Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר לניקוי גג הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להמליץ על חומר שמוריד כתמים ולכלוך מתקרת הרכב ?

חומר שלא יגרום לריפוד להיפרד וליפול?

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני מכיר כמה מקומות ששמים C7 בתוך שפריצר יפה ונוצץ ומדללים במים בייחס של 1:4 , משפריצים על הלכלוך ומשאירים לשתי דקות. לאחר מכן לשפשף עם מגבת מיקרופיבר נקייה ולחה ואז מגבת חדשה ויבשה. אמור להריד לך את רוב הכתמים והלכלוך בלי בעיות.

פורסם

STP

מנקה ריפוד.

מאוד יעיל, איכותי לא מזיק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מוריד גם לכלוכים כבדים? סימן של עשן סיגריה?

מדובר על גג של רכב בן 10.ניסיתי כמה מהחומרים הפשוטים בחנויות וזה פשוט לא עושה את העבודה,מוריד את הלכלוך הכי מסכן,כל השאר נשאר.

פעם נתנו לי קצת חומר שהבריק את הגג עד למצב שהוא נראה חדש אך אין לי מושג מה החומר ונאמר לי שהוא עולה ממש הרבה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כנס לכל מקום של שטיפת רכב שמכבד את עצמו. דבר עם הבעלים בנחמדות ותבקש C7 .

דלל 1:10 ותבדוק, לא מצליח? דלל פחות. ככל שהחומר יותר מרוכז כך אתה משאיר אותו פחות זמן.

לא מדולל? שים מעט חומר ונגב מיידית.

החומר עולה כמה גרושים כי אף אחד לא יודע חוץ ממך וממני שזה החומר הבסיסי שנמצא בכל חומר ניקוי אחר שאתה מכיר...

בהצלחה ואל תקנה חומרים יקרים כי בכימיה אין דבר כזה חומר יקר באמת אלא רק הוצאות שיווק ופרסום...

אבי.

פורסם

מצטרף להמלצה על הSTP מתוך נסיון אישי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כנס לכל מקום של שטיפת רכב שמכבד את עצמו. דבר עם הבעלים בנחמדות ותבקש C7 .

דלל 1:10 ותבדוק, לא מצליח? דלל פחות. ככל שהחומר יותר מרוכז כך אתה משאיר אותו פחות זמן.

לא מדולל? שים מעט חומר ונגב מיידית.

החומר עולה כמה גרושים כי אף אחד לא יודע חוץ ממך וממני שזה החומר הבסיסי שנמצא בכל חומר ניקוי אחר שאתה מכיר...

בהצלחה ואל תקנה חומרים יקרים כי בכימיה אין דבר כזה חומר יקר באמת אלא רק הוצאות שיווק ופרסום...

אבי.

אבי ידידי היקר,

הרשה לי לחלוק על דעתך!

אין לי מושג מהיכן אתה שואב את המידע המוטעה, ועל מנת שאחרים לא יוטעו גם הם, אסביר:

כל שטיפה ש"מכבדת את עצמה" מחזיקה C7 ???

C7 - הינו חומר מסיר שומנים אגרסיבי וטיפש! למה טיפש? אסביר:

חומר "חכם" הינו חומר שפותח על מנת לתקוף בעיה או ליכלוך מסוג מסויים אבל עם זאת (וזה חשוב מאוד) הוא בנוי כך שלא יתקוף חלקים רגישים ברכב תוך כדי התהליך!!!

C7 הינו חומר אגרסיבי שתוקף את כל מה שהוא נתקל בו (לא רק את הליכלוך), ומנסיוני בתחום (ויש לי הרבה ניסיון) הוא בכלל מיועד לניקוי ג'אנטים !!!

כן, בהחלט, זהו חומר זול מאחר ושום מחשבה או פיתוח לא הושקעו בייצורו והוא עולה כפי שוויו בהחלט!

