Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

ברשותי מאזדה לנטיס 323F בעלת מנוע 1.8 אוטומטית שנת 96. הבוקר לאחר שהרכב עמד ללא התנעה מיום שני בערב (כלומר הוא הוא עמד בערך 36 שעות בלי התנעה בחניה של הבניין), כשהתנעתי את הרכב הרגשתי משהוא לא בסדר ואחרי שיצאתי לבדוק ראיתי הרבה עשן לבן יוצא מהאגזוז. לעשן היה גם ריח וקשה לי לתאר אותו (דלק שרוף? שמן שרוף? משהוא אחר אולי, אל תתפסו אותי במילה פה, אבל זה לא היה עשן בלי ריח. יתכן שזה הריח הרגיל שצריך לצאת מהאגזוז [צריך לצאת נכון?]).

[עריכה] - שכחתי לציין, הרכב עבר 221K ק"מ עד היום.

יש לציין שתי דברים:

1. לפני ההתנעה כמו שאני נוהג פעם-פעמיים בשבוע, בדקתי את מפלס השמן במנוע והיה בסדר, ובדקתי מי קירור והיה בסדר (המים הירוקים האלה). כמו כן לא ידוע לי על דליפת\שריפת שמן\מים ברכב הנ"ל.

2. זה פעם ראשונה שהתופעה המתוארת קרתה לי (הרכב ברשותי קרוב לחודש וכבר היו מקרים שהוא היה עומד בחניה ללא התנעה יותר מיום, ואחרי ההתנעה הכל היה בסדר).

העשן נעלם אחרי דקה-שתיים שהרכב הגיע לטמפ' העבודה.

מבוהל, התקשרתי לאבא שלי והוא אמר לי שזה בסדר ושהרכב קר ואין לי מה לדאוג.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

במידה והרכב אינו מאבד שמן / מי קרור.

אז מדובר על אידוי מים המצטברים בצנרת האגזוז, אל דאגה.

אגב אתה מוזמן להצטרף למועדון מאזדה ישראל.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תודה רבה! אני באמת מקווה שזה מים שהצטברו (זה גם מה שאבא שלי אמר לי), קצת לא נעים אומנם, למלא את החניה של הבניין בעשן לבן בבוקר :) אני תוהה אם זה קורה גם ברכבים חדשים יותר...

ועמית, אני אכן חבר במועדון המופלא הזה, פשוט תחת כינוי אחר :)

• ספונסר פורום
פורסם

תעקוב בשבועות הקרובים אחרי מפלס השמן ונוזל הקירור. אם אין שום שינוי אז כנראה שהכל בסדר וזאת תופעה של עיבוי שנובעת מהקור.

פורסם

השאלה היא באיזו כמות יוצא העשן הלבן, לא? אני שם לב הרבה לתופעה הזאת בשלל מכוניות ולא יוצא המון "עשן", אלא כמות סבירה ביותר.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

ברכבים חדשים, צנרת האגזוז יותר אטומה, ולפיכך פחות עיבוי.

ברכבים ישנים, הצנרת לעיתים סדוקה וסופחת לחות יותר בקלות.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...