Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לבקש חוות דעת על מכשיר הנל, ואיך הוא לעומת אלפין 9887?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אותה גברת בשינוי אדרת ,מדובר בשני מכשירים מתחרים בעלי יכולות דומות.

אם כבר יש לך אלפיין 9887 אין סיבה להחליף.

אם אתה מתלבט בניהם ,לך על הכי זול.

פורסם

המכשירים ברמה דומה, כמו שאודיו קינג ציין.

מי עדיף? זה תלוי מה אתה רוצה.

לאלפיין קרוסאובר ורסטילי יותר מהפיוניר, ואילו לפיוניר איקולייזר בעל ערוצים רבים יותר משל האלפיין.

ישנם עוד הבדלים, נתתי אחד לדוגמא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא מתכוון להגביר אקטיבית בכול מקרה, ראיתי שבפיוניר הממשק יותר נוח, יש usb, ועוד כול מיני דברים. זה שכתוב עליו פרימייר מה זה אומר?

תודה על התגובות.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

אני לא בטוח שיש בדגם הזה USB, מה שכן, אפשר לחבר מתאם.

מה שכן, אם אתה לא הולך לעבוד אקטיבי, ובהנחה שאין לך עכשיו אף אחד מהמכשירים ואתה יכול לרכוש אותם במחיר דומה- הייתי הולך על הפיוניר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הפיוניר נשמע הרבה יותר טוב, לדעתי זה פשוט עולם אחר.

חכה לחוות דעת מקיפה יותר של יוני, הוא עשה החלפה כזאת.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אצלי היה את ה9887, אני מכיר את המכשיר ויודע מה הוא יכול לעשות, וראיתי את המכשיר (הפיוניר) אצל יוני באוטו, הוא נראה לי הרבה יותר "פרנדלי" וקל לתפעול. חבר בפורום מוכר אותו ביד 2.

פורסם

טוב חברים כמעט והשתכנעתי לקחת אותו המחיר שלו 1000 ש"ח מחיר סביר לדעתי, אני צריך עכשיו לקנות פאנל תואם , אני יודע שיש בשוק לרכב הזה רק לדאבל דין לכן אני אצטרך גם לסגור את הרווח בעזרת תא אחסון או מגירה לפי מה שראיתי ברכבים אחרים, איפה בארץ ניתן להשיג פאנל כזה ומה המחיר? (באיביי עולה 70 דולר כולל משלוח), איפה ניתן להשיג את התא אחסון או המגירה ומה המחיר?

פורסם

בין הפיוניר לאלפין יש הבדל גדול באופי הסאונד, הפיוניר יותר מפורט וצלול מהאלפין, אבל בפיוניר יש הרבה בעיות רעשים ב-RCA ובעיה ב-Pre Out שלו.

ה-P99 מכשיר מעולה ומוצלח.

אישית את הפיוניר יותר אהבתי מהאלפין הצפציפי הזה 9887.

לפני ה-9887 שהיה לי היה לי גם 9855 שנשרף, וה-9887 לא אהבתי בכלל את הסאונד שלו לעומת ה-9855.

האלפין 9855 זה המכשיר הכי טוב שיצא לי לשמוע בנתיים של אלפין מהסדרות הגבוהות (ושמעתי עשרות סוגים) פשוט סאונד מעולה חם ומפורט.

פורסם

אם כבר להשוות את ה88 זה לא ל9887 אלה ל9855

יש הבדלים מאוד גדולים בין 9887 לפיוניר! הפיוניר עדיף בכול תחום גם בסאונד גם בשליטה.

• תוכן חדש...