Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למחשב נייד עד 3500 ש"ח שיריץ photoshop/autucad/sketchup

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, אני מחפש מחשב נייד:

הדרישות:

1. חדש בלבד.

2. תקציב של עד כ-3500 ש"ח אם אפשרי.

3. שיריץ: פוטושופ. autocad. sketchup.

4. אם ניתן שיהיה בעל 3 שנות אחריות בבית הלקוח זה בכלל נהדר.

תודה לעוזרים!

פורסם
כמו בכותרת, אני מחפש מחשב נייד:

הדרישות:

1. חדש בלבד.

2. תקציב של עד כ-3500 ש"ח אם אפשרי.

3. שיריץ: פוטושופ. autocad. sketchup.

4. אם ניתן שיהיה בעל 3 שנות אחריות בבית הלקוח זה בכלל נהדר.

תודה לעוזרים!

באיזה גודל של מחשב מדובר? אם תריץ חיפוש בפורום זה תמצא כמה דיונים על מחשבים לסטודנטים, אמנם התוכנות העיקריות שנדרשות בהם הן תוכנת השרטוט הטכני Solid Works ותוכנה המתמטת Matlab, אבל אני מניח (לא יודע בודאות) שמחשבים שיתאימו ל-Solid Works יתאימו גם לתוכנות שרטוט אחרות. להערכתי בתקציבך תוכל לרכוש מחשב "13.3 עם מעבד מסדרה Core i5, הוא יהיה נוח לנשיאה, אבל כדאי לך לודא לגבי כושרו להריץ את התוכנות האמורות במהירות סבירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו כן צריך לדעת - מה רמת השימוש?

אתה מעצב גרפי במישרה מלאה? או שאתה רוצה לשחק פעם בשבוע כדי לסדר עיניים אדומות בתמונה של הדודה?

זה יהיה מחובר למסך חיצוני?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המחשב מיועד לסטונדטית לעיצוב פנים - לכן השימוש יהיה יחסית רב.

כרגע אין כוונה לחבר למסך חיצוני ולכן אני מניח שלמרות שמסך 13.3 הוא האידאלי לנשיאה, 15.6 יותר יתאים במקרה הזה.

בכל מקרה, גם מחשבי 15.6 וגם 13.3 יכולים לבוא בחשבון.

תודה!

פורסם

זה דווקא שימוש בינוני ולא כבד יחסית.

חשוב - 4 גיגה זיכרון , מערכת הפעלה 64 ביט ועדיף כרטיס מסך לא מובנה.

מבחינת גודל מסך - אני הייתי הולך לסטודנטית - 13.3 ומטה.

המשקל והגודל של 15.6 זה סבל לסטודנט שאשכרה מוציא את הלפטופ מהבית יום יום.

That said - שתשכח מלעבוד בלי מסך חיצוני ומקלדת עכבר בבית - לא משנה מה גודל המחשב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף לשאלה.

גם מחפש מחשב נייד, הגודל האידיאלי ממה שיצא לי לראות כולל לנסיעות זה 13.3.

איך המחשב של-ASUS מדגם U33Jc i5-460M 2.53GHz?

האם הוא מחשב מהיר וטוב ובעל אמינות טובה ?

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לבן שלי קניתי לפני כחצי שנה U35J מעבד i5-460m לצורך לימודי הנדסה (בטכניון) - הבחור מרוצה מאד. המחשב עלה כ-4,000 ש"ח ב-KSP, מחירי אפריל 2011. המחשב משמש לMatlab ו-Solid Works, וכמובן לשימושים הכלליים של בחור צעיר.

תביא בחשבון שמדובר בדור קודם של מעבדי ה-i5, לדעתי קנה מחשב עם מעבד מעודכן. כמובן שאם תקנה מחשב עם מעבד מהדור הקודם (כגון ה-460m) צפה למחיר קצת יותר נוח.

בבית יש לי שני ניידי ASUS - חוץ מאותו U35J יש לי גם נטבוק שקניתי לפני כשנתיים וחצי (EEEHEB1000) וגם הוא עושה את עבודתו נאמנה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני עובד עם אסוס ומרוצה מהם.

בכל מקרה, 15.6 יהיו זולים יותר מה13.3 במקרה הזה, כי הרכיבים גדולים יותר. פחות ננו טכנולוגיה.

פורסם

מחשב "15.6 יעלה בערך 40% פחות ממחשב "13.3 בעל מפרט דומה, בעיקר כיון שהצפיפות במחשב הקטן גדולה ודרושה מערכת קירור מתאימה.

אני מניח שאותה סטודנטית זקוקה למחשב גם באוניברסיטה ולכן בהחלט עדיף מחשב "13.3 (או, לכל היותר, "14). מחשב "15.6 אמנם יחסוך כ-1500 ש"ח אבל ישקול לפחות 1 ק"ג יותר מה-"13.3 הסוללה תחזיק פחות בין טעינות בגלל צריכת אנרגיה גדולה יותר של המסך.

פורסם

ממליץ על אחד משתי האפשרויות הבאות לתקציב המצויין:

1. ASUS K53E - 15.6"

I5-2410M/15.6"/4GB/640GB/WIN7HPX64/6CELL/3Y PICKUP&RETURN

רמקולים של ALTEC LANSING, משקל 2.6, אחריות איסוף והחזרה מבית הלקוח - שירות IBM.

מחיר 3499 ש"ח.

2. DELL VOSTRO V3350

Dell Vostro 3350, Silver, 13.3in HD LED 1366X768, Intel Core I3-2310M 2.1Ghz, 4096MB DDR3, 500GB 7200rpm, DVD/RW, F.P, WebCam, BT, WiFi, BL Key, Intel GMA Graphic HD, En Win7 Premium, Dell

שים לב שזה הדגם עם צורב, סוללת 4 תאים ומשקל 2.04K, לעומת הV131 שאין בו צורב, סוללת 6 תאים ומשקל 1.82K.

אחריות 3 שנים באתר לקוח.

מחיר 3670 ש"ח.

אתה יכול לבדוק בחנויות באינטרנט לקבלת מחיר זול יותר, אלו שתי דגמים שאני ממליץ עליהם מבחינת האיכות ותמורה יחסית למחיר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם אתה מעוניין, אני יכול להביא לך לפטופ במחיר של בלי מע"מ.

לא תמצא חנות בארץ עם מחירים יותר נמוכים מהחנות הזאת.

www.shopeilat.co.il

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בתור אדריכל שעושה קוים מדי פעם..

ב-2005 רכשנו בערך 15 חבר'ה בקניה מרוכזת מחשבים ניידים.

הבסיס היה LG LS50a שעלה ברמת הבסיס שלו 7800 ש"ח.

כמעט כולם שדרגו רק אני הייתי תפרן.

עדין המחשב הזה פשוט טרקטור רציני (ועדין משרת בכבוד רב), הוא סוחב הכל כולל תוכנות קצת יותר רציניות כמו MAX, רינדורים כבדים וכו'.

מהכרותי בשביל להפעיל אוטוקאד ופוטושופ ברמת הבסיס לא צריך מחשב רציני.

אתה כן צריך לבדוק אם המחשב הזה גם יעבוד ב3D ברמה רצינית ומקצועית.

כמה הדמיות של סקטאפ זה לא נחשב.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...