וגם בניקוי ג'אנטים, דרך אגב, תחנות שטיפה יוצרות המון תקלות ע"י שימוש בחומרים ירודים וזולים (רוצים לחסוך לא? :lol: )

אפילו אם תציין שהינך משתמש בחומר הזה ללא תקלות כבר שנים ואתה מבסוט ממנו עד השמיים ובחיים לא נגרם לך כל נזק, אומר לך "אז מה"?

כי קשה לי להבין מדוע הינך ממליץ לחברי הפורום על חומר כל כך חריף שיכול לגרום לנזק כספי במקרים הבאים (ואלו רק מקצת הדוגמאות):

צריבה של ג'אנט מצופה כרום,ניקל או אלומיניום - האחרון הכי רגיש ובעייתי.

היעלמות של הציפוי השקוף המקורי שעל ג'אנט סגסוגת מגנזיום.

פלסטיקה פנימית וחיצונית רגישה - במיוחד פלסטיק ממוחזר.

גומיות דלתות וחלונות -מיובשות עם כתמים לבנים .

בדי ריפוד בעלי טקסטורה עדינה במיוחד - נשחקים בקלות משימוש חוזר במסיר שומנים.ועוד....

בחיים לא הייתי ממליץ- ובטוח שלא לניקוי תקרה, שזה הבד הכי רגיש ועדין ברכב (ליתר דיוק, בד עדין מודבק על קרטון) לנקות עם C7 !

ואוו, זוהי שטות מוחלטת ! קדימה, לסגור מייד את כל הפקולטות לכימיה וגם את מחלקות המחקר והפיתוח של החברות המובילות.

נראה לך ??? באמת ??? אתה חושב ש- 3M או-WURTH או- MA-FRA הינן חברות שמובילות את השוק עם מוצרים מצטיינים ,כל אחת בתחומה, סתם כך ???

טוב, לעצם הבעייה ופיתרונה:

תיקרת רכב בנויה מחומר המשמש כביטנה שעליו מודבקים שכבת ספוג דקה ועליה בד מאוד עדין! תוך כדי תהליך הניקוי יש חשש שהבד ייפרד מהספוג וייצנח לתמיד!

פיתרון:

התזת חומר מקצועי חזק יעיל ומהיר כדוגמת PULIMAX של MA-FRA תוצרת איטליה באמצעות בקבוק עם מתז ספריי,

יש לוודא שהמתז פתוח במצב "ענן" ולא במצב "שפריץ נקודתי"!

משפריצים כל פעם על שטח קטן ומשפשפים במהירות ובעדינות (סיבי הבד עדינים במיוחד בתקרה) ע"י מטלית מיקרופייבר יבשה ונקייה עד לייבוש!

בצורה זו נסיים את המשימה בצורה יעילה מהירה והכי חשוב - בטוחה.

חג שמח ובהצלחה.

פורסם

NUCHY,

אכן אתה צודק ברוב המוחלט של מה שכתבת ואני שולח מכאן את התנצלותי למי שהבין אותי לא נכון.

היה עלי להבהיר זאת בצורה יותר מקצועית.

החומר C7 הוא חומר מאוד חריף וחזק אולם ביחס דילול גבוה של 1:10 ואף יותר הוא יעשה את העבודה.

הוא זול מאוד ונגיש יחסית ולכן אם מישהו ניסה "הכל" ולא הלך אז זה נשק יום הדין :)

לגבי עלויות חומרים כימיים... התכוונתי לעלות המוצרים הכימיים בלבד ולא למו"פ שלפני ולשיווק שאחרי.

וזה נכון ידידי לכל תחום החל משמפו לשיער, איפור לנשותינו היפות, סבון כלים ואפילו (אאו ירייה ברגל...) למוצרים הכי מתוחכמים כגון ציפוייים ננומטרים לרכב...

יום טוב ותהיה בקשר :)

פורסם

C7 בהחלט מפחיד אותי להשתמש בו,במיוחד שההוראות שימוש שלו הם כפפות,מסכה ועוד כמה אמצעי הגנה.

אפשר המלצה על משהו יותר ספציפי מאחת החברות שציינת?WURTH?

• תוכן חדש...