Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת דלק חשמלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשאבת דלק בגולף 87 GTI כנראה הלכה , האוטו מניע ונוסע אבל בשחרור קלאץ האוטו מבראץ ורוקד , המכונאי שלי אמר משאבת דלק הלכה - מאז 10 ימים מנסה להשיג משאבת דלק שעכשיו הסתבר לי שחשמלית ויושבת מתחת לאוטו - מה זה אומר משאבה חשמלית ולמה לא ניתן להשיג כזו

פורסם
פורסם

לגולף MK2 הכי קל למצוא חלקים, גם אם צריך להזמין מחו"ל.

תבדוק שמא יש לך שתי משאבות- אחת בתוך המיכל עצמו ואחת ליד המיכל.

פורסם

אם אני לא טועה בגולף GTI משאבת הדלק היא משאבת דלק בלחץ גבוהה.

די יחודית לדגמי ה GTI בגלל מערכת ההזרקה. קורה לפעמים שהם מתחילות לזייף.

תנסה לפרק אותה ותנסה לנקות בלחץ אוויר יכולך להיות שפשוט נתקעו שם חתיכות חלודה מהמיכל.

אם זה לא יעזור אתה יכול לנסות להתאים משאבות של גולף MK3 1.8/6 המנוע שלהם מאוד דומה.

בהצלחה

N

פורסם

חברים זו המשאבת דלק ,שבוע ימים מחפשים לי אותה ולא מוצאים ,מי שיכול לעזור אני יותר מאשמח .

גולף GTI 87 מנוע 8 שסתומים ,משאבת דלק תחתונה .

תודה מראש

DSC04814.jpg

DSC04815.jpg

DSC04816.jpg

DSC04819.jpg

פורסם

קודם כל תודה עבור החיפוש עבורי ברשת,אני מחפש לקנות פה בארץ לא דרך חו"ל כרגע,שלא תהיה ברירה אז בהחלט אשתמש בעזרתך ,תודה.

פורסם

המשאבה הזו קצת מזכירה לי את זו של המרצדסים משנות ה 80, שווה לבדוק לפי מס' חלק או לבדוק יחסים וספיקה והאם אפשר להחליף

פורסם

למה לא לשפץ את המשאבה הקיימת ??

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני בטוח שבצ'מפיון ישמחו להזמין לך אותה מגרמניה תמורת כמה אלפים, אחרת לא נראה לי שתשיג כזאת בארץ.

אם אתה רוצה ליבא בעצמך או להשיג תחליפית תחפש בגוגל לפי המק"ט, אם אתה רוצה משומשת תחפש בלוחות המודעות ב- clubgti.co.uk או ב- vwvortex.com.

• תוכן חדש...