Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ צמת חשמל (קליאו בי ספורט MK2 2003)

Yony_S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לחשמלאים שביננו שבוע מעולה שיהיה ,

יש לי ברכב כרגע בעיה הצמת חשמל נאכלה בגלל חומצת מצבר, האופציות הן כאלה:

1. 5700 לפני מעמ לצמה חדשה אצל קרסו :lol::lol::lol: אני אמכור לפירוקיה לפני שאשלם סכום כזה

2. 2200 לצמה חדשה מאנגליה כולל משלוח

3. 300~500 שח לצמה משומשת באנגליה

4. שיפוץ הצמה שאין לי מושג כמה תעלה אבל להערכתי באיזור ה700 ~ 1200

באיזה אופציות הייתם בוחרים בהנחה ואופציה 1 פסולה ו2 בעייתית (הרמתי טלפון לדילרים אנגליים והם טוענים שאין להם זמן אספקה צפוי בקרוב לחלק וזה הזמנה שהתשלום מראש עד שיגיע החלק)

חשבתי לקחת פרויקט ולשפץ את הצמה בעצמי השאלה כמה מסובך זה יכול להיות מבלי לזלזל הרי זה עבודה הדורשת סבלנות של פיל ומדובר שם בעבודת נמלים,

שורה תחתונה שאלת השאלות היא האם שיפוץ טוב דייו על מנת לוותר על האופציה של רכישת צמה חדשה ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא מאנגליה הייתי נזהר להזמין צמה, עלולים להיות הבדלים בגלל מיקום ההגה בצד שמאל. אם יש לך מק"ט של הנוכחית והמק"ט של החדשה \ משומשת זהה אז אין בעייה.

אגב, למה אתה חושב שיהיה כל כך יקר לפרק את הצמה הנוכחית ולתקן אותה בתנאים ביתיים ונוחים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר שציינתי הוא עבור שיפוץ אצל בעל מקצוע שהעריך הערכה מבלי לפרק את הצמה. מהיכן ניתן להשיג חוטי חשמל כאלה והאם יש להשיג קונקטורים כאלה ? כלומר האם הם אוניברסלים כך שאוכל לקנות הכל ולהריץ חיווט חדש עם מינמום הלחמות (מה שמוריד התנגדות בכבל) מבחינתי לקחת את הצמה המקורית כמודל לבניית צמה מאפס על מנת להשיג תוצאה נקיה ויפה ביותר. ביום שני אני טס לאנגליה ואבדוק שם לגבי צמה משומשת

מגאן RS 225 למכירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לקנות צמה מפירוקיה בארץ לא אופציה?

אני לא יודע מה זה אומר "שיפוץ צמה". מה הנזק שלה? אולי תוכל לתקן אותה בעצמך בקלות?

קשה לי להאמין שכתוצאה מנזילת חומצה הצמה הפכה לבלתי ניתנת לתיקון בקלות יחסית. אם הייתה שריפה בתא המנוע זה משהו אחר, במקרה שלך נראה לי שלתקן אותה לא יהיה סיפור. נסה להעלות תמונה/תמונות איכותיות להתרשמות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשבןע הבא כשאגיע לארץ אפרק את הצמה מהרכב ואעדכן לגבי מצבה הכולל הקטע הבעייתי הוא איזור בן 20 סמ להערכתי שבין קיר האש לחלק התחתון של המצבר.

אשמח להמלצה על חנויות שמוכרות קונקטורים וחוטים בצבעים על מנת להתחיל בפרויקט כבר בשבוע הבא

תמונות על מצבה יגיעו כבר בשבוע הבא כאשר הצמה תפורק.

צמה מפירוק אינה אופציה בגלל ריבוי חיישנים שאינם קיימים בדגמים הרגילים שיש בארץ מלבד העובדה שלא ידוע לי על קליאו mk2 ידנית הקיימת בארץ, יש בקליאו מצערת חשמלית מה שמגביל אותי רק לדור2 לעומת דור1 שיש מצערכת מכנית וימבה של קליאוז פזורים בפירוקיות ברחבי הארץ.

מגאן RS 225 למכירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוטי PVC רגילים בשלל צבעים לפי מטרים- ניתן להשיג בחנויות האלקטרוניקה בשדרות הר-ציון בת"א.

שים לב שחלק מהחנויות מוכרות חוטים חלקים, שלא רשום עליהם כלום. אלו החוטים הפחות טובים (כנראה זבל סיני).

חנויות אחרות (כמו למשל אלקטרוניקה הר-ציון) מוכרות חוטים שיש עליהם כיתוב והם נושאים תו תקן. קנה חוטים אלו. יש להקפיד על עובי מוליך מתאים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...