Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי בבית חדר ארונות שמחובר למטבח ללא דלת הפרדה.

ביומיים האחרונים יש ריח חזק של נבלה באיזור המטבח ואותו חדר ארונות.

בחדר ארונות יש המון דברים- מכסחת דשא, ארגזים של שתיה קלה ושתיה חריפה, הר של שקיות ריקות לאריזה, מכונת כביסה, שולחן, מחשב ישן שלא עובד, המון קופסאות שימורים סגורות שמאחסנים שם, הר של עיתונים ישנים שנשמרים בשביל הכלב או סתם למטרות כאלה או אחרות.

מסיבוב חפוז בחדר - לא מוצאים שום דבר.

לא מצליחים להגיע למקום ספציפי שבו הריח ממוקד.

פשוט כשנכנסים לאיזור יש ריח של נבלה.

אנחנו גרים בקומת קרקע, אבל דווקא בגלל זה אף פעם לא משאירים דלת פתוחה מחשש לעכברושים וחתולים.

יש לי בבית כלב (לא תוקפני- מסוג פומרניין) אבל אני חושב שאם היה מסתובב כאן איזה עכבר חי הכלב כבר מזמן היה נובח או רודף אחריו, לא ? (העמדת שתיה ואוכל של הכלב נמצאים בדיוק באותו חדר ארונות)

קשה לי להאמין שמסתובבת פה איזה חיה שנניח אכלה עכבר וזרקה אותו בבית, כי היינו רואים את אותה חיה ביומיים האחרונים.

מצד שני, איך הגיעה לכאן נבלה ?

האופציה היחידה שאולי הגיונית, זה שאולי באחד הארגזים של השתיה קלה, שהבאנו מהסופר, הייתה איזה ציפור או כל חיה אחרת שבמקרה נפלה לשם ומתה. מחר בבוקר נהפוך את כל החדר הזה בתקווה למצוא משהו.

- למישהו יש רעיונות \ הצעות \ דרכים למצוא איפה בדיוק נמצא המפגע ?

- האם יש סכנה בריאותית שננשום את הריח הזה עד שנמצא מאיפה זה מגיע ?

- אמא שלי מצאה איזו שקית שהיו סביבה ברחשים, וזרקה אותה מהבית - אם הריח משם, כמה זמן היה צריך לקחת לו להתפוגג בחדר שאין בו חלונות ?

פורסם
- למישהו יש רעיונות \ הצעות \ דרכים למצוא איפה בדיוק נמצא המפגע ?

- האם יש סכנה בריאותית שננשום את הריח הזה עד שנמצא מאיפה זה מגיע ?

- אמא שלי מצאה איזו שקית שהיו סביבה ברחשים, וזרקה אותה מהבית - אם הריח משם, כמה זמן היה צריך לקחת לו להתפוגג בחדר שאין בו חלונות ?

-מנסיוני בצבא בתפיסת נבלות ( מה לעשות, כל פעם שיש באיזה משרד נבלה מתה קוראים לי שאני אעזור למצוא אותה, ותמיד אני זה שמוצא ), יש כמה אפשרויות.

או שהעכבר נתקע במקום מסויים ולא יכל לזוז ( נגיד במכסחת דשא, במכונת כביסה, אלו יצורים נתעבים באמת שמצליחים להיכנס להרבה חורים קטנים ) או שהוא מת במקום קצת יותר פשוט כמו בין הארגזים, מתחת לאיזה עיתון...

-אין לי מושג, אבל סביר להניח שהנבלה תביא איתה חיידקים לאיזור שהיא נמצאת בו ולא ניראה לי שזה כדאי.

-ברגע שמוצאים את המפגע ומוציאים אותו מהחדר, מורגשת מיד הקלה קלה. הריח ישאר בטח לעוד כמה שעות ויהיה ממש קל, ככה שאם אמא שלך הוציאה את השקית שהייתה בסביבה ועדיין לא עבר הריח, זה לא זה.

פורסם

זה משגע אותי!

אי אפשר לפספס ריח של נבלה, זה לא יכול להיות משהו רקוב (ירקות שקנינו ואנחנו משאירים שם בשביל שיבשילו עוד קצת) או איזו קופסאת שימורים שהחמיצה.

זה פאקינג ריח של נבלה.

איך נבלה יכולה להגיע לתוך בית שכל הזמן סגור?

פורסם

לעכברים יש יכולת לכרסם גם בטון, כך שהעובדה שאתם סוגרים את הדלת לא ממש תימנע מעכבר נמרץ להגיע ליעד שהוא חפץ בו.

כדאי מאוד לבצע חיפוש יסודי (מאוד !) ולאתר את המפגע. לניטרול ריחות חזקים אפשר להשתמש באקונומיקה באופן נקודתי על האיזור שממנו הופץ הריח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

וואלה,

גם לחבר טוב שלי היה ריח חזק של נבלה בחדר השינה,

אחרי כמה שנים של חיפושים... הוא התגרש ממנה.

שיהיה...

פורסם
לעכברים יש יכולת לכרסם גם בטון, כך שהעובדה שאתם סוגרים את הדלת לא ממש תימנע מעכבר נמרץ להגיע ליעד שהוא חפץ בו.

כדאי מאוד לבצע חיפוש יסודי (מאוד !) ולאתר את המפגע. לניטרול ריחות חזקים אפשר להשתמש באקונומיקה באופן נקודתי על האיזור שממנו הופץ הריח.

איציק

ניקינו את החדר מהרבה זבל ונכון לעכשיו אין שם ריח..לא יודע מה לומר...

כנראה אמא שלי מצאה שם משהו מקולקל וזרקה

פורסם

אם הריח הוקל כנראה שנפטרתם מהנבלה.

לי היה נסיון אחר - גרתי פעם בדירת חדר בבניין שעמד על עמודים קטנים באחד הימים התחלתי לסבול מריח זוועתי של נבלה, חיפוש בדירה (שהיתה מסודרת מאוד) לא העלה דבר, בסופו של דבר נמאתי נבלת קיפוד מתחת לבנין. המסקנה - צריך לחפש גם בסביבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום המשכנו להפוך ולנקות את החדר הנ"ל, מצאנו עובש על הקירות, שאולי גרם לריח הזה.

עדיין לא עברנו על כל החדר, אבל אבא שלי עבר על הקירות עם מלט בתקווה שהריח הרע היה מהעובש.

פורסם

לפני המלט, יש חומר מיוחד שעוברים איתו על הקיר שמונע עובש. כדאי שתחפש את זה.

שכחתי את שמו כי עשיתי את השיפוץ בבית לפני יותר משנה, אבל זו שכבה ממש פשוטה לשים לפני הצבע

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לפני המלט, יש חומר מיוחד שעוברים איתו על הקיר שמונע עובש. כדאי שתחפש את זה.

שכחתי את שמו כי עשיתי את השיפוץ בבית לפני יותר משנה, אבל זו שכבה ממש פשוטה לשים לפני הצבע

כנראה אבא שלי שם את זה לפני שהוא מרח.

העניין הוא שלא מצאו שום נבלה בבית וזה ממש הזוי.

גם אם הנבלה מחוץ לבית או מאחורי קיר שצמוד לבית, לא הגיוני שבנקודה מסויימת בבית הריח יהיה מאוד חזק.

היום נמשיך לחפש.

• תוכן חדש...