Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חושב שאני כבר כימעט סגור על המערכת שאני רוצה חוץ מהסאב...

אני ירשום פה את הרכיבים ואני ישמח אם תוכלו להגיד מה אמור ליהיות המחיר שלהם שיחשב למחיר טוב...

קומפוננט- הרץ היי אנרגי

מגבר - הרץ EP4X

סאב- חושב ללכת על הסאב החדש של מורל שמגיע עם תיבה מקורית ( אני מחפש סאב מדוייק 10 אינץ ומהיר ולא איזה סאב מפוצץ ומשתולל )

אם יש לכם הצעות טובות יותר לסאב או אפילו מגבר למרות שהמגבר נשמע לי אחלה ממה שבדקתי

אשמח לשמוע

בכל מקרה איזה מחיר נראה לכם ניתן לקבל על המוצרים האלה?

פורסם

אוקי

שמעתי שיש בעיות אמינות עם הסאבים של הרץ שניקרעים להם המוליכים או משהוא כזה יש בזה משהוא??

מה לגבי המחיר כמה נראה לך אמורה לעלות מערכת כזו עם הסאב של הרץ?

פורסם

לא ידוע לי על בעיות עם הסאבים של הרץ, אני מאוד מבסוט ממנו.

הערכת מחיר לרכיבים שרשמת:

קומפוננט 1600-1800

מגבר 2400

סאב 1200

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

E.E, אפשר להשיג את המוצרים האלה בכ- 500 ש"ח פחות מהמחיר הכולל של ההצעה שלך.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
אוקי

שמעתי שיש בעיות אמינות עם הסאבים של הרץ שניקרעים להם המוליכים או משהוא כזה יש בזה משהוא??

מה לגבי המחיר כמה נראה לך אמורה לעלות מערכת כזו עם הסאב של הרץ?

מי אמר לך את השטות הזאת?!

A3

K04 Inside

פורסם

RUDY ו GAZIM קודם כל המחירים שרשמתי זו הערכה בלבד ולא הצעת מחיר (כפי שציינת GAZIM), אפשר להשיג הציוד במחיר זול יותר אצל משווקים מסויימים , אבל מחיר השוק הוא בערך מה שציינתי.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...