השחור שבתמונה כדי שאני אוכל לנקות קצת ולחבר מחדש?

תודה.

Clio Air bag wiring.jpg

• תוכן חדש...