Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרי שהיא חצי שנה על הכביש... מה אתם אומרים על הפיקנטו?

rlms
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום!

אני מתעניין בקניית רכב חדש בקטוגריה של הקטנות והזולות וכרגע עפ"י נתונים יבשים הפיקנטו נשמעת הכי טובה מבחינת מחיר/תועלת

השאלה שלי היא: מהניסיון של האנשים כאן עם הרכב הזה איך הוא? צריכת דלק? שימושיות ונוחות?

תודה לעונים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוסיף עוד כמה אלפים ותעבור לקטגוריית הסופר מיני. היא הרבה יותר משתלמת כיום- קליאו/פאביה/איביזה ייתנו לך הרבה יותר בכמה אלפים נוספים. הפיקנטו הייתה שדרוג רציני למחזיקת הליגה עד אז- האלטו. אבל היא לא כל כך נוחה ובוודאי לא חסכונית כמצופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש אלטו ושמעתי כבר הרבה ביקורות על הפיקנטו,

אם אתה מחפש מחיר\תועלת אז לפי דעתי דווקא האלטו לוקחת כי:

מי שמחפש אוטו בקבוצה הזאת ( קטן סגפני ידני צריכת דלק וכו.. ) אז צריכת הדלק מאוד תעניין אותו ולפי הבנתי האלטו הכי חסכונית, לי היא לוקחת 1-17 בנסיעות בעיר עם פקקים והפיקנטו תיקח לך הרבה יותר,

עזוב נוחות מראה נסיעה - שניהם ייתנו לך אותו דבר בלי הפרש גדול מדי ( למרות שברור שכדאי לעשות נסיעה בשניהם ולהחליט לבד),

ואם לא אכפת לך מהדלק - אז למה לקנות פיקנטו תיקח סופר מיני שהיא הרבה יותר רכב ויותר גדול והדלק כמעט כמו הפיקנטו,

אבל זאת דעתי האישית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"עזוב מראה נוחות נסיעה"? סעו באוטובוס!

היתרון היחיד של האלטו הוא צריכת הדלק. החיסרון היחיד של הפיקנטו (אם נעזוב כרגע בעיות מלאי - למיטב זכרוני היו גם עם האלטו) הוא צריכת הדלק, והיא לא גרועה - פשוט לא המובילה בקטגוריה. הפיקנטו היא, בפשטות, הכי מכונית מכל מתחרותיה. כלי תחבורה לגיטימי, פשוט חלש. אם לנהוג בו בהתאם למגבלותיו, גם צריכת הדלק לא תהיה גרועה.

האלטו היא כלי הגעה מ-A ל-B המוגש כמו טנדר עבודה, רק עם צריכת דלק עדיפה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"עזוב מראה נוחות נסיעה"? סעו באוטובוס!

היתרון היחיד של האלטו הוא צריכת הדלק. החיסרון היחיד של הפיקנטו הוא צריכת הדלק, והיא לא גרועה - פשוט לא המובילה בקטגוריה.

האלטו היא כלי הגעה מ-A ל-B המוגש כמו טנדר עבודה, רק עם צריכת דלק עדיפה.

הדבר הכי חשוב בקטגוריה של המיני זה צריכת דלק, ואם צריכת הדלק של הפיקנטו היא כמו של סופר מיני, אז למה לבחור אותה, עדיף לבחור סופר מיני,

אני חושב שגם הפיקנטו היא כלי הגעה מ-A ל-B - גם חלק מהסיבות לפנות לקטגורית המיני,

וכן יותר נוח וזמין אוטו מיני מאוטובוס,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה!

הדלק זה באמת אחד הפקטורים הגדולים ברכישה של רכב כזה לפחות מבחינתי.

ובאמת שמעתי שהיא קצת בעייתית בצריכה שלה (הבנתי מאנשים שהיא עושה בעיר 1 ל12-13 זה הגיוני)

העניין הוא שגם ככה אני משעבד את עצמי לרכב לכן העוד כמה אלפי שקלים הפרש בין הקטגוריה הזאת לזאת שמעליה הוא כבר בלתי אפשרי מבחינתי.

השאיפה היא רכב כמה שיותר חסכוני ושהמימון שלו לא יהיה יותר מ700-800 שח בחודש אחרי מקדמה של עד15,000 יש למישהו רעיון לקטגוריה הזאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אנשים שסבורים שיש לקנות את הרכב הגדול ביותר שהם יכולים להרשות לעצמם ויש הסבורים שיש לקנות את הרכב הקטן ביותר שהם יכולים להסתדר אתו באופן הגיוני. אם הצרכים של מישהו לא כוללים מטען ונסיעות ארוכות או נסיעות עם הרבה אנשים - אין לו סיבה להעדיף סופר מיני. במקרה הזה כלל לא בטוח שהפיקנטו, על יתרונותיה, היא לא הפתרון העדיף.

אם למישהו כל כך חשובה צריכת הדלק וגם מרווח - שייקח ג'אז משומשת, או ריו ט"ד.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין בכלל ספק שג'אז ידנית שנת 2009/10 תהיה אופציה הרבה יותר טובה, אבל לך תמצא אחת כזו.

מבין כל מכוניות המיני, הפיקנטו היא הטובה ביותר ובהפרש ניכר. ההרגשה, במיוחד בדגם המפואר, היא של רכב אמיתי.

לגביי צריכת הדלק, הדעות הן לכאן ולכאן: יש כאלה שטוענים כי היא צורכת כ- 11 ק"מ/ליטר ויש כאלה שטוענים שהיא צורכת כ-17 ק"מ/ליטר.

לפיקנטו יש קבוצת פייסבוק משלה, ממליץ לך לקרוא את תגובות הרוכשים לגביי הרכב/ אספקה/ תהליך הרכישה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'אז דור ראשון רציפה תהיה אופציה עוד יותר טובה. היא מספיק אמינה בשביל לא לחשוש ממנה גם בחלוף השנים. חבר עם ג'אז כזאת ופיקנטו חדשה מדווח על צריכת דלק דומה כדי זהות באותם התנאים, בסביבות ה-1/17 (הרבה בינעירוני, לא נוהג חזק).

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מציע לך אם באמת אתה לא יכול להוסיף ולקנות סופר מיני,תעשה נסיעת מבחן על כול רכבי המיני,אני מזמן אומר את המשפט "כול אחד והמיני שלו",אני אישית קניתי פנדה,יש פה לא מאט בעלי ספארק ואלטו,אל תשכח זמן המתנה לא קטן לפיקנטו,אם הפיקנטו הייתה המיני המושלמת כולם היו קונים אותה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...