Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשתף אותכם בהתקנת מערכת דאבל דין שנעשתה ברכב הפרטי שלי: דודג' קאליבר 2008

לפני ההתקנה היו לי מעט התלבטויות מכיוון שהמערכת המקורית של הרכב היא דין וחצי מה שאומר שהמתקין היה צריך לחתוך את הפלסטיק המיותר, לשייף ולעשות התאמה, קסטומייזיישן.

לא כל אחד היה רוצה להיכנס למיטה חולה זו אבל המתקין שביצע לי את ההתקנה (מי שרוצה פרטים עליו יכול לשלוח לי הודעה בפרטי) אוהב להיכנס להרפתקאות

אני מאוד מרוצה מהתוצאה הסופית הוספתי תמונות להמחשת התהליך

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

פורסם

AUDIO KING יכול להיות שאתה צודק אולי יש לי סטנדרטים נמוכים כי כנראה אתה מכיר אותי כל כך טוב בשביל לדעת זאת.

אני מאוד מסופק מהעבודה של המתקין וזה מה שהכי חשוב, להשתלח בבעל המקצוע ולהגיד שעבודותו מבישה ? בושה שאתה אומר את הדברים האלו יש צורה יותר נאותה להעביר את הדברים.

בשביל מה אני צריך מסגרת רדיו המערכת יושבת בצורה מושלמת אולי התמונה שצולמה בחושך לא מעבירה את התמונה בצורה טובה.

פורסם

אתה העלית את ההתקנה לפורום הלא נכון יקירי

:-D

המתקין השאיר לך את החורים של הידיות של הHU המקורי מבלי לסגור אותם - התקנה כזו בכדי שתהיה נכונה ואסטתית דורשת בניה של הפאנל מחדש כך שלא תראה את החורים האלה תוך כדי שמירה על צבע אחיד של כל הפאנל.

מדובר כאן או בהשגת פאנל שנועד להסתיר את החורים האלה או בבניה מחדש של הקונסולה בכדי שהיא תראה מקורית לחלוטין ושלמה.

התקנה ירודה ביותר, מצטער.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התקנה ירודה או לא ? מספקת או לא ? יפה מספיק או לא ? אלו שאלות שנענות בעיני הרואה

אותי מעניין יותר מכל זה למה לא השתמשת בפנל ייעודי לרכב ?

זה מעניין אותי בעיקר כי אני רואה שהושקע זמן בעבודה על הרכב שלך וזה זמן מיותר שמוביל בסוף לתוצאה לא מושלמת כשהפיתרון הוא כל כך פשוט וזמין וראוי ונכון יותר

אז כמו שרשמתי מעל אשמח מאוד להבין מדוע לא רכשת פנל מתאם ?

דרור

פורסם

קודם כל אם אתה מרוצה אז הכל בסדר,

הביקורות פה הם חוות דעתם של אנשים שראו כמה התקנות בחייהם, ואין מה לעשות, ההתקנה הזאת לפי איך שהיא נראת בתמונות היא לא התקנה ברמה גבוהה, גם מבחינת הביצוע (לי הפריע החיתוך של הפנל במצב אנכי בתוך הרכב), ובעקבות זאת גם התוצאה.

המתקין שלך באמת אוהב להכנס להרפתקאות, כמו שכתבו לפני, פנל יעודי זה הפיתרון הכי קל / אסתטי, ומשאיר פחות מקום לטעויות.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

לא רק זה גם בתמונה חשוכה של סוף ההתקנה רואים בבירור את השיופים הגסים בחלק התחתון של מסגרת הHU בפאנל - לפחות הייתם צובעים מחדש.

בקיצור - לא נורא, חבל שלא התייעצת קודם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא היו לי הרבה ברירות מכיוון שלא היה לי מלכתחילה מסגרת רדיו חלופית וגם לא רציתי להוציא כסף מיותר על זה

בגלל זה רואים את החורים של הידיות של הHU המקורי, כמובן שאם היה לי מסגרת חלופית כמו זאת:

http://www.amazon.com/Dodge-Caliber-Instrument-Bracket-Mopar/dp/B0050CV83G

זה היה יותר אסתטי אבל ממש לא מפריעים לי החורים של הידיות, לגבי השיוף אני מרוצה.

והכי חשוב מבחינתי אני מאוד מאוד מרוצה מהסאונד, עד כדי כך שאני רוצה כבר לסיים את יום העבודה ולשמוע מוזיקה ברכב.

פורסם

זה בסופו של דבר החשוב והעיקר.

אבל אם אתה שואל אותנו לגבי איכות ההתקנה - תשמע... :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

תראה רוב האנשים פה בפורום לא היו רוצים משהו שנראה ככה ברכב, אבל בסופו של דבר זה רכב שלך ואתה מחליט. לדעתי על מנת למנוע את כל התגובות האנטי שהיו פה, פשוט היית מציין בתחילת השירשור שזה מה שביקשת מהמתקין שיעשה וזהו.

בכל מקרה תתחדש על המערכת . איך היא? האם יש אפשרות לשנות את צבע התאורה?

פורסם

ה-CX501 מכשיר איכותי ניתקלתי בו במאזדה 3 הוא מחליף מעולה את המערכת המקורית ברכב הזה כאילו OEM משודרג

הכול עובד נהדר במכשיר הנ"ל והוא מאוד נוח לתפעול -הוא מגיע גם עם תאורה ב-728 גוונים של צבע

כך שאתה יכול לשנות את צבע התצוגה כבקשתך.

פורסם

The Corpse אתה צודק זה מה שדרשתי מהמתקין וכך הוא עשה כמובן שאם היו לי אמצעים חלופיים להחלפה הייתי משתמש בהם אבל בשורה התחתונה זה בסדר גמור מבחינתי.

אני מאוד מרוצה מהמערכת יש אפשרות לשנות את הצבעים אני הגדרתי שזה יהיה בצבע ירוק מכיוון שהתאורה הפנימית ברכב היא באותו צבע.

כמה אנשים שנכנסו לרכב שאלו אותי איפה נמצא המגבר ? אמרתי להם שלא קיים מגבר :-D וזה רק בשימוש הרמקוליים הנוכחיים של הרכב שהם מעולים בתוספת שני טוויטריים שהוספתי הבדל אדיר מהמערכת המקורית יש כל כך הרבה כיוונים לסאונד ב: CX501 ויש גם בלוטות שמסתנכרן לי מעולה עם הסמארטפון. המערכת עלתה לי 180 דולר מ: Amazon.

המכשיר הוא אמריקאי, התדרים הם אי זוגיים נכון לרגע זה לא מצאתי דרך אך אפשר לשנות לתדרים זוגיים

• תוכן חדש...