Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

קיבלתי דיסק און קי במתנה (חדש לחלוטין סגור בקופסא עם פתק שנקנה מקרביץ בחודש יוני2011) דיסק און-קי בנפח 16GB של דיסק-קרוזר (אדום קטן).

מיוני עד עכשיו העברתי עליו כל מיני קבצים והוא בעיקר שימש כגיבוי מסמכים וחיבור לDVD בשביל לצפות בסרטים או שמיעת מוזיקה פעם בשבוע.

אחרי שלא נגעתי בו זמן קצר של כ-שבועיים, חיברתי אותו אתמול למחשב, להפתעתי כל הקבצים שהיו בו נ-מ-ח-ק-ו לגמרי ומשום מה יש בתוכו קבצים מחודש יוני\יולי שנמחקו מזמן וממש לא רלוונטים בשבילי היום (כל מיני מסמכים שבחודש יוני עבדתי איתם ומאז התעדכנו על פני 5 חודשים עד היום - אבל נמחקו).

טוב שיש לי גיבוי בפלאפון ובמחשב.

עוד משהו מוזר, מתוך ה16GB המחשב נותן לי אופציה להעביר אליו עד 3.70GB, איפה נעלמו 12GB?

עוד משהו שתמיד היה מהיום הראשון שהוא אצלי - האיטיות. יש לי מחשב חדש עם USB3.0 מהיר, אבל הדיסק-און-קי הספציפי הזה מעביר לי קבצים על 2-3 מגה לשניה - איטי מאד!

פירמטתי אותו לפני חודשיים ושיניתי את מערכת הקבצים לNTFS במקום FAT32 שהגיע איתו, באמת נהיה הרבה יותר מהיר והעביר קבצים על 12-13 מגה לשניה, אבל! המכשיר DVD שהייתי מחבר אליו(לא שלי,בעבודה) לשמוע מוזיקה\סרטים לא קרא אותו, כנראה לא תומך בNTFS, אז פירמטתי חזרה לFAT32 וסבלתי איטיות, בסדר אין מה לעשות.

מה עושים? איפה ברחו 12GB? איך חזרו אלי קבצים מחודש יוני?

תודה,

אוהד.

פורסם

3.7 גיגה זה הנפח הכללי שלו, או שהוא לא מאפשר לך להעביר קבצים ששוקלים מעל 3.7?

זה קרוב מאוד לחסם של הFAT32, יכול להיות שיש קשר?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

חבר'ה תודה למי שענה.

נא למחוק - טעות שלי.

יש לי שני דיסק-און-קי, שניהם נראית זהים אחד 16GB ואחד 4GB, מסתבר שכאן בבית השתמשו באחד מהם ושהחזירו החליפו לי את ה16GB ב4GB כנראה בטעות ובגלל זה לא הבנתי מה הולך כאן.

יצאתי נעל.

אוהד.

פורסם

בקשר למהירות אתה צודק.

אחד ה DOKיפ האיטיים ביותר שנתקלתי בהם.

הזמנתי 30 לעבודה והעפתי חזרה אחרי פעם אחת.

פורסם
חבר'ה תודה למי שענה.

נא למחוק - טעות שלי.

יש לי שני דיסק-און-קי, שניהם נראית זהים אחד 16GB ואחד 4GB, מסתבר שכאן בבית השתמשו באחד מהם ושהחזירו החליפו לי את ה16GB ב4GB כנראה בטעות ובגלל זה לא הבנתי מה הולך כאן.

יצאתי נעל.

אוהד.

חזק! לא נורא, זה יכול לקרות.

• תוכן חדש...