Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שגרירות ארה"ב סגורה עד שנת 2015 ומעלה או שאני עושה משהו לא נכון?

TheHunter88
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בא לי ויזה לארה"ב, לאיזה טיול נחמד ללאס וגאס בהזדמנות הקרובה שאוכל לממן את זה, שבוע של פאן עם החברה.

בכל מקרה, מילאתי את הטופס DS-מספר שקר כל שהוא, סיימתי אותו, שילמתי 22 דולרים באתר https://visainfo.us-visaservices.com/Forms/default.aspx

לפני כשבועיים היה ראיון פנוי לשבוע הקרוב. עקב בעיות כאלה ואחרות, ומה שנקרא life happend, אני נאלץ לבטל את הראיון הקרוב ולדחות אותו למועד אחר, אין לי שום לחץ לגבי הטיול הזה, אבל אחרי שביטלתי, ואני מנסה לקבוע ראיון חדש, האתר טוען שעד 2015 בערך אין לו שום דבר פנוי.... בתור ציטוט השיר שרץ ברדיו לא מזמן, "WHAT THE FUCK?"

האם למישהו יש ניסיון עם זה? האם הם כועסים עליי שביטלתי? :shock: האם באמת כל המדינה ואחותה קבעו כל כך הרבה ראיונות קדימה?

(הדיון נפתח בתור LONG SHOT שכזה, כמובן שיום ראשון/שני אנסה ליצור קשר עם השגרירות ולברר מה יש למערכת הזאת.. אבל אולי מישהו פה מכיר את המצב הזה)

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה איש :) בהחלט אזכור זאת.

אגב זו תיהיה הפעם השניה שלי בוגאס. פעם ראשונה הייתה בשנת 2006 כחלק מטיול משפחתי בארה"ב. מלון אני כבר די סגור.. ARIA/NEW YORK NEW YORK/MGM

משהו באיזור הזה של המלונות... נקווה שאחד מהם יהיה במחיר טוב כשיהיה רלוונטי :)

אגב!

מצאתי את התשובה לבעיות שלי... בדף הפייסבוק של השגרירות! מדהים. בפייסבוק הם יכלו לכתוב, אבל באתר VISAPOINT הרשמי שלהם לא? :oops:

http://consularroundup.blogspot.com/2011/11/new-appointment-procedures-coming-soon.html

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

WOW DUDE

בהחלט יש בך הרבה תסכול ועצבים בהודעה ההיא.... תקרא את הציטוט הבא :lol:

עריכה:

אויש נו, עד שרשמת את כל זה והגבתי לך כבר ערכת? ךםך

אגב!

מצאתי את התשובה לבעיות שלי... בדף הפייסבוק של השגרירות! מדהים. בפייסבוק הם יכלו לכתוב, אבל באתר VISAPOINT הרשמי שלהם לא? :oops:

http://consularroundup.blogspot.com/2011/11/new-appointment-procedures-coming-soon.html

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר ויזה אז שאלה.

יש לי בארה"ב משפחה שכרגע עם גרין קארד ועוד שנתיים היא תקבל אזרחות (הילד שלה נולד שם יש לו אזרחות כמובן).

נוסף על זה יש לי תעודת סטודנט בארץ.

מה התירוץ הכי טוב כדי לבקש ויזה? האם להגיד שיש ארוע משפחתי ולבקש מהמשפחה שישלחו מכתב? האם רק להגיד שאני סטודנט ולכן יש לי לאן לחזור פה? מצב משפחתי מיוחד עוזר?

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לשאלה

אם אני סטודנט ויש לי תלושי משכורת של יותר משנה וכמה חודשים אחורה , ואני עדיין עובד , הסיכויים שלי לקבל ויזה טובים?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיכויים שלכם, כמו הסיכויים של כולם, 50:50 :lol:

בגדול, זה לא מדע מדוייק לא משנה מה נעשה. אנחנו תלויים ברחמיו של הפקיד שנופיע מולו. ואם הוא לא יהיה מבסוט, ואישתו לא נתנה לו אתמול בלילה, והבן בידיוק בבוקר הודיע לו שהוא קיבל נכשל אצל המורה למוזיקה, אז הסיכוי קטן.

תעשו כל מה שאתם יכולים להוכיח שאתם חוזרים לפה, תציגו תלושי שכר, מכתב מהמעסיק, רישיון רכב על שמכם בתוקף, תעודת סטודנט בתוקף, אישור על לימודים, כל דבר אפשרי.

אני למשל מתכנן ללכת עם החברה ביחד לראיון, יש לי הרגשה שזה יעלה את הסיכויים שלנו משום מה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיפור פשוט מאוד: פורסם בעיתונות כי בשבוע הבא (נדמה לי ב-11.12 או 12.12) מופעלת מערכת חדשה לזימון ראיונות בשגרירות. כנראה שנפלת בתפר בין המערכת הישנה לחדשה. ד"א במערכת החדשה לא תגבה אגרת הזמנת תור, זה יהיה כלול באגרת הויזה.

את ה-$22 כנראה הפסדת.

אם היית בארה"ב ב-2006 והוצאת ויזה לקראת אותו ביקור יתכן מאוד שהויזה בתוקף עד 2016 , גם אם הדרכון הוחלף. במצב זה עליך לקחת את הדרכון התקף וגם את הדרכון המבטול שבו יש ויזה תקפה.

וכמובן - אין מה ליצור קשר עם השגרירות ביום א'. היא סגורה בשבת-ראשון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר ויזה אז שאלה.

