Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמטכ"ל והלינקולן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב לייד הלינקולן של ויצמן מצולמים וייצמן ושאול ליפשיץ אח של סבי ז'ל ודודו של אבא שלי

שאול הקים לפני קום המדינה יחד עם ליאו גולדברג את סוכנות שברולט אך כעבור מספר שנים הוא נפרד מליאו והקים בארץ את סוכנות פורד.

עופר בן צבי

פורסם

ברשימת ה"ערב רב" של הרכב הצה"לי לא מוזכר פיג'ו. לאבי היה בתחילת שנות ה-50 202 צבאית עם הפנסים בתוך הגריל - ביחד. היה גם לנדרובר - לשכן מולנו. אח"כ קיבל אבי טנדר F-1 וויליס סטיישן צ- 24024 ששימש אח"כ שנים ארוכות בגל"צ וטנדר ויליס צ-44947 ו-צ-66543.אח"כ נהיה הצבא "שמן וקפיטליסט " וקיבלנו דה שבו צ-71056 ,ולארק - שנקנה עם השחרור (נוהל שחבל שבוטל - כך הקצין שומר על האוטו שיהיה שלו פרטי ) ועבר אח"כ אלי.

פורסם
ברשימת ה"ערב רב" של הרכב הצה"לי לא מוזכר פיג'ו. לאבי היה בתחילת שנות ה-50 202 צבאית עם הפנסים בתוך הגריל - ביחד. היה גם לנדרובר - לשכן מולנו. אח"כ קיבל אבי טנדר F-1 וויליס סטיישן צ- 24024 ששימש אח"כ שנים ארוכות בגל"צ וטנדר ויליס צ-44947 ו-צ-66543.אח"כ נהיה הצבא "שמן וקפיטליסט " וקיבלנו דה שבו צ-71056 ,ולארק - שנקנה עם השחרור (נוהל שחבל שבוטל - כך הקצין שומר על האוטו שיהיה שלו פרטי ) ועבר אח"כ אלי.

לארק 63?או 64?מנוע 8?או 6?

עופר בן צבי

פורסם

תודה רבה על ההערות המעניינות. לצבא היו לא מעט פז'ו 202, ואני מודע רק לטנדרים (202UH, יוצרו עד דצמבר 1949, והנה תמונה של לוחית זיהוי של טנדר 1948. האם לאביך היתה 202 "נוסעים"?

202UH-7169192.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

כתבה יפה. עוד אפיזודה של תהליך הקמת הצבא/מדינה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...