Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הדגם הקודם לדעתי לא כל כך מאובזר בהרבה דברים שאין בקורולה

למעט הרבה תאורה ומזגן מפוצל אני לא חושב שיש משהו מעבר בדגם הקודם שאין בקורולה.

זו איכות הנסיעה של הרכב שעושה את ההבדל, הכוח שלו, הרכות שלו, השקט שלו שעושים את ההבדל - אם כל מה שמעניין אותך זה אבזור - אתה פותר את זה בקלות בעזרת מערכת מולטימדיה טובה ועוד כמה חיישנים.

בשביל זה בהחלט יש יתרון לכמה מהמתחרות כמו שציינת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם הדגם הקודם לדעתי לא כל כך מאובזר בהרבה דברים שאין בקורולה

למעט הרבה תאורה ומזגן מפוצל אני לא חושב שיש משהו מעבר בדגם הקודם שאין בקורולה.

זו איכות הנסיעה של הרכב שעושה את ההבדל, הכוח שלו, הרכות שלו, השקט שלו שעושים את ההבדל - אם כל מה שמעניין אותך זה אבזור - אתה פותר את זה בקלות בעזרת מערכת מולטימדיה טובה ועוד כמה חיישנים.

בשביל זה בהחלט יש יתרון לכמה מהמתחרות כמו שציינת.

שמע, לנו הייתה קורולה, ואני אומר לך דוגרי, עוד ההורים שלי השקיעו בGLI, יענו "מפואר"...

יש לנו עכשיו את i30CW ברמת הגימור הבסיסית, והרכב יותר מאובזר מטויוטה (מערכת טובה יותר, חלון בגג, הרבה יותר אבזור בטיחותי) ולדעתי לא נופל מהקורולה.

האוונסיס החדשה די מאכזב, ואני חושב שאם הייתי צריך לרכוש רכב מנהלים, כמו שאמרתי, זה היה סופרב או מונדאו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שמע, לנו הייתה קורולה, ואני אומר לך דוגרי, עוד ההורים שלי השקיעו בGLI, יענו "מפואר"...

יש לנו עכשיו את i30CW ברמת הגימור הבסיסית, והרכב יותר מאובזר מטויוטה (מערכת טובה יותר, חלון בגג, הרבה יותר אבזור בטיחותי) ולדעתי לא נופל מהקורולה.

האוונסיס החדשה די מאכזב, ואני חושב שאם הייתי צריך לרכוש רכב מנהלים, כמו שאמרתי, זה היה סופרב או מונדאו.

וואוווו, חלון בגג, "דוגרי" ההורים שלך הביאו בשיחוק רציני, "יענו" ברמה...

פורסם
לאחי יש קרוז חדשה (ליסינג) והוא ממש מאוכזב ממנה.

הרכב ממש לא מפנק כמו שאתה חושב (איך הגעת להשואה הזו).

הכל מקרה, לא הייתי קונה קרוז 1800 עכשיו היות ודגם זה יורד אוטוטו מהמדפים ומפנה את מקומו לדגם מוגדש עם מנוע קטן וחסכוני הרבה יותר.

את הטויוטה אינני מכיר.

אני ממליץ לך על רכב משפחתי מפנק ולא יקר (יחסית) - הפורד פוקוס החדשה עם מנוע 2000 בגימור טיטניום.

שממש תרד מהמדפים למרתפים אעדיף את הקרוז במחיר הכי נמוך שיכול להיות .

אין לי כל חשק לפורר עשרות אלפים בשביל שיעמוד ברחוב .

עוד מעט הדייהו לצאטי פרימייר הזו תעלה כמו סופר רייסר 97 (1800 שקל) וזה ממש מתאים לי .

פורסם

הסופרב לא פחות ממדהימה אבל מנועי TSI - נוטים להפחיד את הציבור שרוכש אמון לרכבים יפניים.

הפורד - בהחלט אופציה טובה יותר למי שמעוניין ביותר אבזור ופחות מעניינת אותו צריכת דלק.

בגדול בעיניי מובילת הקטגוריה היא הB4 בנפח 2.5 ליטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הסופרב לא פחות ממדהימה אבל מנועי TSI - נוטים להפחיד את הציבור שרוכש אמון לרכבים יפניים.

