Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קודם כל אבהיר שמדובר ברכב של אבא שלי.

יש לו פאסאט שנת 2000, מנוע TDI, אם אני לא טועה זה 1900 סמ"ק עם 110 כ"ס.

עכשיו אבא שלי מחפש פאסאט אחרת, שנתון קצת חדש יותר.

הוא נוסע המון. ממש המון. יותר מנהג מונית. אילת-חיפה לפחות פעם בשבוע. הפאסאט שמתה הייתה בעלת 450,000 ק"מ, 150,000 מתוכם אבא שלי עשה, תוך שנתיים פלוס-מינוס.

הוא אוהב את הדיזל בגלל החסכוניות והכוח הזמין, ומאוהב בפאסאט בגלל המרווח, הנוחות והפינוק. הוא די נעול על פאסאט, אני לא חושב שהוא ירצה משהו אחר. כבר הצעתי לו איזה פעם או פעמיים לבדוק C5 למשל, אבל הוא נשאר בשלו, והאמת אני מבין אותו. אין הרבה רכבים ששורדים את אבא שלי בתור נהג, ואמא שלי תמיד אומרת עליו שהוא מוכר רכבים מתוך רחמים.

בקיצור צריך רכב שיודע לספוג.

איזה שנים כדאי לו לחפש, דברים שכדאי לבדוק פעמיים, דברים קטנים שיכולים להעיד על תקלות גדולות, כל פרט יעזור לקבל את ההחלטה.

תודה רבה לכולם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא ציינת תקציב שזה החלק הכי מהותי.

לדעתי אחרי פסאט משני דורות אחורה, ג'טה משומשת לא תרגיש לו כירידה ברמה.

דגמי דיזל מ-2007 שזאת השנה הראשונה לשיווק ניתן למצוא מ-70 אלף שקלים ומטה (לפי מחירון יד 2). האוקטביה הזהה לה גם היא אופציה אבל מחיריה ביטוח בג'טה יותר שפויים ולדעתי היא נאה יותר.

בהצלחה.

פורסם

האמת שהוא שקל אפילו פאסאט חדשה אבל זה יצא יקר מידי.

הסכום שציינת לשנת 2007 זה דווקא סביר.

עניינים מכאניים שכדאי לדעת לגבי השנתון הזה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...