Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית צמיגים בפאסאט שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש ברשומתי רכב פאסט בן שנתיים. הרכב אחרי 40,000 קילומטרים גמר את הצמיגים: 4 צמיגים קיבלו גלים על פני הצמיג, בצד שיש לו מגע עם הכביש.

כשהגעתי בתמימות להחליף צמיגים כי זה כמובן מה שאמרו בחברה אמר לי הפאנצר מאכר שאני ממש לא הראשון שהגיע אליו עם אותו הסיפור. היבואן בדק את הרכב, את המיתלים, את הברקסים ואז שלח אותי למעבדה של יבואן הצמיגים. יבואן הצמיגים (המקוריים של החברה) אמר שזו בעיה שבאה מהרכב.

נמאס לי, קניתי 4 צמיגים חדשים על חשבוני ואז פיתאום נזכר הסוכן של הרכב שממנו קניתי את הרכב להשתתף בחצי מקנית הצמיגים (אולי כי גם הוא יודע שאני לא היחיד עם אותה הבעיה....?). עכשיו אחרי 15,000 קילומטרים עם הצמיגים החדשים וכבר מתחילה שוב הבעיה וכמובן שהיבואן לא רואה את הבעיה.

אני מחפש עוד בעלי פולצוופאגנים עם אותה הבעיה כי ברור שיש עוד כאלו או כאלו שקנו צמיגים כי לא ידעו שזו בעיה של החברה.

פורסם

אין לי כרגע את מידת הצמיגים, אבל הם מקוריים ונכונים לרכב על פי היצרן ולפי מומחי צמיגים.

הרכב התחיל עשות פשוט רעש של טרקטור כשהוא עובר את ה-90 קמ"ש בערך אולי אפילו פחות.

על פני הצמיג, בצד שנוגע בכביש יש פשוט גלים. כשאתה מעביר את היד על הצמיג ניתן להרגיש אותם. מצד שני הם לא מספיג בולטים כדי שיראו אותם בעיין. הצמיג כאילו התנפח מעט, אבל ארבעתם באותה הצורה.

פורסם

האם כיוון הצמיג והפרונט ברכב היו תקינים ? זה פשוט קצת נראה תמוהה :roll:

בדרך כלל גלים על הצמיג במשטח שנוגע בכביש נפוץ יותר בגיפים שמטפסים מדרכות אבנים או דברים כאלו ,ולא ברכב פרטי.

פורסם

גלים בצמיגים זה אופייני לרכב על בולמי זעזועיים פגומים.

אבל בדרך כלל זה לא קורה בכל הגלגלים.

תנסה ללחוץ על היבואן ומחלקת השירות שלו שיתקנו את הבעייה במסגרת האחריות.

אני יודע, כבר עברו שנתיים, אבל הבעיה לא נוצרה אחרי תום האחריות אלא הרבה לפני כן.

יש גם את העניין של "רצון טוב" מצד היבואן בשנה השלישית במידה והרכב טופל אצלם שנתיים הראשונות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האוטו עדיין באחריות וכבר יש צורך להחליף את כל הצמיגים שוב.

ברור שעשינו כוון פרונט, כבר יש לי מנוי קבוע שם. ותמיד הם מוצאים שהכוון פרונט תקין...

• תוכן חדש...