Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לקראת החלפת רכב בקרוב, וחוץ מהכיוונים הברורים של ואג אני גם פוזל לכיוון יצרן אחר שאני מאוד אוהב - פורד.

הפיסאטה החדשה נראת לי מאוד אטרקטיבית, וכנראה שאני גם יכול להרשות לעצמי אחת 2010.

אבל למרות שלכאורה לרכב הזה יש את כל המאפיינים להצליח, רואים אותן על הכביש (וביד 2) בכמויות קטנות מאוד.

השאלה היא למה? יש בעיות? יש משהו שאני צריך לדעת? באירופה דווקא ראיתי אותן במספרים גדולים.

V5

פורסם

אני דווקא שם לב להרבה פיאסטות ואני גם מחפש רכב בקטגוריה . הסיבה שמבחינתי הרכב נפסל זה כי הצריכת דלק שלו לא מרשימה .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

אני רואה אותן המון, לא יודע על מה אתה מדבר.

וזה שרכב בן שנה לא מופיע הרבה בלוחות, זה יותר יתרון מאשר חסרון בעיני

פורסם

לא יודע איפה אתם מסתובבים שאתם רואים הרבה פיאסטות, כי אם אני רואה אחת ביום זה אירוע יוצא דופן.

לעומת זאת מקבילות אירופאיות אחרות כגון 207 או פונטו גרנדה רואים בכמויות הרבה יותר גדולות.

זה שהיא לא חסכונית כמו שמצופה מסופר מיני אני יודע,וזה לא מטריד אותי.

V5

פורסם

התשובה היא מאוד פשוטה. היבואן קבר את הפיאסטה החדשה בארץ עוד לפני שירדה מהמטוס כי החליט להביא גירסה עם מנוע 1.4 וגיר מסורס. הגרסאות הנמכרות באירופה רחוקות שנות אור מגרסה זו ולכן באירופה הרכב מאוד מצליח (הספיק לי לראות אותה כל מטר בברצלונה לאחרונה וגם בפריז). הרכב נוח ומפנק יחסית לסופר מיני אבל כל רכבי המיני בערך מאיצות מהר ממנו. אני לא נהג מרוצים, ההיפך הגמור, אבל כשאתה ברמזור ולוחץ גז והרכב לוקח לו את הזמן...זה יכול להיות מבאס. עם זאת, מדובר בעסקה טובה מיד 2 או מליסינג. אני יודע על חברות ליסינג שמוכרות את הפיאסטה שנת 2011 0 קילומטר ב 90k ואם תתמקח ימכרו גם ב 85 ואולי פחות, זה מה שמראה לך את הביקוש של הרכב בשוק. אני כמעט קניתי אבל ויתרתי ברגע האחרון.

פורסם

איפה מוכרים פיאסטה 0 ק"מ ב90K? זו עיסקה מעולה לדעתי. ביד2 ניתן למצוא 2010 מהשכרה ב83K.

לגבי נושא התאוצה הבחור שמעלי ממש מגזים, נכון שזה לא רכב ספורט וגם לא בעל התאוצה הטובה בקטיגוריה, אך בהחלט לא מורגש חוסר כוח.

לגבי חוסר ההצלחה היחסי של פורד פיאסטה בארץ: דווקא במחצית הראשונה של 2011 היא התברגה בעשיריה הראשונה בסגמנט.

כשהושק הדגם החדש בקיץ 2009 שער היורו היה גבוה, שער היין היה נמוך, ולכן דלק מוטורס שתמחרה באופן זהה את הפיאסטה והמאזדה 2 לא נתנה לחברות הליסינג הנחות על הפיאסטה, אלא רק על המאזדה 2 כדי להרוויח יותר. התוצאה היתה שפיאסטה נמכרה רק לשוק הפרטי. בנוסף כידוע דלק לא יוצאת במבצעים והנחות, מה שעוד יותר מקשה על המכירות לשוק הפרטי. בחודשים האחרונים עקב התחזקות היין המגמה קצת השתנתה, ורואים הרבה יותר פיסאטות ליסינג/השכרה בכבישים.

אין מה לעשות, 60% ממכירות רכב חדש הם לליסינג/השכרה/ציי רכב ובשוק הפרטי היום מעט מאוד אנשים מוכנים לשלם מחיר מלא כשיש לך מבצעים של חבר/הוט וכו' כל הזמן.

כמות הרכבים שרואים מדגם מסויים על הכביש לא בהכרח מעידה על טיב הרכב, אלא קודם כל על שיעור ההנחה שהיבואן יכול למכור את הרכב לחברת הליסינג. לכן בתקופה שהדולר נמוך והיין גבוה, מאזדה איבדה את ראש טבלת המכירות ליונדאי.

• תוכן חדש...