Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוטושופ לגאנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לסיים צביעה לגאנטים .

אני צריך מהחברה פוטושופ על התמונה הזאת:בקיצור במקום שהליפ יהיה ניקל אני רוצה או צבע אלומיניום מאט או אפור עכבר טיטאניום נוטה לשחור אני יודע שסיבכתי את העניינים .

ועוד דבר אם ניתן שהכוורת תיהיה בשחור מאט במקום מבריק תודה רבה לכל העוזרים אני ינסה למצוא את שתי הצבעים כדי להקל למי שלא הבין :wink:

25183072.jpg

Uploaded with ImageShack.us

זה הליפ אלומיניום מאט:

imagescat2mdd2.jpg

זה הצבע טיטניום שממנו אני צריך לעשות גם ליפ:

wheelsrayswheelsvolkg2e.jpg

פורסם

זה ממש לא הכוונה אולי בגלל הפירוט שנתתי זה נשמע ככה אבל זו לא הכוונה ואם זה מה שזה נראה אני מצטער אבל לא להיות ציניים ולתת תגובה ודרך אגב היה אפשר לתת הערה בונה בפרטי כי זה עוד יותר מקומם כשאתה יודע שכולם רואים אז זה נותן תחושה שבנאדם שלא מכיר אותך "מחפש" ליצור ריאקציה ובשביל שטויות נוצרים מריבות אז להבא אפשר הערה בונה ולא ציניות.

ואם יש משהו שיכול ורוצה לעזור אני ישמח .

ואם לא הבינו את הבקשה שלי אז הגאנט העליון עליו צריך לעשות את הפוטושופ ורציתי שהכוורת של הגאנט ישאר כמו שהוא בשחור ורק הליפ שבניקל להפוך גם לאותו הצבע שבגאנטים עם הליפ אלומיניום מאט (תמונה אמצעית) ועוד אחד שהליפ יהיה בצבע של הגאנטים בתמונה התחתונה אפור כדי שאני יראה מה יותר מתאים.

תודה לכל העוזרים.

• תוכן חדש...