Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חולה על פילידלפיה קרים צ׳יז!!

אבל לדעתי הבחור פה מחפש רעש.. איכות הוא לא ימצא עם ציוד מהתחנה המרכזית. לך תדע איזה HU יש לו, איזה רמקולים, איזה הגברה. הוא לא טרח לפרט.

לפותח השרשור: אם חבר שלך המליץ לך על הP3 ואתה טוען שיש לך נסיון וידע בתחום, אז מה אתה עושה פה?

תקשיב למה שאומרים לך פה האנשים..יש להם ידע, יש להם נסיון.

פורסם

דיוויד - יש לך כאן "מגברון" שמסתובב לו ביד2 אצלנו בפורום למכירה באיזה 800 שקלים

לא פחות ולא יותר מאודיסון VR :-D

הסיז לא זקוק ליותר מגישור של שניים מהערוצים שלו.

באותו האופן גם לא אאורה סדרה 5 וגם לא סאב רווליטור של סקאן ספיק וגם לא פירלס XXLS

אלו הם כולם סאבים של פחות או יותר 180-200 וואט RMS והם מדהימים אחד אחד.

ב2100 שקלים הבחור יוצא כאן עם סאב סופר איכותי + מגבר פנטסטי שעוד יכול גם להגביר לו סט קדמי או חלק ממנו בהגברה אקטיבית.

אבל אתה צודק - למה להקשיב לנו? יש לנו (לי) אינטרס למכור :) (ותוך כדי זה לפרגן גם לחברים אחרים)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בעד שיקנה את הציוד שנמכר פה, ואין לי בעיה לפרגן אפילו. אני מקווה שלא לקחת את התגובה שלי בצורה לא נכונה.

אבל בפוסט הראשון הוא רושם שאין לך כלכך נסיון ושהרוקפורד זה הסאב היחידי שהוא מכיר. ואחרי עוד כמה פוסטים הוא טוען שיש לו ידע ונסיון חובבני. הוא דיי סותר את עצמו לדעתי.

לאן שאני חותר זה ״ אל תצפה לשמוע את מה שאת רוצה לשמוע״. לכן המלצתי לו להקשיב לכם, ולקחת את עצתכם, כי בסופו של היום אם הוא כן יחליט להקשיב לכם (וזו תהיה החלטה מאוד נבונה) הוא יזכה בציוד הרבה יותר טוב ועוד במחיר דיי מצחיק בשביל כזו רמה ואיכות.

דיוויד

פורסם

דווקא הבנתי אותך לגמרי.

נסיון זה דבר יחסי כמו הרבה מאוד דברים בחיים הבעיה היא חוסר ידע או יותר נכון חוסר מודעות למה היא באמת מידת הנסיון שלך.

עד כמה שאני יכול לחשוב את עצמי כבעל נסיון - אני פשוט יודע שיש בעולם הזה כרישים שאומרים עליי מי האדיוט הזה ובהרבה דברים הם כנראה צודקים.

מצד שני בשביל מה שאנחנו מכירים ויודעים אני אחד מזקני השבט. זה שכולם רוצים להרביץ לו :-)

לגבי הP3 - זה סאב לא רע בכלל כשאתה בוכן ציוד עממי - הוא חזק מאוד, מדוייק ולעומת הP2 שהוא פטיש יבש וחסר אופי - יש לו גם יכולת לרדת נמוך ולתת נפח.

אבל בין זה לבין סאב SQ מובהק יש מרחק עצום עדיין ואם זו המטרה שלו - הוא בעיניי זורק כסף לפח.

אחד הסאבוופרים שהכי הייתי מרוצה ממנו ולמען האמת עד היום אני שואל את עצמי - למה באמת מכרתי אותו? היה האינפיניטי קאפא 12.1 בתיבה אטומה מקורית 28 ליטר -> זה סאב SQ באמת טוב לסדר גודל מחיר של עד ה1500 שקלים לחדש והוא גם התחרה יפה מאוד בגדולים ממנו בהרבה.

תמיד אפשר להביא מחו"ל סאבוופרים נוסח אלו שציינתי קודם ולבנות להם תיבה - זו תמיד אופציה.

האאורה NS10 שלי היה נמכר בזמנו במדיסאונד ב450 דולר! (לפני משלוח, לפני מיסים, לפני תיבה)

ואז פתאום אאורה הודיעה על הפסקת הייצור של סדרת 5 כי הם עוברים לסדרת NRT חדשה

ואז המחיר שלו צנח ל170 דולר וקניתי אחד בלי לחשוב - רציתי לקנות עוד אחד ונגמר להם המלאי ואחרי שנה הם מצאו מלאי ישן ומחרו אותו במחירת חיסול באיזה 100 דולר ליחידה - בסוף לא רכשתי עוד אחד כזה בגלל הנפח הרבה שהם דורשים.

אבל מה שאני אומר זה שהזדמנויות כאלו מופיעות לפעמים ואם המטרה של פותח השרשיר היא להשיג תוצאת SQ טובה ככל הניתן, P3 תהיה בחירה לא טובה ביחס למה שהוא יכול לקבל באותו הסכום, גם יד2 וגם חדש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני חולה על פילידלפיה קרים צ׳יז!!

אבל לדעתי הבחור פה מחפש רעש.. איכות הוא לא ימצא עם ציוד מהתחנה המרכזית. לך תדע איזה HU יש לו, איזה רמקולים, איזה הגברה. הוא לא טרח לפרט.

לפותח השרשור: אם חבר שלך המליץ לך על הP3 ואתה טוען שיש לך נסיון וידע בתחום, אז מה אתה עושה פה?

תקשיב למה שאומרים לך פה האנשים..יש להם ידע, יש להם נסיון.

מה?! אני אמרתי שאין לי ניסיון וידע!! אם כבר יש לי ניסיון חובבני ביותר כי אני כמעט ולא מבין על מה אתם מדברים וזה מוזר לי (שוב אין לי כזה מושג בנושא).

ואיך זה סותר... סיבכתם אותי לא ידעתי שמערכות זה כזה מסובך. :D

יש לך את הסאב זה שלא זקוק להגברה חזקה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=410012

יש גם את הסאב זה שכן חייב הגברה חזקה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=397040

אני יכול גם להכין קפה :lol: אבל תמיד יוצא לי מתוק מדיי :cry:

חחח תודה רבה לך!

ביד 2 עכשיו מוכרים hertz hx300d , עם אתה פתוח ליד שניה כמובן

כן אין לי בעיה עם יד2, עדיף- זול יותר.

אם החבר שלך מגביר את הסאב שלו עם המגבר שציינת, אז הוא ואתה לא שמעתם כלום.

אם אתה מעוניין, צור איתי קשר בהודעות פרטיות, ואני אראה לך מה הP3 מסוגל לעשות.

באמת? סקרנת אותי... הוא מפעיל אותו באמת טוב חבל אין לי איך להראות.

• תוכן חדש...