Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לטויוטה קורולה 2003

shay_11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ברמת גן - צמיגי שואף:

http://tires4u.co.il/default.asp?iGarageID=1

לא ציינת את התקציב.

תשאל אותם לגבי:

PIRELLI P6

TOYO CF1

FALKEN ZE 912

( אלה הצמיגים שהם עובדים איתם בדרך כלל, אולי יציעו לך עוד דגמים - תשאל כאן לגביהם).

אם אתה מוכן להרחיק עד לפ"ת, תתקשר ל "צמיג ישיר"

http://www.musach.co.il/details.asp?id=618

הם יכולים לספק לך צמיגי KLEBER HP3 במחיר טוב.

כל זה, כמובן, בתנאי שאתה לא מחפש צמיגים לסגנון מהיגה ספורטיבי ומחיר לא יקר.

אם המחיר לא פונקציה בשבילך, בשתי הפנצ'ריות אתה יכול לקנות MICHELIN ENERGY SAVER - צמיג מעולה, אבל יותר יקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

GT זה זבל סיני, אל תתקרב.

אם אתה מחפש משהו טוב במחיר סביר לך על Falken ZE912. לא צריך לעלות יותר מ350ש''ח לצמיג במידה של קורולה.

אם אתה רוצה להשקיע יותר אני ממליץ לך על goodyear excellence, אלה צמיגים שבאים מקוריים על הקורולה והם צמיגים טובים מאד, שקטים נוחים ואוחזים טוב. ותוצרת גרמניה.

הרכבתי רביעיה כזאת על המאזדה שלי לפני כמה שבועות ואני מאד מרוצה, אני השגתי אותם ב420ש''ח לצמיג. כולל הרכבה ואיזון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המקורי של הקורולה זה המישלין,ואם אתה רוצה את הטוב ביותר שים מישלין בדרגת V :

יקר יקר אבל שווה!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיברתי על הקורולה החדשה, שם בחרו בגודייר שציינתי כצמיג שמגיע איתה מהמפעל.

לאיזה מישלין אתה מתכוון? יש הרבה סוגים אתה יודע.. עם חלק מהם יש לי נסיון, יש טובים ויש פחות, כמו בכל חברה.

ואם הוא צריך H למה לו לשים V ולשלם יותר? מה זה כבר יתן לו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרכב ממודל 2003 לא משנה, H או V.

במידה של קורולה 2003 יש רק ENERGY SAVER של MICHELIN.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...