Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שנת ייצור 2003 (9 שנים על הכביש - ממאי 2002) , אני יד ראשונה ולרכב 63,000 ק"מ בלבד.

מבצע טיפולים במוסך מורשה בצורה סדירה.

אתמול הרכב היה בנסיעה והכל היה בסדר,

היום ניסיתי להניע, המנוע עבד לשניה וכבה.

ומרגע זה כל נסיון להניע, הסטרטר מסתובב, רצועת האביזרים מסתובבת (כאילו שאין התנגדות) ולא קורה כלום.

האם יתכן שלשרשרת הטיימינג קרה משהו שהרס את השסתומים...

או שאולי זה משהו יותר פשוט.

בכל מקרה מחר אני גורר למוסך.

פורסם

יענקו שלום רב !

לצערי אני לא איש בשורות טובות היום.

החשד הוא בחגורת טימינג שנקרעה, בגלל גילה/ בלאי/ יובש(מחק את המיותר), ולא בגלל הקילומארז הנמוך היחסית ברכבך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ברכב שלך יש שרשרת תזמון, השרשרת לא ניקרעת בקלות, לדעתי הבעיה היא חשמלית, אולי קודן עושה בעיות/משאבת דלק צריך לבדוק, ואם ימצא תקין יש לחבר סורק תקלות.

מה זה הרצועות מסתובבות בקלות? ניסית עם היד לסובב?

הסטרטר נשמע מהיר מידי מהרגיל?

פורסם

יקיר שלום רב !

כפי שהבנת אינני מכיר את הרכב, לכן צינתי חגורת טיימינג ולא שרשרת, ולו רק בגלל הסיבה שהוא ציין שהמנוע מסתובב מהר מדי ולא מתניע, דבר המעיד כידוע לך על חוסר קומפרסיה בגלל שסתומים שפגשו ראש מנוע.

מכיוון שהבהרת שברכב יש שרשרת, החשד עובר לבעייה חשמלית/ הצתה כמו למשל חיישן גל ארכובה ,קודן וכדומה..

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה למגיבים.

ניסיתי לסובב ביד את הרצועה אבל ההתנגדות חזקה ואי אפשר.

אבל עם הסטרטר המנוע מסתובב ללא התנגדות (ומהר יותר ממצב נורמלי) כאילו שהפלגים לא מורכבים.

פורסם

אני אומר קודן,ולא שום דבר אחר.

נחכה ונראה!

שים לב ואל תשאיר רכב ללא השגחה במוסך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מה שצביקה רשם נכון, יש לבדוק קומפרסיה עם שעון, ולבדוק את הטיימינג למרות שזה שרשרת אולי היא נקרעה.

ולעולם אל תנסה לסובב את המנוע דרך הרצועות כי היד תתפס לך שם, כשהבוכנה תגיע לנ.מ.ע המנוע יהיה לפתע סיבוב חלק והיד תתפס לך!.

פורסם

בחלק מהמכוניות אפשר לראות את הקאמשפט דרך פקק מילוי שמן.

פותחים את בפקק ומבקשים ממישהו לתת סטרטר. אם הקאמשפט לא מסתובב - רצועה או שרשרת נקרעה.

פורסם

1. אולי אין דלק ?

2. אולי גלגל התנופה הלך ?

3. אולי משאבת הדלק ?

אני לא סומך על הדיאגנוסטיקה של פותח האשכול לכן נראה על פניו שיש בעיה חשמלית.

קשה לי להאמין ששרשרת התיזמון נקרעה מכיוון שאם וכאשר השרשרת הייתה נקרעת הבחור היה שומע רעש לא נורמלי של חבטה.

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון.

לאחר הגעה של ניידת שירות של חברת הגרירה.

לפי דברי המכונאי, אכן רעש של סיבוב המנוע נשמע כמו חוסר קומפרסיה.

לאחר שהסתכל דרך פתח מילוי השמן במכסה השסתומים, בהפעלת הסטרטר, הוא שלל האפשרות לבעיית הטיימינג.

הופעל השלט לנעילת הרכב, ושוב הופעל לפתיחתו, נלחצו המספרים של הקודן ולאחר כמה נסיונות של סטרטר המנוע עובד.

המכונאי אמר שיש לבדוק את הקודן.

לפעמים כדאי לחשוב על הגרוע מכל, כי מכאן יכולים להיות רק הפתעות טובות. :lol:

פורסם
מה שצביקה רשם נכון, יש לבדוק קומפרסיה עם שעון, ולבדוק את הטיימינג למרות שזה שרשרת אולי היא נקרעה.

ולעולם אל תנסה לסובב את המנוע דרך הרצועות כי היד תתפס לך שם, כשהבוכנה תגיע לנ.מ.ע המנוע יהיה לפתע סיבוב חלק והיד תתפס לך!.

סליחה על השאלה הלא קשורה, מה זה נ.מ.ע ? וגם מה קורה אם היד תתפס ? היא תחתך ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...