Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא הזה נחרש כאן בפורום אבל אני ממש זקוק לעזרתכם, המצב שלי קצת בעייתי:

יש לי גולף שנת 2002 מלאה בעיות, היום לקחתי אותה לבדיקה כדי לקבל הצעת מחיר מאוטודיל דרך פולקסווגן ומאוטו סנטר באופן פרטי עבור טרייד אין וקיבלתי שחור בעיניים. הבוחן אמר לי שהגיר גמור ועוד נסיעה של חודש-חודשיים יכולה לגמור לי את ראוטו לגמרי. מעבר לזה יש עוד מלא בעיות שהדף קצר מלהכילן ובקיצור צריך להפטר מהאוטו ומהר. האוטו מפורסם כבר חודש ביד 2 ולא היה טלפון אחד...

אז להלן שתי ההצעות שעומדות ברשותי:

1. פולו יאנג 1.4 ידני

ג'אנטים של GTI

מערכת מולטימדיה - DVD, MP3, מסך מגע, דיבורית בלוטות'

הגה וידית הילוכים מצופים מעור

3 דלתות

רמת גימור קומפורטליין

מחיר על הכביש 91,500

פולקסווגן מוכנים לתת לי 20,000 טרייד אין על הגולף (מחירון 37,000)

2. איביזה 1.2 TSI ידנית Sport Coupe

ג'אנטים

צבע מטאלי

גג נפתח

מערכת MP3 סטנדרט של היצרן

3 דלתות

לגבי בקרת אקלים מכנית או דיגיטלית לא שאלתי עדיין

מחיר על הכביש 113,000

אוטו סנטר הציעו לי 26,000 על הגולף שלי

ההתלבטות היא כזו, מצד אחד פולו רכב אמין יותר ששומר יותר על הערך ולדעתי סחיר יותר מהאיביזה, מצד שני אני קצת מתבעס על המנוע החלש שמספק רק 85 כוחות סוס, אני לא נהג מירוצים אבל כן חשוב לי שהרכב יסחוב ויספק ביצועים ברמה טובה, כלומר שיוכל להגיע למהירות של 110-120 בכבישים מהירים ללא בעיות, עקיפות מהירות וכו.

האיביזה נראית לי יותר צעירה ושובבה מצד שני חבר שלי שהייתה לו איביזה 2006 אמר שבזמנו איבד עליה משהו כמו 15,000 שקל ירידת ערך בשנה והוא אומר שהשוק שלה לא חזק.

ההתלבטות היותר גדולה היא מבחינת המחיר, 113,000 פשוט נשמע לי המון ופולו גרמנית איכותית ומאובזרת יותר ב-91,500 קורצת לי יותר.

תנאי המימון של אוטו סנטר נוחים יותר ללא ריבית אבל התשלומים החודשיים תלויים במקדמה ואי אפשר לשלם כמה שרוצים הסכומים די קבועים. בפולקסווגן אני משלם כמה שאני רוצה כל חודש ללא קשר לסכום המקדמה אבל התשלום החודשי צמוד ריבית פריים.

בקיצור ההתלבטות היא האם לתת את האוטו ב-20,000 ולהוסיף 70,000 בשלוש שנים עבור פולו חלשה יותר או לקבל 26,000 ולהוסיף עוד 87000 בשביל האיביזה.

אציין גם שאני מתכנן לעבור לגור בשכירות בקרוב לכן הפולו יותר קורצת לי מבחינת התשלום הסופי בעת התקופה והאופציה לחסוך קצת בכל חודש כדי לכסות את הסכום.

אני קצת אובד אצות, אשמח לעזרה, תודה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אלו שתיי האופציות היחידות אני בלי ספק הייתי הולך על הפולו.

אבל לדעתי בכל מקרה עדיף להימנע מכאלו הלוואות ולנסות לרכוש רכב זול יותר - מה גם שאמרת שאתה עובר לגור בשכירות בקרוב, מעבר להוצאות ההלוואה על הרכב יש גם הוצאות אחזקה, ביטוח ודלק..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

תודה על התגובה!

בכל מה שקשור במכוניות כמו יונדאי i10, קאיה פיקנטו וכו' אני לא מעוניין, הרכבים האלה נראים לי משעממים לנסיעה וחלשים.

מאזדה 3 למשל בדקתי שנת 2009 עולה באיזור ה 80-90 אלף ובמחיר הזה הייתי מעדיף ללכת כבר על רכב חדש.

בכל מקרה אצטרך הלוואה מכיוון שקונה פרטי אני לא אמצא לרכב ואני אצטרך ללכת למגרש ולעבור שוב את התהליך של הבדיקות (לא כל המגרשים מקבלים בדיקה ממכון חיצוני בדקתי) ואם היכולת שלי כרגע היא לתת את האוטו פלוס 20 אלף אצטרך הלוואה בלי קשר.

