Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lightning Audio B2.350.1 VS Rockford Prime 500.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מצב כל שהוא שאני צריך מזומנים כרגע,אני נאלץ לעשות צעד קטן,שלגביו אני מתלבט.

פרסמתי את המונו רוקפורד שלי למכירה,ובחור שאני מכיר הציע לי בתמורה למונו שלי את המונו ליטנג אודיו הזה 350.1 ועוד 300שקל בנוסף.

עכשיו אני כזה מהרהר בתוך עצמי אם שווה לי,אני פוחד שהבולט לא יהיה חלש ממש בצורה מורגשת מהרוקפורד,איך הליטינג אודיו? חזק או שסתם ולא שווה לי לבצע את העסקה הזאת? יש לו 3 פיוזים של 30A בניגוד לרוקפורד שיש לו רק שניים של 30A..

מה אתם אומרים יש ביניהם כזה הבדל בעוצמה שיבאס אותי? מבקש עזרה..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

כן הא,כרגע אני ישים עליו פיוניר 307 שעובד ב2אוהם..יש לי אפשרות להביא ב300 שקל סאב 15 אבל זה נשים בצד..השאלה היא האם הליטינג מספיק חזק וטוב?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

לא יהיה הבדל משמעותי..היו לי את שני המגברים האלה..ממליץ למכור את הרוקפורד ויש מלא מגברים עוצמתיים בפורום פה במחירים מצוינים..ראיתי מונו של אלפיין מוצע פה ב1000 שקל 1000 RMS מומלץ חזק מאוד..תשים קצת כסף בצד תמכור את המגבר שברשותך ותביא מגבר מונובלוק חזק..והרוקפורד והליטניג הם לא ' חזקים ' הדגמים האלה ספציפית.

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

צריך לקחת דברים בפרופורציות, כנראה שאם היה מעוניין להשקיע במגבר (וסאב תואם) ב- 1000 שקל, הוא לא היה שואל על מגברי יד שניה שנסחרים הפחות מחצי המחיר הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שרול צודק,אני לא הולך לעשות שדרוג במערכת ההפך,עקב צורך בכסף אני נאלץ לעות ויתורים ופשוט שאלתי אם אני ירגיש חוסר בעוצמה או זה יהיה חסר כל משמעות.

אם הייתי רוצה לשדרג את המונו תאמין לי שלא הייתי צריך ייעוץ ידידי,פשוט נופלים זמנים שכסף יותר נחוץ מכמה דברים.. :|

• תוכן חדש...