Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוצרים שאני מתלבט ביניהן:

1.jbl GTO1204D

2.Hertz Energy es300

3.jbl 1202d

נכון לעכשיו אני חושב על ההרץ אבל אני אשמח לשמוע דעות נוספות..

ובנוסף , רציתי לדעת באיזה חנות למוצא את המוצר?

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

בוריס שלושת הסאבים באים ללא תיבה וההרץ בלי תיבה עולה 500 בערך..

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

בוריס יש לי שאלה איפה אני יכול למצוא את

jbl1004+מורל דוטק אוביישן?

פורסם

+1 לתמיר.

הסאב של גרנד זירו תיהיה בחירה נכונה!

תתחדש :wink:

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אני פתוח לשמוע עוד הצעות בתקציב הזה למוצרים שונים שיעשו את העבודה כמו הגראונד זירו או אפילו יותר טוב..

פורסם

המחיר הכי נמוך שראיתי ל- ES300 הוא 700 ש"ח בלי תיבה.

כפי שנאמר- הגראונד זירו לא פראייר בכלל, אני מציע לך לשמוע את ההרץ ואת הזירו לפני שאתה קונה, ותחליט מה יותר מתאים לך.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אשמח לקבל בפרטי את המקום שבו מוכרים את ההרץ ב-700 ש"ח הכי זול שראיתי הוא 870 ש"ח בלי תיבה.

אם באמת פותח האשכול מצא ב500 ש"ח בלי תיבה ללא ספק קח את ההרץ בתנאי שהוא חדש ולא יד שנייה, אם זה יד שנייה תחליט בין הגראונד זירו להרץ.

פורסם

לא מכיר את הגראוונד זירו אבל יש לי הרבה דברים טובים להגיד על ההרץ (ES300,ה12 אינצ')

יש לי את הסאב הזה כבר מעל ל3 שנים,הוא נורא נציל,אתה תוכל להגביר אותו על מגבר חלש יחסית והוא עדיין ינגן טוב,מאוד מדוייק,טראקים רוק וכו' הוא מנגן בצורה מעולה.

תיבה קטנה שהשאירה לי הרבה מקום בבגאג' של הדייהטסו שלי.

בקיצור אני ממליץ עליו,חדש עם תיבה כמו שאמרו עולה סביבות ה1000 בלי תיבה הכי זול שראיתי היה 870.

התיבה המקורית שלו עולה סביבות 250 ש"ח אז זה יוצא 1000 +- משתנה בין חנות לחנות.

באמת אם לא היתי מחפש סאב יותר חזק היתי נשאר עם ההרץ עוד הרבה זמן,אבל זו שריטה שלי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...