Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום התחדשתי ברכב ראשון ,רנו קליאו B דיזל .

ורציתי לפנק אותה בחישוקים קלים ומכיוון שאני ממש שונא את כל "ג'נטים סיניים מגנזיום" רציתי לשאול אם אני יכול מבכינה חוקית להרכיב את החישוקים של דגם הספןרט בעל מנוע 2000 סמ"ק שהוא 15 אינצ' בעוד שהחישוקים שלי הם 14 אינצ' ואם כן למי יש סט מגנזיום כזה או של דגמי רנו ספורט שמעוניין למכור אני מאיזור המרכז .תודה מראש אור.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
שלום לחברי הפורום התחדשתי ברכב ראשון ,רנו קליאו B דיזל .

ורציתי לפנק אותה בחישוקים קלים ומכיוון שאני ממש שונא את כל "ג'נטים סיניים מגנזיום" רציתי לשאול אם אני יכול מבכינה חוקית להרכיב את החישוקים של דגם הספורט בעל מנוע 2000 סמ"ק שהוא 15 אינצ' בעוד שהחישוקים שלי הם 14 אינצ' ואם כן למי יש סט מגנזיום כזה או של דגמי רנו ספורט שמעוניין למכור אני מאיזור המרכז .תודה מראש אור.

אהלן.

לגבי אישור המידה הנ"ל,אתה צריך לבדוק בספר רכב שלך אם ניתן לשים 15 אינץ .אם לא מצאתה צריך להיות רשום על הדלת או שתבדוק מול החברה.

פורסם

בכל מכון רישוי (כזה שעושים בו טסטים שנתיים) ידעו להגיד לך אם המידה של הקליאו ספורט (195 50 15) מותרת לרכב שלך או לא.

אחרי שתרכיב את הגלגלים החדשים הם גם אלו שיאשרו את זה ברשיון הרכב תמורת כמה עשרות שקלים.

למיטב הבנתי (לא בטוח 100%. תשאל בפורום הטכני יש שרשור לגבי מידות צמיגים) אם הרכב שלך הוא הקליאו B מהצורה הראשונה אז אכן תוכל להרכיב גלגלים במידה הנ"ל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...