מבחינת הוצאות נוספות, הביטוח שלי יחסית זול מאוד כיום אני משלם 3500 לשנה כולל הכל, עסקא מיוחדת שיש לאמא שלי שהייתה עובדת בזק. מבחינת דלק, אני נוסע מעט, אולי 15,000 בשנה גג גג, ברוב המקרים אני נוסע חמש דקות מהבית לעבודה וחזור, במהלך השבוע אולי שתי נסיעות ברדיוס תל אביב-נתניה לא יותר מזה אז אני מתדלק פעם בחודש טנק מלא.

אחזקה - טיפול ראשון חינם ואחריות לשלוש שנים מה שאומר שבמשך שנה אני לא מוציא שקל על האוטו חוץ מדלק וביטוח ולכן נשמע לי טוב...

מבחינת המחיר שאני מוכן לשים, בגדול התקציב היה 100 אלף אבל שקלתי למתוח אותו קצת עבור האיביזה, אבל האיביזה פשוט לא מצדיקה כזה מחיר לדעתי... פולו אוטו גרמני ישבתי בפנים מרגיש הרבה יותר איכותי מכל הבחינות. האיביזה קורצת בגלל המנוע החזק יותר והחסכוניות שלו...

אני נוטה לכיוון הפולו יותר כרגע, אשמח לעוד חוות דעת.

פורסם

אמרת שקיבלת הצעה מאוטו-סנטר על האיביזה. הרכב רשום על שמך /על שמם?

בדקת גם אצל היבואן תנאים ומחיר?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

לאחר קריאת החוזה בעיון העסקה עם אוטו סנטר לא נראית טובה, מדובר בעסקת ליסינג מלאה קנסות ותנאים קשוחים, הם מחייבים אותי לטפל במוסך מורשה, הרכב עובר לבעלות שלי מחברת ליסינג כך שאני יד ראשונה אבל בפועל הרכב שייך לחברת הליסינג.

לגבי הפאביה אני לא מעוניין, לא אוהב את סקודה ואת איך שהרכב נראה.

אני חושב שאני הולך לסגור על הפולו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה רוצה לשמור על האחריות אתה מחוייב לטפל במוסך מורשה בכל מקרה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

בשעה טובה סגרתי עסקה עם צ'מפיון על הפולו, תודה לכל העוזרים :)

רציתי לשאול משהו נוסף, מכיוון שהאוטו מגיע עם מנוע 1400 עם 85 כ"ס, חשבתי על האופציה להוסיף לו אולי צ'יפ קטן לשיפור הביצועים. הנציג מכירות של צ'מפיון אמר לי שאפשר לעשות את זה ואין שום בעיה וזה לא מבטל את האחריות ולא כלום. השאלה היא אם באמת ארגיש שיפור כלשהוא על מנוע כזה? כי אמרו לי שלשים צ'יפ למנוע בלי טורבו זה לא ממש אפקטיבי.

כמו שכתבתי מקודם אני לא חולה מהירות אבל אם אפשר להוסיף לאוטו קצת כח בסכום לא גדול אולי זה כדאי? אשמח לשמוע מכם המלצות. אם צ'יפ לא מומלץ, האם יש משהו אחר שאפשר לעשות כדי להוסיף טיפה כח? תודה

פורסם

הדגם עם המנוע 1.4 (85 כ"ס ) הוא אטמוספרי ולכן ציפ לא יתן לך שום דבר...

ציפים מוסיפים כוחות סוס ברכבים עם מגדשי טורבו או סופצארגר...

אם הייתה הולך על המנוע 1.2 TSI הייתה יכול לשים ציפ...

אתה יכול אולי להוסיף פילטר פתוח ואגזוז אבל זה לא יתן שיפור מי יודע מה ( כמה כוחות סוס בודדים ) ושלא נדבר על זה שפה כבר מדובר בשינויים ממשיים ברכב ולא רק בתוכנה ככה שאני לא הייתי עושה

נ.ב

אני בימים הקרובים גם הולך להזמין את הפולו יאנג 1.4 גם אני הייתי רוצה קצת יותר כוח אבל מאיך שזה נראה אני לא הולך לגעת בשום דבר

פורסם
אני יודע שהנושא הזה נחרש כאן בפורום אבל אני ממש זקוק לעזרתכם, המצב שלי קצת בעייתי:

יש לי גולף שנת 2002 מלאה בעיות, היום לקחתי אותה לבדיקה כדי לקבל הצעת מחיר מאוטודיל דרך פולקסווגן ומאוטו סנטר באופן פרטי עבור טרייד אין וקיבלתי שחור בעיניים. הבוחן אמר לי שהגיר גמור ועוד נסיעה של חודש-חודשיים יכולה לגמור לי את ראוטו לגמרי. מעבר לזה יש עוד מלא בעיות שהדף קצר מלהכילן ובקיצור צריך להפטר מהאוטו ומהר. האוטו מפורסם כבר חודש ביד 2 ולא היה טלפון אחד...

