Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני ביררתי באזור מגורי לגבי התקנת אזעקת רכב רב בריח.

ברשותי אזעקת רכב ישנה שכבר בקושי קולטת אז החלטתי להחליפה למשהו יותר איכותי וטוב.

נתנו לי הצעת מחיר לאזעקת ביפר רב בריח במחיר של 700 שקלים כולל התקנה המחיר הוא סביר וטוב?

והאם האעזקה עצמה יש לה חיישן נפח פנימי וחיצוני גם כן? אני מתכון מספיק מישהו ישען על האוטו או יסתובב קרוב לרכב בחניה והאעזקה תודיע לי על כך בשלט?

תודה

שי.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

700 ש"ח כולל התקנה זה מחיר טוב, ההתקנה שלה לא כ"כ פשוטה יש על זה עבודה, כמובן דרוש מהמתקין שיחבר את כל הפונקציות של האזעקה(חוץ מהתנעה מרחוק שלא מומלץ, וגם אם תרצה אז צריך מוח התנעה שזה נפרד).

המערכת מגיעה רק עם גלאי זעזועים, אם הרכב מקבל מכה קטנה תקבל התראה בשלט, לגבי גלאי נפח זה בנפרד אך לא מומלץ כי זה לא מגיע מקורי עם האזעקה ועלול ליצור התראות שווא.

לגלאי זעזועים יש כיוון לעוצמת הרגישות החל מרגישות גבוהה עד כדי כך שאם מישהו יתעטש ליד הרכב תקבל התראה, ועד לרגישות נמוכה שעד שהרכב יקבל מכה עם היד.

בשלט אתה תקבל התראות על פתיחת דלת, תא מטען, תא מנוע, עוצמת המכה שהרכב קיבל 2-3 רמות של עוצמת פגיעה, ניסיון התנעה של הרכב, סירנה פועלת, טמפ' פנימית ועוד.

אופציות לפתיחת תא מטען מהשלט, הרמת שמשות, נעילה מרכזית ועוד כמה.

יש גם מצבי תכנות של האזעקה כמו למשל נעילת הדלתות עם סיבוב המפתח ל ON, ופתיחת הנעילה עם סיבוב לOFF, ניתוק מנוע(סטרטר/משאבת דלק/הצתה) לאחר זמן מסיים שמוגדר מראש או עם נעילת הרכב.

בקיצור זו מערכת אזעקה כמעט מושלמת שיש בה כמעט הכל.

פורסם

תודה רבה על התשובה העניינית. :-)

למישהו יצא לעשות התקנה במקרה בקאיה מערכות בבת-ים? שם קיבלתי את ההצעת מחיר להתקנה הם נראים די אמינים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...