Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחובבי ה-citroen BX

udical
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דף עם פירוט על כל מיני דגמים, חלק גדול לא מוכרים של ה-BX

http://leroux.andre.free.fr/h3m.htm

הרכב הראשון שלי היה בי איכס שנת 83,חרא אוטו באופן כללי אבל כייף בנסיעה. במחיר שמכרתי אותי קניתי את הטלפול הנייד שלי:lol:. מה שכן הצטערתי שלא נהגתי עליו עם 3 גלגלים, רק אחרי שמכרתי אותו גיליתי שאם יש פאנצ'ר באחד האחוריים אז אפשר להגביהה את הרכב ולהמשיך לנסוע אפילו בלי הגלגל:

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
הרכב הראשון שלי היה בי איכס שנת 83,חרא אוטו באופן כללי אבל כייף בנסיעה. במחיר שמכרתי אותי קניתי את הטלפול הנייד שלי:lol:. מה שכן הצטערתי שלא נהגתי עליו עם 3 גלגלים, רק אחרי שמכרתי אותו גיליתי שאם יש פאנצ'ר באחד האחוריים אז אפשר להגביהה את הרכב ולהמשיך לנסוע אפילו בלי הגלגל:

אתה מדבר על GSA ה-BX היגע לארץ רק בשנת 85...והיה לרכב הנמכר ביותר בארץ כעבור מס' שנים. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היתה לי ולאבא שלי [קנינו אותה ביחד רשומה על שמי]

BX שנת 87 TRX

כמה שנהנתי ממנה, ואני גם נסעתי ונהגתי עליה עם 3 גלגלים :}

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

נסיעה על 3 גלגלים אפשרית גם ב GSA וגם בBX - שניהם היו לי ובניהם נהגתי כך.

צריך להבין שמיקום הגלגל החסר הוא אחורי ימני ׁ(צד הנוסע )

לא בדקתי אבל הדבר כנראה אפשרי ביורשות קסנטיה ו C5

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

3 גלגלים אפשרי גם בקסנטיה...8)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אתה מדבר על GSA ה-BX היגע לארץ רק בשנת 85...והיה לרכב הנמכר ביותר בארץ כעבור מס' שנים. - רן

צודק,טעות שלי ותודה על התיקון.

מה 15 שנים וכניסה בעמוד חשמל עם חיפושית עשו למח שלי :-(.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

בסרטון אפשר לראות איך מפרקים גלגל בסיטרואן

אין צורך להתאמץ ולהרים את הרכב עם ג'ק

גם בC5 אפשר להרים את הרכב על הג'ק באותה שיטה.

פורסם

הזכרון הכי חזק שלי ממנו, עוד בתקופה שהיו הרבה רכבים כאלה על הכביש, הוא שהמערכת ההידרואלית שלו אף פעם לא עבדה טוב (נזילות) ולכן המכוניות היו נוסעות עם רכינה לאחור.

BX משטרה ואמבולנס? מי היה מאמין.. אהבתי את גרסת הסיטרואן X סיטרואן שלו (4 על 4).

פורסם

לא בהכרח. ראיתי פעם בארץ אחת מודל 83, ונהגתי באחת מודל 84 שהיתה למכירה, למזלי כל פעם שקבעתי עם המוכר במכון בדיקה הוא הבריז בתואנה שהוא שוטר והקפיצו אותו.

• תוכן חדש...