Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נכון, יש הרבה דברים שדורשים תשלום מכס.

אבל, בניגוד למע"מ שהוא קבוע וידוע מראש (ונשאר אגב ללא שינוי, עבור כל חבילה של מעל ל-50$), לא תמיד יודעים כמה מכס הולכים לשלם (יש טבלה אבל לך תבדוק עכשיו כל מוצר שאתה מזמין) וכמה עמלה המוכסים יגנבו לכיסם בדרך (רמז- הרבה כסף).

הגדלת הפטור - צעד מבורך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באם מוצר בקטגורייה מסוימת נדרש לשלם עליו מכס + מס קנייה , האם הפטור החדש עד 1,200 ש"ח , אני יהיה פטור גם ממס קנייה וגם ממכס .

ז"א אני ישלם מע"מ בלבד ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
באם מוצר בקטגורייה מסוימת נדרש לשלם עליו מכס + מס קנייה , האם הפטור החדש עד 1,200 ש"ח , אני יהיה פטור גם ממס קנייה וגם ממכס .

ז"א אני ישלם מע"מ בלבד ? .

עד 50 דולר - פטור ממכס מע"מ ומס קניה.

עד 1200 ש"ח ~ 320 דולר לפי שער הנוכחי - פטור ממכס ומס קניה בלבד, עדיין נצטרך לשלם מע"מ של 16%.

הפטור הוא על עלות הכוללת - מוצר + עלות משלוח.

זה בולשיט אחד גדול כי :

על רוב המוצרים איו מכס= מס קנייה ממילא , וכל עוד המע"מ נישאר , אז אין הרבה חדש תחת השמש.

לא נכון, ישנם מוצרים שנהפכו למאוד משתלמים ליבוא אישי.

דוגמה אחד מבין רבות, התחום שהכי קרוב לחברי הפורום ללב - חלפים לרכב, המס ירד מ 52% ל 16% בלבד (!!).

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אבל האם לדעתכם זה יקל על תהליך היבוא של החלפים ואישורם?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא מדובר רק על המס שאתה משלם לא דובר על אם מה שהזמנת עומד בתקן ואם ניתן לייבא אותו.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

מעניין אם תהיה עדיין ההגבלה של משקל(אם כן כמה) במקום ה 1200 ש"ח.

אני מאמין שכל מה שקשור לרכב זה לא ישתנה,הם אי שם לא ממש בעד חלקים לרכב ומעדיפים שתקנה בארץ.

Scan Speak

פורסם

בהמלצה המקורית היה כתוב במפורש שההמלצה היא שתוכל לייבא בלחיצת כפתור כל מוצר שתחפוץ

ללא צורך באישורים או פניה למשרד או רשות מסוימת.

אבל בפועל אני לא מאמין שמשרד התחבורע ייתן לזה יד, אלא להפך. אני בטוח שהיבואנים יקימו קול

צעקה לנוכח כמויות החלפים שיגיעו לכאן ביבוא אישי.

פורסם

שימו לב טוב לפני תחילת החגיגות: יש החלטה אבל עדיין אין לה תוקף

רק כאשר שר האוצר יחתם על ההוראה היא תקפה. נכון לרגע כתיבת הפוסט הוא טרם חתם.

הלואי שיחתם מהר. יש בדרך אלי חבילה של 150$... חסכון של כאלף ש"ח מהמחיר בארץ.

עם מע"מ, בלי מע"מ, היכולת לקנות ברשת במחיר זול משמעותית מאשר בישראל - כדאית ומשתלמת בהרבה מוצרים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ייכנס לתוקף בתחילת 2012.

עד אז, היו בטוחים שהמכס יקפיד יותר על בדיקת חבילות, אז אני מציע להזהר עם משלוחים מעל 50$ עד שהעניין ייכנס לתוקפו.

פורסם

לא נכון, ישנם מוצרים שנהפכו למאוד משתלמים ליבוא אישי.

דוגמה אחד מבין רבות, התחום שהכי קרוב לחברי הפורום ללב - חלפים לרכב, המס ירד מ 52% ל 16% בלבד (!!).

מישהו יכול לאשר את הכתוב לעיל בוודעות ?

ז"א שבמקום להזמין חבילה גדולה עדיף לחלק אותה לשני חבילות שכל אחת תעלה מתחת ל 1200 ש"ח כולל משלוח ( ז"א לשלם משלוח ומס פעמיים ) ובעצם זה יצא זול יותר ?

מעל 1200 ש"ח המס ישאר 52% ?

אני צריך להזמין כמות חלקים גדולה יחסית ולא יודע מתי או באיזו דרך לחלק את הקניה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
מישהו יכול לאשר את הכתוב לעיל בוודעות ?

ז"א שבמקום להזמין חבילה גדולה עדיף לחלק אותה לשני חבילות שכל אחת תעלה מתחת ל 1200 ש"ח כולל משלוח ( ז"א לשלם משלוח ומס פעמיים ) ובעצם זה יצא זול יותר ?

המס הוא באופן יחסי בכל מקרה, אתה לא משלם "פעמיים מס"

פורסם

עדיין מוקדם לחגיגות.

קודם ששטייניץ יחתום,ושאתר המכס יתעדכן (סדר גודל של ימים\שבועות\חודשים? בכל זאת משרד ממשלתי.. :lol::evil:)

דבר אחד לא הבנתי מכל התערוביה של הכתבות האלה,כל אחד מפרש אחרת את התקנה הארורה הזו.

בתחום הביגוד וההנעלה - כל חבילה מעל 50$ ועד 300$\1200ש"ח כולל דמי משלוח,מעתה והלאה אשלם עליה רק מע"מ? או גם מכס?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...