אז להלן שתי ההצעות שעומדות ברשותי:

1. פולו יאנג 1.4 ידני

ג'אנטים של GTI

מערכת מולטימדיה - DVD, MP3, מסך מגע, דיבורית בלוטות'

הגה וידית הילוכים מצופים מעור

3 דלתות

רמת גימור קומפורטליין

מחיר על הכביש 91,500

פולקסווגן מוכנים לתת לי 20,000 טרייד אין על הגולף (מחירון 37,000)

2. איביזה 1.2 TSI ידנית Sport Coupe

ג'אנטים

צבע מטאלי

גג נפתח

מערכת MP3 סטנדרט של היצרן

3 דלתות

לגבי בקרת אקלים מכנית או דיגיטלית לא שאלתי עדיין

מחיר על הכביש 113,000

אוטו סנטר הציעו לי 26,000 על הגולף שלי

ההתלבטות היא כזו, מצד אחד פולו רכב אמין יותר ששומר יותר על הערך ולדעתי סחיר יותר מהאיביזה, מצד שני אני קצת מתבעס על המנוע החלש שמספק רק 85 כוחות סוס, אני לא נהג מירוצים אבל כן חשוב לי שהרכב יסחוב ויספק ביצועים ברמה טובה, כלומר שיוכל להגיע למהירות של 110-120 בכבישים מהירים ללא בעיות, עקיפות מהירות וכו.

האיביזה נראית לי יותר צעירה ושובבה מצד שני חבר שלי שהייתה לו איביזה 2006 אמר שבזמנו איבד עליה משהו כמו 15,000 שקל ירידת ערך בשנה והוא אומר שהשוק שלה לא חזק.

ההתלבטות היותר גדולה היא מבחינת המחיר, 113,000 פשוט נשמע לי המון ופולו גרמנית איכותית ומאובזרת יותר ב-91,500 קורצת לי יותר.

תנאי המימון של אוטו סנטר נוחים יותר ללא ריבית אבל התשלומים החודשיים תלויים במקדמה ואי אפשר לשלם כמה שרוצים הסכומים די קבועים. בפולקסווגן אני משלם כמה שאני רוצה כל חודש ללא קשר לסכום המקדמה אבל התשלום החודשי צמוד ריבית פריים.

בקיצור ההתלבטות היא האם לתת את האוטו ב-20,000 ולהוסיף 70,000 בשלוש שנים עבור פולו חלשה יותר או לקבל 26,000 ולהוסיף עוד 87000 בשביל האיביזה.

אציין גם שאני מתכנן לעבור לגור בשכירות בקרוב לכן הפולו יותר קורצת לי מבחינת התשלום הסופי בעת התקופה והאופציה לחסוך קצת בכל חודש כדי לכסות את הסכום.

אני קצת אובד אצות, אשמח לעזרה, תודה!

אמנם כבר קנית והאמת היא שהפולו יאנג רכב ממש יפה, אז תתחדש.

אבל יש דבר אחד שאני לא מבין, איך איביזה TSI עולה כמעט כמו פולו TSI?!

הרציונאל היחידי לקנות איביזה טמון בהנחות המטורפות שלהם. בלעדיהן מה הטעם לרכוש רכב שמאבד את המחירון שלו היום יותר מכל רכב אחר (בגלל אותן הנחות ביד ראשונה...)

פורסם
אמנם כבר קנית והאמת היא שהפולו יאנג רכב ממש יפה, אז תתחדש.

אבל יש דבר אחד שאני לא מבין, איך איביזה TSI עולה כמעט כמו פולו TSI?!

הרציונאל היחידי לקנות איביזה טמון בהנחות המטורפות שלהם. בלעדיהן מה הטעם לרכוש רכב שמאבד את המחירון שלו היום יותר מכל רכב אחר (בגלל אותן הנחות ביד ראשונה...)

אהלן ידידי, שכחת פרט קטן וחשוב, האיביזה TSI עולה 111,900 על הכביש עם כלללל התוספות, ג'אנטים, סאנרוף וצבע מטאלי (דגם ידני כמובן, 120,000 לאוטומטי)

הפולו TSI האוטומטית מתחילה ב-113,000 ללא שום תוספות, על הכביש תגיע איתה ל-120 ומשהו לפחות לאחר תוספות ורישוי.

הסיבה שבחרתי בפולו בסופו של דבר היא קודם כל בגלל החסכון של 20-30 אלף ש"ח וגם בגלל שלהגיד את האמת אני לא חושב שאני זקוק לרכב עם מנוע טורבו ולדעתי מנוע ה-1400 הידני יספק אותי.

מעבר לזה אהבתי יותר את המראה, איכות החומרים, הגימור והעיצוב הפנימי של הפולו והרכב שומר על ערכו יותר טוב ויהיה יותר סחיר בעתיד אני מאמין.

• תוכן חדש...