Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פונטיאק בונוביל ועדיין מותקנת בה המערכת המקורית (רדיו טייפ דאבל דין). הבעלים הקודם הוסיף ציינג'ר MP3 של סוני אשר משדר את הסאונד דרך תחנת רדיו במערכת. ישנם רעשי רקע מטרידים שנדמה לי שהם נגרמים עקב השיטה הזו של שידור דרך הרדיו ולא חיבור ישיר למערכת, ואי אפשר לשמוע סאונד נקי למרות מערכת הרמקולים האיכותית שלה.

לפני שאני מתחיל לפרק את הפלסטיקה ואת ה-HU רציתי לשאול האם ידוע למישהו אם למערכות הללו יש אפשרות לחיבור חיצוני של ציינג'ר או מכשיר חיצוני כלשהו? אני בכל אופן הייתי מעדיף לחבר איזה מתאם לדיסק און קי אם הייתה האפשרות, רק לא דרך שידור לתחנת רדיו. אז למי שמכיר או התנסה עם מערכת מהסוג הנ"ל, אשמח לשמוע מה האפשרויות שיש.

המערכת זהה לזו שבתמונה -$(KGrHqYOKnEE4+OcWdHOBOYb1s0DSw~~60_12.jpg

תודה, שניר.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

השאלה לא הייתה על חיבור USB ישירות למערכת, אלא אם יש לרדיו הטייפ הזה אפשרות לחיבור מכשיר חיצוני כלשהו בחלקו האחורי עם צמת חיבורים. ככה שאם זה אפשרי הייתי יכול לחבר פשוט מתאם אשר קורא DISK ON KEY.

להחליף את המערכת המקורית בפיוניר של 700 שקל זה לא פיתרון מוצלח כי המגבר הפנימי של הפיונירים הוא חלש מאד לעומת המגבר הפנימי של המערכת המקורית שחזק הרבה יותר, ויש ברכב מערכת רמקולים של BOSE שהפיוניר לא יצליח להרים ובגלל זה אני מתעקש להשאיר אותה.

מצאתי משהו באיביי אבל אין לו משלוח לארץ, אולי משהו יודע אם ניתן למצוא אותו בארץ:

http://www.ebay.com/itm/PIE-X3-X3-GM9-TRIPLE-INPUT-AUXILIARY-INTERFACE-COMBO-/360135279551?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53d9bc43bf

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

השיטה היחידה שעולה לי לראש.

זה קסטה עם חיבור 3.5 סטריאו.

או החלפת הרדיו למשהוא מתקדם + מגבר.

למרות שאתה טועה. וההגברות של היום יותר חזקות מההגברות של פעם!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בזמנו הייתה לי מאליבו 97 היא אותה הבעיה. מאחור אין לך שום יציאות אבל ניתן לבצע קומבינה של סידור aux שיופעל על ידי לחיצה על כפתור הדולבי במערכת. אאלט זאת האפשרות היחידה.

בזמנו סיימון אלקטרוניקה ביצעו לי את זה וזה עבד טוב

אלי

• תוכן חדש...