Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם אתם יודעים אבל הבן אדם מאחורי פורמולה ישראל בפורומים הוא אביחי.

באופן אישי אני רוצה להודות לאביחי אליאסי שנתן את הנשמה בפורומים השונים ועל גבי הפייסבוק- ונתן מענה לכל מי שיכל ועזר המון!! לכל מי שביקש, גם למי שלא הגיע.[לפי דעתי לפחות] אני שמח להיות חבר של בן אדם כזה שנותן כל כך מעצמו!

הוא עשה המון מאחורי הקלעים בשביל כולנו שנוכל כולנו להנות ממשהו כל כך מיוחד בארץ!

אז שאפו לך אביחי על ההתמדה על הסבלנות והסובלנות כלפי אנשים, חברים, מכרים וכל מי ששיגע אותך

מאז הפרסום הראשון שלך פה בפורום והמפורומים השונים והפייסבוק.

כי ראו, הרגישו, שמעו שבאמת היה לך אכפט מכולנו.

המון תודה!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אני חייב לציין שזו הודעה "דביקה".

הוא בסה"כ היה בעל תפקיד בהפקה.

אכן מגיע לו ברכות על עור פיל שלו - כי הוא היה בקו האש וכל הזעם הופנה אליו.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יש למלא תפקיד, ויש למלא תפקיד.

בתור אחד שיודע טוב מאוד מה הלך לפני ומאחורי הקלעים,

אביחי הוא אדם משכמו ומעלה, ועל כך מגיע לו הרבה מאוד הערכה, כזו שמילים לא יכולות לתאר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אביחי, אני באמת חושב שעשית עבודה נהדרת והיית ממש מצוין בתפקיד שלך!

באמת כל הכבוד לך. הלוואי ויהיו בארץ עוד נותני שירות כמוך :-)

בהצלחה בהמשך

פורסם

לא יצא לי להכיר באופן אישי להכיר את אביחי וגם לא להתעסק יותר מדי עם ההפקה של האירוע אבל אם מד-דרייבר, קונדסון וקרוק אומרים שאתה בסדר, אני מאמין להם :)

טוב לשמוע ביקורת טובה מדי פעם.

פורסם

הבהרה:

השבחים שלי היו ספציפית לאביחי, בעקבות מידע ששמעתי על כל המאמצים שהוא עושה.

זה לא היה פרגון בשום צורה לפורמולה ישראל כארגון.

איתם אני לא רוצה שום קשר לעולם, לנוכח ההתנהלות שהם הפגינו מיום המיונים והלאה.

יש להם מזל שיש להם אדם כמו אביחי שעובד אצלם כי אם לאף, המצב היה הרבה יותר גרוע.

פורסם

אכן מגיע לבחור שבחים!

עקבתי לאורך כל הדרך אחרי הפורום של פורמולה ישראל פה(למרות שלא ניגשתי למיונים ולא הייתי במירוץ באילת),וראיתי את אביחי מגיב,משקיע,מסביר,ונותן לכל אחד ואחד יחס מעולה וסבלני למרות שנראה היה מהצד שזה לא קל בכלל לרצות את כולם.

כל הכבוד!

• תוכן חדש...