Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

כבר תקופה ארוכה שמנסים ליצור באזז תקשורתי סביב אירוע הפורמולה באילת.

כבר תקופה ארוכה שאני מרפרף על חדשות הספורט באתרי האינטרנט השונים ואני לא מוצא סיקור כלשהו.

נראה שמישהו נרדם בשמירה.

הבוקר - יום האירוע עצמו - ואין אפילו ידיעה אחת באתר one, גם לא ב- walla (למעט בלוח השידורים).

לא ברור לי העניין.

הפקה כזו גרנדיוזית ואין מי שיפעל לקידום האירוע באתרי הספורט - בחדשות הספורט?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוקר טוב,

כבר תקופה ארוכה שמנסים ליצור באזז תקשורתי סביב אירוע הפורמולה באילת.

כבר תקופה ארוכה שאני מרפרף על חדשות הספורט באתרי האינטרנט השונים ואני לא מוצא סיקור כלשהו.

נראה שמישהו נרדם בשמירה.

הבוקר - יום האירוע עצמו - ואין אפילו ידיעה אחת באתר one, גם לא ב- walla (למעט בלוח השידורים).

לא ברור לי העניין.

הפקה כזו גרנדיוזית ואין מי שיפעל לקידום האירוע באתרי הספורט - בחדשות הספורט?

לדעתי (חוקי לשון הרע בלה בלה בלה...) אני חושב שאחת הסיבות היא שזה מסתמן כאירוע מסחרי ומופע נטו, יותר מאשר מרוץ אמיתי...

בנוסף, לא נעים לומר אבל מעולם ספורט מוטורי לא עניין יותר מדי את מערכות החדשות... אלו עורכי וכתבי הרכב שעושים מלאכתם נאמנה ודואגים לקדם את התחום בכתבות ובכותרות.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בקאקטינג, לפחות, יש מרוץ אמיתי. שבעה עשר כלים, רוב הנהגים הפעילים שם.

את התקשורת מעניינים נתונים רבים ובזמן אמת.

אני יודע שירון אדרי מריץ קבוצה בקארטינג ופעם היה מקדם את התחום באתר וואלה, לא יודע מדוע לא סיקר את השתתפות הקארטינג. אולי בגלל ניגוד אינטרסים?

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

אם כבר מישהו נרדם הם חברי הפורום

היום הכל שודר LIVE בערוץ הספורט

הדבר הראשון שאפשר מיד היה לראות ולסמן v גדול עליו ולפרגן הוא למארגן האירוע

כמו שציינתי בפוסט אחר פיתולי המסלול יעזרו בשמירה על תעוזת הנהגים ובשמירה על מהירות נמוכה יחסית

צירוף האופנועים לארוע היה מתאים לארוע והתאונה לא גרעה במאום

הקרטינג גם היה מרוץ משגע,ונתן מימד אחר לאלו שחושבים רק על מנועים גדולים או מכוניות על כראויות לתחרות

על הדריפטינג הייתי מוותר,המחדל הגדול לתת לנהג לעלות לא כשיר למסלול פסול לגמרי

פעם אחת ותאונה..מילא,אבל אחרי גילוי הליקוי הבריאותי,עבירה לכל דבר

כמובן לפחות שלושה איבודי שליטה ופגיעה שלא צולמה ..אבל הטמבון השבור על הרצפה סיפר שאין להעלות אותה על המסלול

או לפחות להגביל אתה היתנהלותה

המפגן של הדריפטינג עלוב המכונית הראשונה בעלת איפוק ומקצועיות ודירוג המחדל ממשיך בהדרגה מאחוריה

חבל שתקעו לנו אותם בכל היזדמנות

היה עדיף לשמוע מהמועצה לבטיחות בדרכים

הקריינות בטלויזיה לוקה בחסר ובפוקוס

סליחה על הפגיעה באייקונים ,אולי תקועים באגו ?

קריינות לא ברמה והיתנצחויות שטותיות על מי אומר יותר פתגמים

דעתי בלי להעליב

בסך הכל

כל הכבוד

מחר פרק שני..עוד יום מירוצים

פורסם

בעקבות ההופעה ב דריפטינג

מעניין שנתנו לנהגת עם יד במיתלה צוואר לשוב לנהוג

אחרי שפישלה מספר פעמים ואפילו שילמה בטמבון

בדקתי בחוק ומצאתי דבר מעניין

לפי סעיף העונשין ואני מצטט:

"אלה דינם מאסר שנתיים או קנס כאמור בסעיף 61 (א)(3) לחוק העונשין,התשל"ז-1977 (להלן חוק העונשין)

ב(2) הנוהג בכלי תחרותי נהיגה ספורטיבית,בלא רישיון תקף לנהיגה ספורטיבית,או שלא בהתאם לתנאיו,בניגוד להוראות סעיף7(א)ו(ב)

"7(א) לא ינהג אדם בכלי תחרותי נהיגה ספורטיבית,אלא אם כן יש בידו רישיון תקף לנהיגה ספורטיבית בכלי תחרותי מאותו סוג,

שנתנה לו הרשות המוסמכת לפי הוראות סעיף זה (בחוק זה-רשיון לנהיגה ספורטיבית),ו

בהתאם לתנאי הרישיון."

תנאי הרישיון

"ד(3) המבקש כשיר מבחינה רפואית לנהיגה ספורטיבית בכלי התחרותי,על פי הכללים שקבע השר,בהסכמת שר הבריאות,ובהתחשב בכללי הנהיגה הספורטיבית.

טוב שלא עשו כלום

פורסם

מה זו צרות העין הזאת? קודם כל, שתדעו שלא אחת קורה בתחרויות דריפטינג שהפגוש הקדמי או האחורי ניתק ממקומו, וברכבים מקצועיים הוא אף מחובר באופן רופף שייאפשר במידת הצורך "להשיל" אותו להמשיך בדריפטינג. היכולת של אפרת להקיף את המסלול בדריפט וירטואוזי (למרות מספר "פיספוסים" שיכולים לקרות גם לאלופים) כאשר הזרוע שלה מקובעת במתלה צוואר היתה לא פחות ממדהימה.

בכל זאת, חשוב לזכור שנהיגת דריפטינג נעשית במהירות נמוכה מנהיגת מסלול ועם מרווחי הביטחון שיש במסלול הזה - זה בהחלט לא סיכן אף אחד. בנהיגת דריפטינג מקצועית גם תפעול ההגה אינו דורש לעתים את שתי הידיים (ולכן מרשים לעצמם הנהגים להפגין ביטחון על ידי הוצאת יד מהחלון) כיון שבעת ההחלקה, נותנים ל"מומנט המחזיר" לסובב בעצמו את ההגה לנעילה נגדית.

לענייננו, גם לדעתי אפשר היה לעשות סיקור טוב יותר בעיתונות ובערוצי החדשות. ייתכן שנזכה לסיקורים כאלו לאחר שהמירוץ עצמו ייתם ביום המחר, אבל בכל מקרה - הסיקור החי של ערוץ הספורט היה נהדר, וזו נקודת התחלה מעולה למדינה שעד כה לא ידעה ספורט מוטורי מהו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חזרה לנושא - לא מספיק תשומת לב בתקשורת.

כתבה בערוץ 1 בדיחה מהלכת.

אולי זה המחסור של תרבות מוטורית.

לא משנה - לאט לאט.

אבל אין ספק שבא לי להקיא מרמת המסחור של אירוע.

אז אולי כלי תקשורת לא רוצים לתת לזה במה חינם.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...