הפורד - בהחלט אופציה טובה יותר למי שמעוניין ביותר אבזור ופחות מעניינת אותו צריכת דלק.

בגדול בעיניי מובילת הקטגוריה היא הB4 בנפח 2.5 ליטר.

שמע, אני אגיד לך דוגרי, אני גם לא הייתי קונה בעצמי TSI (להבדיל מTDI שהייתי קונה בכיף אם אזדקק לרכב שיעשה 20 אלף ק"מ + בשנה). לDSG אני לא אתקרב עקב כל הסיפורים כאן באתר וברשת. גם לא סובל רובוטי, אם כבר אז ידני.

הפורד טובה, אבל גם הB4 לא טומנת את ידה בנושא החסכון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כמה שאתה טועה לגבי הB4

היא והאוונסיס מוכיחות צריכת דלק מעולה דווקא

הB4 2010 - הצורה החדשה זה לא מה שאתה מכיר מהדגמים הקודמים - ממש ממש לא.

צריכת דלק ממוצעת של 1:12 נשמע לך טוב מרכב בגודל של בהמה עם נפח שני ליטר? לי זה נשמע מעולה - בייחוד בשביל B4

ואני מדבר מנסיון.

Pioneer TS-X150

פורסם

כמה שאתה טועה לגבי הB4

היא והאוונסיס מוכיחות צריכת דלק מעולה דווקא

הB4 2010 - הצורה החדשה זה לא מה שאתה מכיר מהדגמים הקודמים - ממש ממש לא.

צריכת דלק ממוצעת של 1:12 נשמע לך טוב מרכב בגודל של בהמה עם נפח שני ליטר? לי זה נשמע מעולה - בייחוד בשביל B4

ואני מדבר מנסיון.

מפתיע משהו הצריכה.

פורסם

לדעתי זה הודות לגיר בדגם הזה - במהירות של 120 קמ"ש אתה עדיין משייט על גז אפסי הודות לשישה יחסי העברה.

קצת כבד בעליות - ל2.5 ליטר יש כאן יתרון אדיר אבל סה"כ רכב חזק וחסכוני בצורה יפה מאוד.

תיקח בחשבון שלאוונסיס בדגמים החדשים יש שבעה יחסי העברה וצריכת דלק עוד יותר טובה - זו הגדולה וכאן אתה משלם על טויוטה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני נוהג על אוונסיס 2008 שעשתה כבר 128K,הרכב אמין,זול לאחזקה,מאוד מרווח ונוח(!),למי שיצא לשבת מאחורה במזדה 3 שיכפיל לעצמו את המרווח לרגלים בערך ב3,התא מטען ענק,המנוע מרגיש חזק וזריז.

בקרוז נהגתי פעם אחת לפני כמה חודשים כי אמא שלי רצתה לקנות אחת חדשה,אין מה להשוות בכלל בין 2 הרכבים האלה,האוונסיס כמה רמות מעל בכל פרמטר שעולה לי בראש.

פורסם
האוונסיס הרגישה לי כמו טויוטה קורולה משודרגת, קצת יותר גדולה, מנוע 2.0 וגיר רציף, ותו לא.

דור, אמרת כמעט הכל.

גיר רציף, לדעתי טכנולוגיה שתיכנס חזק מאוד, בניה לא מסובכת, ביצועים מטורפים, והעיקר הנוחות.

לגבי סחיבות וכוח, קורולה מהירה, אך לא בשמיים (אני נוהג על שברולט 2.2L, בדקתי קורולה 1.6 אוטומטית 2010 של חבר), ביחס לקרוז 1600 חנוקה, היא מטוס לדעתי.

אביאל, לא ישבתי באוונסיס, אבל אם באמת מה שאתה מתאר הוא מדוייק, היא צריכה ליהיות מצויינת.

סך הכל זה לא השוואה לדעתי, אוונסיס זה רמה או שתיים מעל לקרוז, מה גם שרכב שהוא רק שנתיים על הכביש, לא עבר כלום, אין גם מה לבדוק בו חוץ מתאונות.

• תוכן חדש...