יש לי בארה"ב משפחה שכרגע עם גרין קארד ועוד שנתיים היא תקבל אזרחות (הילד שלה נולד שם יש לו אזרחות כמובן).

מה התירוץ הכי טוב כדי לבקש ויזה? האם להגיד שיש ארוע משפחתי ולבקש מהמשפחה שישלחו מכתב? האם רק להגיד שאני סטודנט ולכן יש לי לאן לחזור פה? מצב משפחתי מיוחד עוזר?

לא צריך מכתבים ותירוצים לאירועים

פשוט תאמר שאתה נוסע לביקור משפחה שגרה שם עם אשרה

תהיה מצוייד בפרטים וכתובת שלהם שבה תתארח

תצטייד באישור ממקום העבודה שהם מאשרים ידיעתם לגבי הנסיעה

ושלום על ישראל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:shock:

הסיפור פשוט מאוד: פורסם בעיתונות כי בשבוע הבא (נדמה לי ב-11.12 או 12.12) מופעלת מערכת חדשה לזימון ראיונות בשגרירות. כנראה שנפלת בתפר בין המערכת הישנה לחדשה. ד"א במערכת החדשה לא תגבה אגרת הזמנת תור, זה יהיה כלול באגרת הויזה.

את ה-$22 כנראה הפסדת.

אם היית בארה"ב ב-2006 והוצאת ויזה לקראת אותו ביקור יתכן מאוד שהויזה בתוקף עד 2016 , גם אם הדרכון הוחלף. במצב זה עליך לקחת את הדרכון התקף וגם את הדרכון המבטול שבו יש ויזה תקפה.

וכמובן - אין מה ליצור קשר עם השגרירות ביום א'. היא סגורה בשבת-ראשון.

כן, קראתי את זה.. בהחלט 22 דולר הלכו לי, באסה להיות חסה :oops: חבל רק שלא קראתי את זה לפני בעיתון.. או שהם פרסמו את זה בVISAPOINT הזה..

אגב, ב2006 קיבלתי ויזה, לפני הגיוס, והיא הייתה בידיוק בתוקף עד היום הולדת שלי בשנת הגיוס האחרונה, משמע עד 2009. כל המשפחה קיבלה ל 10 שנים, רק אני ל3 :) הפקיד כיאילו מנסה להגיד לי "אל תנסה אפילו" :-(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לשאלה

אם אני סטודנט ויש לי תלושי משכורת של יותר משנה וכמה חודשים אחורה , ואני עדיין עובד , הסיכויים שלי לקבל ויזה טובים?

בגדול,כל הנציגים "מתוכנתים" (:p) להיות כמה שיותר רובוטים ולשדר סבר פנים חמורות.

כמובן שיש נורמלים (כמו זה שנפלתי אצלו) שאפילו מחייכים וצוחקים איתך.

הכלל אומר שלכל מועמד הם מחפשים כמה שיותר סיבות שקושרות אותו לארץ :

1) הלוואה שיש לך ואתה משלם חודש בחודשו.

2) מעסיק ששחרר אותך ומצפה לך חזרה להמשך עבודה תקינה

3) נכסים שעל שמך (רכב,בית)

4) משפחה שהקמת ואתם מתגוררים בארץ.

אני הבאתי איתי קלסר עב כרס עם כל מה שאתה לא רוצה,תלושי משכורת+מכתב ממעסיק+שכפול רשיון רכב+תדפיס בנק כולל הלוואות ועוד ימבה בדברים,והם בכלל לא ביקשו (כל הראיון היה חצי דקה בלחץ).

אבל כמו שטוען הצייד,זה באמת יותר עניין של מזל על מי תיפול.

בקיצור - הם מחפשים אנשים בני 23 ומעלה,הרבה אחרי השירות הצבאי,שלא מחפשים ללכת "לדפוק מכה" סטייל עגלות ושות',שיחזרו לעבודה בארץ,ובכלל שיש מה שקושר אותם חזרה לישראל.

בהצלחה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר ויזה אז שאלה.

חודש שעבר חזרתי מהשגרירות והנה הרשמים שלי:

א) תקבע כמה שיותר מוקדם, מי שהתחיל מוקדם סיים תוך פחות מחצי שעה, אנחנו היינו מוזמנים לשמונה (נראה לי התור הראשון בשבע) וחיכינו בתור כשעה. מי שהגיע אחרינו כבר עמדו בתור יותר משעתיים ואני לא רוצה לדמיין מה הולך שם בצהריים.

ב) אני הגעתי עם מיליון ואחד טפסים (מהמכללה, מהעבודה של חברה שלי, חוזה שכירות וכו'). הבחור ראה שהייתה לי ויזה בעבר, שאל אותי מה אני לומד ואיזה שנה אני וישר חתם לי על הויזה. חברה שלי שהייתה אשנב ליידי (גם היה לה ויזה בעבר) לא הייתה צריכה להוציא אפילו מסמך אחד, הבחורה ש"ראיינה" אותה בכלל לא שאלה אותה שאלות אלא ישר חתמה לה על הויזה.

ג) אם יש לך מפתח דיסקונט אז יש לך חניון בחינם (סנטרל פארק) מול הכניסה לשגרירות ביום שישי כל היום.

גם אנחנו שמענו עשרות סיפורי זוועות על השגרירות, כנראה שהדרך הכי טובה לקבל ויזה היא לדאוג כבר מגיל צעיר שתהיה לך ויזה ואז כשאתה מבוגר לא יעשו לך בעיות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...